Tukasta dolandırıcılık şüphesi ile tedbirler alınarak işlemler başlatılmış.
Printable View
Tukasta dolandırıcılık şüphesi ile tedbirler alınarak işlemler başlatılmış.
Neden kimse yazmiyor ?
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eyy gedik bayrakta milyon alıcı olup tahtayı yapacagına gyhol de milyon alıcı olda adam görelim şimdinin yeni modası 10 milyon alım var bayrakta gülerde rtlb te senin neyin eksik
Is bugün piyasada yoktu.
ah patron ah... Sana hicbirsey demiyorum
HAFTALIK
https://i.hizliresim.com/wpPv4o.png
gedik 31 mart kapanışı 10,72 ..... şu an 9,60 tl 30 haziran kapanışı ??????
Hayırdır inşallah ?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...fd210e5003.jpg
Bu ne biçim bi bildirimdir yahu nerden çeksen oraya gider.
INVEO bi kısatlma da olabilir, işte İNGİLİZCEDE yatırım kelimesi karşılığı Investing falan gibi.
Ya da google da yazıp bakarsan karşına bi Çek Cumhuriyeti teknoloji firması çıkar.
Şirket yetkilieri bu belirsizliği ortadan kaldırsın lütfen. YTD
Gördüğümüz en şeref yoksunu patrona sahip bir hissedeyiz isim değiştiriyor sen önce kendi imajını degiştir 300 trilyon kar göster hisselerin sürünsün %87 si kendinde ve imkb de girdiğin tüm hisselerde büyük oyuncusun paraya para demiyon pandemiden bugune bütün kıytırık hisseler %300 yaptı sen hala hissen yükselirjen satış yapma derdindesin ınveo nedir acılımı amacı nedir aynı isimde gogle arama yapınca yatırım şirketi yazılım şirketi yurtdışı baglantılı şirketler cıkıyor bu inveo resmi tescilli bir isimse kullanamassın zamanındada gedik girişim hubvc yaptın sattın vs amiral gemi bu gedik yatırım planın ne 35 den alan insanlar var bir sürü yeni ortaklıgın var laboratuar vs daha nice şeyler erhan bey bir an evvel netlik gelmeli senin yerine bir baska patron olsa %87 si kendine ait bir şirketi 100 lira bile yapar örnekleri cok rtlb glr Qnb finans kiralama sen bencil ve kıskanc birisin bir eşinde bülent eczacı başı hisseden biri kar ettimi ölüyorsunuz hasedinizden çünkü erhan beyin tek geliri borsada hisselerde manipule edip gel gel sonra sat kac o paralar karlar zaten düdüklediğin küçük yatırımcının parası hiç olmassa kendi hissende şerefli onurlu dur inveo neyse acıkla acıkla sanada hesap sormayan spk utansın reisi cumhurumuz burası muz cumhuriyeti degil diyır ama böyle adamları böyle fırıldakların meydan da at koşturduğu yer nedir sayın cumhurbaşkanım
Erhan topac vay topac vay böyle yatırımında holdingininde seninde bin mislini versin aldıgın ahlar kanser olsun dert olsun öleme sürün canın verme kolay kolay 40 gün oldu 35 den düdükledin milleti Allah belanı versin phılıp 2 gündür alımda işten sat gedikten al bu ne baskıdır ergan topppacc philip seni bellemeye geldi alımlara satışla bent vurma o baraj yıkılacak ınveo mu oluyon ne oluyosan ha bu arada ınve o nun acılım yazayım dur INLEYEREK VEREN ORTAYER MALI
Yatırımcı iki aydır bilanço karı ile esir tutuluyor.
Ne zaman harekete baslasa Gedik veya is kafasina vuruyor.
Patron Bey isminin hakkini veriyor
Bu ne yaw :) 2 haftadır dal budak saldık arkadaş:oleyo:
https://i.hizliresim.com/5wKTlV.png
Organik cocugu erhan topac ***** düşün bu kadar ah cıkar biyerdebçn her tahtada malı götürüyorsun burada milleti esir ettin a d i adam
Butun cenabetler bende dahil buradayız heral 2 ay oldu amk tık yok patron mutlu 32 den kaktırdı burdan alan umut bekliyo 23 altı şelale bu cenebetliğin sebebi sensin erhan topac hergün küfretmekten abdest tutamıyoruz
Kent gıda 93 liradan 880 lira olmuş takas gyhol ile aynı patronda hisse pd si 10 katı işlem görüyor güler de gyhol gibi yatırım şirketi sahibi vs pd 13 katı istesen soluksuz 500 lira bile yaparsın bu kagıdı kim neder sana %87 kendinde zamanın dgztesi denizbank misali tabi 370 trilyon kar yalan degilse
Kar yalanmış
Senin ta yedi gecmişini ve bundan sonra soyundan üreyecek senin gibi kansız gelecek neslini yediğin hak sahipleri hissede kaybettirdiğin tüm küçük yatırımcı ...... anladın sen onu erhan topac tooooppp acc
Ramazanı zehir ettin kurbanıda zehir edecen belli oldu gyhol inşallah kurban sen olursun erhan topaç
Orrro...bu cocugı dayanacak gücümüz kalmadı hapsettın 40 gün oldu vicdan yokmu sende zehir ettin kazancımızı ne fırsatlar kactı 375 trilyon kar gedik ten gelen degerleme imiş ey spk denen kurum senin gedik giyatın 10 katı şişmiş bu kar olmaz elindevgayrımenkul vs elke tutulur bişey yok demen lazım degilmi madem acıkladı kabul etyin spk olarak demen lazım degilmi bu fiyata neden yansımıuo trgyo 2 liraydı seni 32 den aldıgımda şimdi 5.20 kent gıda 130 liraydı şimdi 1bin 500 lira sen ki kurum olarak o yaptıgın parsları diğrr tahtalarda tokat tan kazanıyon alışmışsın sermatediz işçidiz sigortasıx vergidiz parsya 2 lirata sl 5 liraya cak yatırımcıya kendi hisseni süründür el insan eyyy erhan topppac bayramı zehir ettin
Biri aşağıdaki web sitesine şu yazıyı yazmış. Doğru mudur? Acaba ...
https://m.tr.investing.com/
GYHOL bilançosunda 33 milyon 866 bin adet GEDİK hissesi vardı. Bunun değerlemesi sonucunda Yaklaşık 456 milyon 852 bin TL kar GEDİK hissesinin değer artışından geldi. Vergileri düştükten sonra bilançoda 372 milyon kar görünüyor.
31 Martta GEDİK 10,72 TL iken 30 Haziranda 9,33 TL oldu. GEDİK Hisse fiyatının düşmesi ile Yaklaşık 372 milyon TL karda yaklaşık yüzde 13 kadar azalış oldu. Karı 372 milyon TL den 328 milyon TL düşmüş olabilir.
Fakat; GEDİK bedelsiz 52.608.000,00-TL sermaye artışından ortaklık oranı kadar GEDİK 26.435.520 TL (adet) hisse aldı. Bu aldığı hisse miktarını 30 Haziran itibari ile 9,33 TL fiyat ile hissenin değerlemesinde hissenin değeri 246.643.401 TL fiyata ulaşıyor.
Buradan yaklaşık 220.207.881 TL değer artışından dolayı KAR geliyor ve ikinci çeyrekte tahmini 328 milyon TL tutara düşen kar tekrar bedelsiz alınan hisselerin değerlenmesiyle KARI 558.207.881 TL fiyata çıkıyor. Hep birlikte izleyelim görelim İnşallah.⁉ Selamlar,
Bu şekilde düşündüğüm yorumu sizler ile paylaştım. Karı bu fiyatlara yakın veya üzerinde olabilir. 20 gün içinde ömür var ise hep birlikte izleyelim görelim inşallah. Selamlar,
Yukarıda okuduğum yazıyı kopyalayıp paylaştım. Aklım ermedi benimde...
:))))) bu hesabı yapan adama helal olsun.Ya elinde mal kaldı hisseyi övmeye çalışıyor yada bişey bilmediğinden saçmalamış durmuş.60.3 milyon lot gedik var 31 marta ile 31 haziran arasındaki fiyat farkı -1.40 tl.60.3 x1,40:84 milyon eksik gelir değerleme karı .
Sayın bünyas08, Onun ve Sizin yorumunuzu okudum. Okuduğumu doğru anlamış mıyım diye yazmaya çalışıyorum. Sanırım adam doğru tespitte bulunmuş olabilir gibi görünüyor. Yinede doğrudur diyemiyorum.
Okuyup anladığım şu şekilde:
1- Adamın hesabına göre 31.03.2020 tarihinde GYHOL bilançosunda görünen 33.866.000 adet GEDİK hissesinin değerlemesinden bilançoya kar yansıdığını,
2-30.06.2020 tarihinde ise GEDİK hisse fiyatının düşmesinden dolayı karında %13 azalış olacağını bahsetmiş.
3-Buraya kadar bunu net anladım.
4-Fakat bizlere sanki şu noktaya özellikle dikkatimizi çekmek için değinmiş olabilir mi? Benimde okuyunca aklım karıştı ve aklım yatar gibi oldu. Sanki bizlere anlatmak istediği akla uygun gibi geliyor.
Sanki şunu söylüyor gibi;
31.03.2020 tarihinden sonra GEDİK bedelsiz hisse verdiği (Haziran ayında bedelsiz hisse vermiş olabilir) için vermiş olduğu bedelsiz hisse miktarı 31.03.2020 tarihinden sonra olduğu için yeni alınan bedelsiz hisse miktarının 30.06.2020 tarihinde değerlenen tutar kadar karın artacağından bahsetmiş olabilir diye anlıyorum.
bünyas08 Bey sizin yorumunuzu okuduğumda ise siz 31.03.2020 tarihinden sonra aldığı hisse miktarını (Haziran ayında bedelsiz hisse vermiş olabilir) sanki 31.03.2020 tarihinde bilançosunda 60.3 milyon adet varmış gibi değerlendirerek 40.8 milyon TL tutar kadar bir önceki karından azalış olacağını bahsetmişsiniz. Sizin hesabınızda bir hata var diye görünüyorum. Çünkü 60.3 milyon adet hisse 31.03.2020 tarihinde yoktu. 31.03.2020 tarihi bilançosunda 33.866.000 adet olduğu yazıyor.
Sanırım yazan kişinin hesabı ve yorumu mantığıma yakın geldi.
Ben bu şekilde yorulmaya çalıştım. Keşke bunları okusa da bizlere yardımcı olsa diye düşünüyorum.
İyi günler tavanda kaç lot var acaba, gören bir arkadaş yazarsa şimdiden tşk. YTD
hocam arkadaş bayağı bir kafa karıştırmış investing deki yorumlarıda gördüm.anlatmaya çalıştığım şey şu yada arkadaşın anlamadığı şöyleki 31 mart tarihinde yani bölünmeden önce gedik hisse fiyatı 20 tl seviyelerindeydi o dönem gedikin piyasa değeri kaç tl idi 31 haziranda bölündükten sonra hiisse fiyatı 9 33 lira idi piyasa değeri kaç liraydı gedikin bunun cevabına bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.yani şirketin iki tarih arasında piyasa değeri düştüğü için değerleme karı eksik gelecek,arkadaş investede milletin kafasını bedelsiz vs.karıştırıp durmuş.amacım hisseyi kötülemek değil elimde hisse var zaten.o tarz yalnış yorum yapmaktansa gedik portföy aş. yi bünyesine kattı değerlemeden eksik gelecek karı gedik portföy karı dengeler yada artıya geçirir diye yorum yapmalıydı.
Bilanço hayırlı olsun ...
https://i.hizliresim.com/1PwBpB.jpg
Yeniden degerlemede niye vergi veriyorki kar gercekmi yoksa
Özsermayesi kadar kar elde ediyor buna rağmen neden yukarı fırlsmıyor hisse hala
Bilanço da sıkıntı var. 2020 ilk çeyrekte özsermaye 520 milyon. 300 milyon kar açıklıyorlar 2. Çeyrekte 820 milyon olması gerekirken 450 milyona düşmüş. Temettü falan da dağıtmadı. Spek şirketi falan mı bunlar. Yüzde 60 70 özsermaye karlılığı olan şirketin hala piyasa değeri defter değeri 1.6? 10 lara 20 kere çıkması kazımdı
Eylül 10 genel kurul var %78 acıkladıgı bedelsizi geri cekti dedilerki bu öz sermayeye bu bedelsiz az oldu %500 potansiyel oluştu ve artık nissn mayıs haziran temmuz baskısı agustos ayı ile son bulacak inşallah artık öneri listelerinde bedelsizi dillenmete başladı tkuru gıda bile %900 bedelli ile zirveler kırıyor zararda olan bir firmz tkuru ama gedik türkiyenin fenomeni karadag da finans lisansı londrada yatırım eskişehirde kuduz aşısı biyolaboratuvar vs vs artık %500 ile 250 milyon ödenmiş 1 katriltçyonla öz sermeyaye az kaldı sabır sabır tunelin sonu göründü son ayda 300 bin üzeri alımla gedik toplama sinyalini verdi philip ide tahtadan kovdu kim kaldı sen ben kara kedı artık filmin sonu alcar ın 38 den 117 ye yolculugu gibi gyholde 100 yolcusu hayırlı olsun
%500 bedelsiz erhan topac
GEDİK HİSSE FİYATINDAN GELEN DEĞER ARTIŞ KAZANCINDAN GÖRÜNEN KAR GÖLGE KAR OLUP BUNDAN DOLAYI OLUŞAN KARIN BEDELSİZ SERMAYE ARTIŞINA KONU OLMUYOR.
Bunun haricinde bilançoda görünen karın olması halinde bu karın sermayeye eklenmesinde bedelsiz hisse verebilir.
Benim hesabım böyle çıkıyor. YTD