bir de enteresan olan yıllık hasılatı 5 milyar TL nin üzerinde... hiç olmazsa hasılatın yarısı ile işlem görmeli.. Çaylar benden Sarkuysan Patron dan.. Hayrettin Bey çay mübarek bir nimettir...
Printable View
bir de enteresan olan yıllık hasılatı 5 milyar TL nin üzerinde... hiç olmazsa hasılatın yarısı ile işlem görmeli.. Çaylar benden Sarkuysan Patron dan.. Hayrettin Bey çay mübarek bir nimettir...
3.40 maliyet vardı 3.70 verdik gitti
Bugün son 1 saatte iyi alım geldi. Yine tweeter gazı değilse bu sefer umutluyum
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketin imtiyazlı hissesi var mı bilen var mıdır ?
Bugün ikinci gün yine hacim yüksek borsa endeksi çökmesine rağmen artı kapattı. Bir cisim yaklaşıyor ama çözemedim. Twetterda hisseyi öven var mı diye baktım yok. Vakıf yatırım böyle mal cekecekse yakında güzel şeyler olur
Bunsaatte bu işlem hacmi.
Bize yaklaşan bişey var. Sonu hayrolsun inşallah.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Zaten çokta anlamam bu işlerden!
Antiseptik zahmet olmazsa günlük pasta paylasabilir misin bu hafta boyunca. Bu aralar birşeyler dönecek gibi
Sarkuysan'ın Elektrolitik Bakır Tel ve Mamülleri Üretimi projesi ile ilgili ÇED süreci başladı
Sarkuysan Elektrolitik tarafından yapılması planlanan Elektrolitik
Bakır Tel ve Mamülleri Üretimi projesi ile ilgili ÇED süreci başladı.
Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün
internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler
verildi:
"KOCAELİ ili DILOVASI, ilçesi Demirciler Mahallesi, G23A17A Pafta,
113 Ada, 4 Parsel (29.849,24 m2 Alan) mevkiindeki Sarkuysan
Elektrolitik Bakır Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılması
planlanan Elektrolitik Bakır Tel ve Mamülleri Üretimi projesi ile
ilgili olarak KOCAELİ Valiliğimize sunulan dosyayı P.T.D. Dosyası
Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 17. maddesi
doğrultusunda incelenmiş ve uygun bulunmuş olup, projeye ilişkin ÇED
Süreci başlamıştır."
https://www.google.com.tr/search?q=S...hrome&ie=UTF-8
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(13/12/2018 - 16:23:31)
Teşekkürler antiseptik. Vakıf hala alımda ama büyük oranda top çevirmiş görünüyor sırf hacim olsun diye. Beklediğim gibi değil maalesef
Yine hacimli açıldı. Vakıf yada deniz yatırım alıyor mu acaba pasta istesek yine antiseptik cefaks üstadlardan
Teşekkürler. Hala investing yada tweter gibi mecralarda pazarlaması yok ve 5. Gündür hacimli. Vakıf 5 günde 400binden fazla almış. Dur bakalım ne olacak. 3.85 e satış yazacam yarısını yarın
Vakif 3.41 den aldıklarını 3.39 dan satmış. Anlamsız bir iş olmuş. Ama hacim çok düşük bireysel bir satışta olabilir. Teşekkürler
Ah SARKUYSAN ah yıllardır aklımdadır bir türlü kısmet olmadı
yazınız 23 aralık 2017 yılına ait tam bir yıl geçmiş bu yazınızda yaptığınız ön görü başarısız elektrikli otomobil büyüyecek sarkuysan büyüyecek ölme eşeğim ölme ne zaman?forumda bir acayip zaten :)1 yılda sadece 28 sayfa paylaşım yapılmış sarkuysanla ilgili tek olumlu tarafı temettü ödeme alışkanlığı var fakat kendi halinde bir hisse fazla uçmamak lazım.
eski forumdaşım, niye takıldın ki (yatırımcı memnun ben de dahil) doğru algılamışssın hisseyi uçup kaçmaz. Öngörü de çok yanlış değil, geçen süreçte hangi hisse beklentileri iyi fiyatlayabildi (demisaş var gerçi). Çok takılma sevemediysen hisseyi ve forumu sat gitsin uçmaz kaçmaz.
düşüncelerimi yazdım 3,31 maliyet bekliyorum dursun bakalım ilk maliyet önemli biliyorsundur tahminim,sevmesem satarım fakat elektirikli araç diye gaz vermemek lazım 2018 yılı zayıf al,sat yapmayan açısından sadece fazla düşüş yaşamadı o kadar bide temettü vermiş kendi halinde orta halli bir hisse işte.zaten forumda acayip sadece 28 sayfa yazılmış.
ayrıca kriz borsasında sarkuysan da 3,31 maliyetim var ilk maliyet önemli ben al,sat yapmıyorum sarkuysan orta vade de prim yaparsa hissede kalıcı olurum bakalım zaman ne gösterecek?fakat foruma yazan arkadaşların çoğu dökülmüştür hisseden zaten foruma yazan yok hepsi dökülmüştür,sarkuysan 2018 yılı performansı zayıf olduğu için yazacaklarım bunlar dahada yazmam foruma zaten foruma benden başka yazanda yok neyse elektirikli araç diye gaz vermeyin forum da son diyeceğim budur.
Devamlı yazılacak üzerinde kafa patlatılacak bir şirket değil zaten. Düzenli temettü ödemesi, arada bedelsizler yetiyor. Şu kriz ortamında kaybettirmeyen hisse bir elin parmağını geçmiyor. Ne şirketler var zirvesinden yarıya düşen. Sarkuysan malesef sığ bir tahta. Günlük speki yok bazen leş hacimler görüyoruz ama barındırdığı potansiyele de güveniyorum ben. Eğer ilerde yabancınında dikkatini çekerse bu fiyatları bir daha zor görür gibi geliyor bana.
Herşeyin bir zamanı var. Ben sarkuysanında zamanı geleceğini düşünüyorum. Uzun vadeli portföyümde 5 hisse tutuyorum ama sarkuysan portföyün 3'de 1'ini kapsıyor. Velev ki gelmesin... Bulgaristanda yeni devreye alınan fabrika Çaycının söylediği rakamlarda kar yapmaya başlasa bile yeter. Ama sabır lazım elbet. Selâmetle...
eskiler daim takipteler....
selam olsun onlara...
ama yine de baki selam.....
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yazılanlari okuyorum tam komedi ne diyim.neyse foruma biraz hareket geldi :)umarım sarkuysanada hareket gelirde ralli yapar diyeyim.
Krizin uğramadığı nadir hissemiz SARKUYSAN... Şu an yatırım yapmak yürek ister YTD!
aynen 2018 yılında az da olsa prim yapmış durumda ve yükseliş trendi devam ediyor sarkuysanda.
KAP : BORSA ISTANBUL
Yabancı yatırımcıların Pay Piyasası ve Piyasa Öncesi İşlem Platformunda gerçekleştirdiği 2018 yılı Aralık ayına ilişkin işlemler ekteki tabloda yer almaktadır.
https://i.hizliresim.com/V9aOJy.jpg
https://i.hizliresim.com/DY2bk6.jpg
borsa çok kötü bu zayıf borsada yükseliş trendi ağır da olsa devam ediyor sarkuysanda buda beni umutlandırıyor aslında düşüş yaşamamasi olumlu şu kriz borsasında bir tane düşük maliyetli yeni hissem olsa bana yeter krizde en büyük kazancim sarkuysan derim şuan için iyi gidiyor bakalım haftaya nasıl olacak?
siz sarkuysan satamazsınız büyük harfle yazıyorsunuz bende eski yıllarda sodayı büyük harfle yazardım hala duruyor bende umarım sarkuysan da uzun yıllar durur kısmet diyelim.borsa piyasalar çok kötü aynen yürek ister fakat hisse alımı krizde olur böyle bir durum var borsa profesyonellerinin düşüncesi krizde hisse alınır diye.şuan krizi yaşıyorsak sarkuysan da uzunda ciddi karlar elde etmemiz gerekir beni umutlandıran sarkuysan nın düşüş yaşamaması zayıf borsada.
Maden Yasası nın etkisi olurmu?
hissede eski olan arkadaşlar yazsın düşüncesini madenle ilgili.