Bence pislikler çıktı kağıttan önü açıldı
Printable View
Bence pislikler çıktı kağıttan önü açıldı
Tahta Galipin mi arkadaşlar. Çok garipti ya bugünkü hareket.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bence tavana gider ya bugun ya yarın önü açıldı kağıdın 5.000.000 lot vererek taşıyamayacaklar çıktı kağıttan artık önümüz açık gibi geliyor bana bakalım
Şuan. 4.50 üzerimde verdiklerini aşağıda tabure attı çayını içerek beklemekte. Oradan alacaklarını aldıktan sonra tekrar topuk inşallah
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana öyle geliyor ki 4.59 ve üzerine taşırlar bu kağıdı çunku 4.54 te çok döndü kağıtta ve maliyeti yüksek buyukler tekrar cekmek isteyecekler aşağıdan ortalama yapanlar bile en azından 4. 44 4.45 e çekerler diye düşünüyorum
Ha birde Bilanço iyi gelecek bence 12 aylık
galip girdi mi acaba görebilen var mı?
Tavan mı? Allah seni de güldürsün. O pislikler kağıttan çıktı ve önü açıldı dediğin ne biliyormusun; aylardır o pislikler çıkıyorlar ve açılan tek şey kaldırıp kaldırıp yukardan çaktıkları garibanların birtarafları.
Tabii şimdi bu pavyona yeni düşenler şimdi başlarlar vay sen kağıdı kötülüyorsun, şöyle uçacak, böyle kaçacak ama nafile. Şemsiye yerinde.
meydan geniş
Takipçileri bilgilendirelim.
http://www.parkelektrik.com.tr/hakki...-park-elektrik
Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1997 yılında halka açılmıştır. 2000 yılında gerçekleştirdiği Ana Sözleşme değişikliğiyle ticaret ünvanını ve faaliyet alanını madencilik ve enerji sektörlerine giriş için hazır hale getiren Şirket, o tarihten bu yana madencilik alanında faaliyet göstermektedir. Şirket, 2006 yılında Siirt’teki bakır madeninde konsantre bakır üretimine başlamıştır. Şirket, Mart 2017 tarihine kadar Siirt Madenköy’deki bakır madeninde tüvenan üretimi yapmış, konsantrasyon merkezinde işlenen tüvenan, konsantre bakır haline getirilmiş ve tamamı yurtdışına ihraç edilmiştir.
Şirket, Mart 2017 tarihi itibariyle bakır madenciliği ile ilgili varlıklarını satarak bakır alanındaki faaliyetlerine son vermiş, aynı tarihte Konya Ilgın Elektrik Üretim San. ve Tic. A.Ş.’nin %100 hissesini satın alarak faaliyet alanını değiştirmiştir.
Şirketin %100 hissesini satın aldığı Konya Ilgın Elektrik Üretim San. ve Tic. A.Ş., 500 MW kurulu güce sahip, toplam 138 milyon ton işletilebilir linyit cevheri sahası ile entegre bir termik santral kurma projesine sahiptir. Çevre ve Orman Bakanlığı tarafınca ÇED Olumlu Belgesi verilen santralle ilgili olarak şu ana kadar sondaj, zemin etüd çalışmaları, maden sahası susuzlaştırması ve mülkiyet hakkı alımı çalışmaları gerçekleştirilmiş, yatırım sürecine henüz geçilmemiştir.
Durup dururken bu kadar hacim hayra alamet değil. Bir şeyler dönüyor ama hayırlısı. 3.40 lara çok ani düşmeside normal değildi. 4 lerin üzerine kısa sürede atması da. Bilanço milanço hikaye. Tek beklenti Ilgın. Benim 2-3 aylık sürede kaçırdığım başka bişey varsa bilemem
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Takas atabilecek bir arkadaş varsa bir yorum yapabiliriz.
Cumhurbaşkanını kullanıp resmen garibana kağıdı sattılar
daha sodayı üretmeden üçkağıt başladı ben bir kimyacıyım tonlarca soda kullanıyorum yerli üretici her zaman tercih ederim ama nasıl alırım ben bunların sodasını siz söyleyin.
Sabahki hareketler Galip hareketleriydi sanki
valla bilemiyorum 1.5 milyarlık yatırım, yerli üretici, dünyanın en iyi sodası hepsi nazarlık ama şu anki firma ofsayta düştü
şimdi kademe analizine baktım 32.000.000 lot alım 27.000.000 lot satış var anlamıyorum ki nasıl bu kadar düşüyor
bunun duracağı yeri merak etmeye başladım 3.94 mu
Rezil rüsva ettiler bugün kağıdı ....
Ah kardes ah.
Kağıt gidiyor diye girilmez en azindan biraz temeline bakmak lazim trade yaparkende bile ....
Ne olur bugün ..
Unlu satışları bitti elinde lotu kalmadı . 2 milyon sattı.
Yatırım finansmanı 450 bin lotu kaldı .. 3,73 milyon sattı..
Anlık takaslar bunlar..
1 ileri 2 geri senin gibi kağıdın ritmine başlayayım ....
resmen ky yi mal yerine koymuşlar
herhalde iflas etti baska bir sey gelmiyor bir kağıt 4.59 dan 4.00 a düşüyorsa nutlaka bir halt vardır o kağıtta iflas bayrağını çekti herhalde.
Allah razı olsun vallahi dedin bak sindi 3.96😭😭
HTC One M9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Böyle kâğıda sokayım la ben. Ne kelekmiş arkadaş. Ben kestim kolu az zararla çıktım valla. Resmen millete mal itekledi ********ler.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah 55 den sattım 19bin.
dayanamadım 26 dan geri aldım.bak böyle oldu hayırlısı.
HTC One M9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.