31 aralık günü öncesine şimdi geldik yükselen borsadan daha nasibimizi alamadık...hadi artık kurtul şu 4,XX fiyatlardan
Printable View
31 aralık günü öncesine şimdi geldik yükselen borsadan daha nasibimizi alamadık...hadi artık kurtul şu 4,XX fiyatlardan
Bilanço zamanı yaklaşıyor speğimiz ne yapacak göreceğiz
Bizim spek İş Bankası. Bireysel Emeklilik yerine her ay Anadolu Sigorta toplamak daha doğru diye düşünüyorum. BES'ler kar payı vermiyor, bir de komisyon kesiyorlar.
Güneş Sigorta %20 yükselmiş, o şirket 2,65 TL yapıyorsa Anadolu Sigorta'nın 9,50 olması lazım, bu kadar net.
Son çeyrek 2 milyar prim toplamış şirketin değeri 2.4 milyar komik.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen seneye göre brüt prim 905 milyon artmış bu çok iyi bir rakam ve bilançoda gelir tablosunda güZel bir kar olarak yansıyacak bu kadar karı nasıl saklayacak speğimiz
farklı bir kanala girdi . 4,75-77 arası destek yapacaktır kendimce
biraz agır abi gibi...en kısa 4,90 üzeri
bilançoyu 5 in üzeri karşılayacagını yıl içi 8-9 bandını görecegini düşünüyorum.
al-sat değildir.
4,80 bismillah dedik bi miktar. Umarım ayağım uğurlu gelir.
Bu piyasa körmü arkadaşlar? Nerdeyse sermayesi kadar 12 aylıkta kâr açıklaması beklenen ve endexin rekorlar kırdığı şu boğa piyasasında hala 5 tl nin altında işlem görmek ne demek. Su akar yolunu bulur. Para akıllıdır nereye gideceğini bilir. Sabırla beklemeye devam. Bu rasyolarda bu fiyatta bu hisseyi alabilmek bence büyük bir şans. Özellikle endex 130 bin üzerine gözünü dikmişken.
İşi bilenler zaten bu fiyatlardan satmaz. Malın aşırı toplu olduğu kademelerden ve işlemlerden zaten belli. Bi kıvılcım bekliyor sadece bi kıvılcım. 500 mil.sermaye, 9 aylık kâr 310 mil. Hisse fiyatı 4,97... Yaw hehe tut bakalım daha nekadar tutabileceksiniz. Sonçeyrek gelsin görürüm ben sizi.
12 aylıkta 470/500 mil. Arası kâr gelirse eger bakıcaz o zamanda böyle hoyrat davranabilecekmisiniz. Borsada sermayesi kadar kâr açıklayan şirketler iyi bir boğa piyasasında 10 tl yi rahatlıkla geçer . Bize düşen beklemek. Zaman azalıyor çember daralıyor.
İstedikleri kadar piyasadan mal toplamışlardır milleti bayarak son lotların gelmesini istiyorlar herhalde bilanço zamanı ak koyun kara koyun belli olur
Vira bismillah diyelim o zaman
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hacim ölmüş..Ağlayanı yok :)
https://i.hizliresim.com/1p1V9A.png
Dusus gunu hacmin azalmasi gayet guzel,tipki cuma gunu hacimli zirve denemesi yapmasi gibi :)
Içeri 91 girdi 97 çıktı gayet şık haraketler ayrıca akşam Kapanışta yukarı doğru kapamasıda hissenin gideri olduğunu bariz gösteriyor. Düşen endextede gücünü gösterdi ansgr. Bu hareketleriyle bize bekleyin yılı çok güzel yerlerden kapiycam diyo. Bekleriz işimiz ne. Bu hafta artık yeni zirveleri büyük ihtimalle görücez gibi. Bugünkü güçlü duruşundan ben bunu çıkardım.
Selâm olsun Ansgr yatırımcısına.
Dusus gunu hacmin azalmasi gayet guzel,tipki cuma gunu hacimli zirve denemesi yapmasi gibi :)
Şu dönem de kale gibi kağıt lazım heyecanı düşük bu da onlardan biri ne aşağı ne yukarı öyle hoplaya zıplaya gitmez ağır abi
gözü ve niyeti en kısa 510 515 de sanırım
fakat satıcı gelince duruyor, biraz bekliyor, etrafa bakıyor; satanın malını alıyor, bunların tümünü çok agır yapıyor.tarz meselesi.:bravo:
ben begeniyorum tarzını:oleyo:
karakteri var kagıdın :yes:
al-sat değildir.
5 dk işlem gören kağıtlar gibi seans içi sadece 5 er dakika hareketli sonrası yok :)
Acıyorum kapıyorum 497 sevdim seni ansgr :)
Fiyat 10 kuruş aşağı geldi 497 tutmadı :(
Ama yine içerde iyi aldılar. 90 girdi 96 çıktı. 97 tılsım bozuldu. Oda nazar boncuğu olsun. İşyatırım içerde süpürdü ama yetmez çiti ninde sahneye çıkması lazım artık. Sermayeye yakın kâr gelirse inşallah, bide ozaman görelim bakalım hala 5 tl altında tutabileceklermi.
Selâm olsun Ansgr yatırımcısına