Pt 7,99 çıkarmıştı o zaman toplayıp virmanla işi bitirebilirmi afyon deyince aklıma ..,
Printable View
Pt 7,99 çıkarmıştı o zaman toplayıp virmanla işi bitirebilirmi afyon deyince aklıma ..,
b......ktan hareketler. ytd 7.40 mış
her kimse çok panik işlemler yapıyor. bist düşünce hemen satışa geçiyod. para onda ama yürek bizde. ytd
işlemlerden birşey anlayan var mı. ortaya çok karışık. uyumsuz hareketler. ytd
Yine yanlış resim. Resim silemedim . Kale almayın
ben karistirdim kafasini, az kademe ustten satis ve ayni sekilde alislar girdim yukluce :p
Hala anlamıyorlar... örneğin on kademeyi gördünmü satacaksın. 1000 tl cepte... kim kime bir günde 1000 tl veriyor... düşünce yine alırsın. Gidersede yolu açık olsun umrumda bile değil. Yüzlerce kağıt var...
Haa aa arkadaşlar tavan yapsın 140 kademe 14000 tl kazanalım diye bekliyor... beklersin ler bakalım...
Şunu da unutmamak gerek...
"" yaprağı yerken kıtır kıtır, sapına geldimi meeeeeeee""
hadi sayemde 7.43 yerine 7.45de kapatmak zorunda kaldi:cool:
Ben de yapiyorum sürekli al sat. Ama icerde olanlar buna cesaret edemez zaten ekside. Satarim gider korkusu ve riski var.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 12586........
Haklısın, böyle bekleyip paranı oraya hapsetmektense dedigin oranlarla 4te bir veya 3 te 1le al sat cok mantıklı. Ben icerde olmadigim icin yüzde yüzüyle yapiyorum. 2 kademe 3 kademeyle bile veriyorum.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen bende aynı durumdaydım. Maliyetim 9.60 idi. 3 ay kadar önce 9.07 olduğunda kol kesip sattım. O tarihten beride çıktımı satıyorum, düştümü alıyorum. Şükür zararı çıkarttım... artık günlük oynuyorum. Az karla veya az zararla çıkıyorum. Ömürden ömür gidiyor.
Diğer kağıtlarımı da ele alırsak hala zarardayım. Maliyetime bir gelsin terk i diyar edeceğim. Bir daha asla niyetiyle zararı kurtarmak için debelenip duruyorum. Hepimizin kurtulması dileğiyle hayırlı akşamlar...
satma niyetim yok ama bu fiyatlarda psikoloji bozuluyor. 9 ve üstü olsa en azında bist bazlı zarar ama yine de tl olarak zararda olmayacağım der beklerim de beklerim. 9.13 ya kime desem kıçıyla güler. ytd
Yahu adamlar açığı kapatmış işte.nası kapatırlar.çok küçük paralarla 2 3 milyonla istedikkerini yapıyorlar.ben az kardayım.ana gördüm ki kağıt at koşturmaya çok müsait.öok yakında çekip gitcem.
Sa ile biten herşey sahipsiz kalmış ağa
avivasa bugün bizden beter manipülasyon gördü.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Henüz almadım ama yarın bi atraksiyon olabileceğini tahmin ediyorum..
Açıkçılar yine satmaya başladılar, şu açıkçıların .mına koyacak kimse yoqmu ya
Günaydın.Rezil kağıt ve rezil yönetim hakkında KÜFÜR etmekten başka birşey aklıma gelmediği için yazacak birşeyde bulamadım doğrusu.Sağlıkla kalın.
bi yukarı yapacak gibi
Thy 15 i geçti bize gelince biraz kafayı kaldırdığında tepesine vuruyorlar. Bu ne adiliktir yaa yıllardır sabır sabır nereye kadarsa artık
Hava sogudu çimentolar dondu
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
100 bin lot alış i kim yaptı gorebilen var mi
7.52 100000 tek seferde aldı
Niye gitmez anlamak zor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ek 12637
birileri tahtaya dalmaya çalıştı spek ten izin çıkmadı
Ulan spek sana inat bekliyorum
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu spek dediğiniz pek insana benzemiyor herhalde arkadaşlar. Nasıl bir tip acaba bu kadar ağır sözleri kaldırıp kağıdı kaldıramadığına göre...
7,50 geçirtmiyor şerefli birileri elindeki lotları alsada çıplak bıraksa
Kontrolü bir an için elinden bırakmıyor.sistem çok ii.
Bugün yine 7.45 - 7.55 arasında 10 kademede oynattılar kağıdı... en azından 5 kademe ekmek yiyebilirdik. Bugün kaçırdık... haftaya inşallah... iyi hafta sonları
bist endeksi uçar gider afyon arkasından geri teper. ha ha ha yeni yıla buluşalım yeni yıla. ... aşkından döndüm şaşkına kimseye tavsiye etmem ama. ytd
güle güle.....
Sanki pazartesi veya salı tavan yapacak gibi... Demedi demeyin...
Şu gruptan atılmayacağımı bilsem şurdan speğin anasına saydıklarımı buraya da yazacağım.