Siz oyle diyorsaniz oyle olsun ama piyasa aynen benim söyledigimi söylüyor.7,98 hayirlı olsun
GT-P5210 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Siz oyle diyorsaniz oyle olsun ama piyasa aynen benim söyledigimi söylüyor.7,98 hayirlı olsun
Ya hocam birakin bu kisacı uzuncu muhabbetlerini hisse iki gunde nerdeyse % 10 düştu kendinizi kandirmayin .hisseye aşık olmayın.
https://i.hizliresim.com/5Q3qMq.png
Pasta belki merak eden olur..
Pasta fena!! Satanlar full yabancı.. Aboovvv..
02 ağustos para girişi
https://i.hizliresim.com/ERBMzq.png
02 ağustos para çıkışı
https://i.hizliresim.com/VMGRgP.png
Değerli ortaklar,
Öncelikle bilgi bulanıklığının önüne geçmek için bir takım hatırlatmalar yapmak isterim.
Birincisi; Yabancı satışı falan yok %52 oranla halen yabancı yatırımcı seviyesi aynı.
İkincisi; faaliyet kârlılığını önceki dönemlere göre geliştirmiş bu iyidir ve halen hissede kalanlar için korkulacak bir durum olmadığını gösterir.
Üçüncüsü; Finansal giderlerin -23M TL olması nedeniyle dönem kârı beklenti altında kalmıştır. Finansal giderler bir önceki dönemde Finansal gelirler sayesinde (-) vermemişti. Bu dönem böyle bir durum oluşması korkunç bir olay değildir 2 sene önce de benzer bir durum olmuştu ve hisse fiyatı 3,98 TL idi. 3 ay sonra 4,80-5,00 TL olmuştu
Finansal tabloları detaylı inceleyen her hangi biri burada bir problem olmadığını görür.
Altın çamura düşse de Altın'dır diyor ve yola devam ediyorum. (Benim yaptığımı yapmayın tavsiyem yoktur.)
Kesinlikle katılıyorum..arge desteğiyle katma değeri yüksek ürün satışlarıyla kar marjını toparlar..maliyetten doğan kar düşüşü dengelenecektir..ky silkeleme adına bir süre daha baskı gelebilir belki 7.6 MAV 200 ama altında kalıcı olacağını sanmıyorum..risk dağılımı ihracat gücü ve teknolojik ürünlerle orta uzun vade 10 bile uzak değil bence..satanlar yabancı değil bireysel müşteriler gibi duruyor..ytdeğildir
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Mart 2017 sonu olan 90.000 endeks civarı fiyatına geldi. O tarihten beri 2 bilanço açıklamış, üzerinde 6 aylık şirket karı birikmiş, -% 10, mevcut potansiyeline uygun zaten artış göstermemiş, şimdi silkeleme yapıyorlar. Küçük yatırımcının pozisyon aldığı tüm senetlerde düşüş var, aracı kurumlarının pozisyonu olan şirketlerde ise yükseliş var.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Düş de biraz daha alıyım.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu ihalesi yapılan rüzgar enerjisi YEKA da malzemeler %100 yerli olacakmış. Kordsanın bu tedarikte şansı olur mu yoksa AKSA nın mı alanına giriyor?
http://www.yenienerji.info/urun-tani...masla-kapladik
http://www.kordsa.com/composite_reinforcement.asp?d=tr
Bist düzeltme yaptıktan sonra ilk alacağım kağıt..geleceği parlak..[emoji6]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir türlü o düzeltme gelmiyor
Kompozit mal üretmek demek, örneğin rüzgar santrali kanatlarını imal edebilmektir. Kordsanın bunu yapacağını sanmıyorum. AKSA'da olduğu gibi cam elyaf yada karbon elyaf üretimi yapabilir, kompozit üreticilerinde buradan hammadde alıp epoksi veya vinil ester reçine ile vakum vb. Yöntemlerle kompozit yapısal üretir. Ama benim bildiğim Kordsanın asıl alanı Kord bezi üretimi, benzer şekilde mesela AKSA'dan karbon veya cam elyaf hammaddesi tedarik ederek örgü elyaf malzeme üretebilir( Metyx gibi) Firmanın durumu aslında çok iyi, ancak bu kadar baskı ile malı kim satıyor anlamış değilim. Birileri başka kağıda geçmek için yüklü mal çıkıyor olabilir, spektrum bu nedenle malı baskılıyım olabilir. Ancak bu büyük fonların mal devretme şeklini benzemiyor, belki küçük yatırımcıyı ürkütüp mal toplayıp senedi daha ilerilerede taşıma hazırlığı yapıyor olabilirler
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar hisse için teknik analiz yapabilecek biri varsa destek ve direnç noktalarını gösteren bir grafik ile yorum yaparsa bizlere yardımcı olur..
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence bundan sonra en azından endeksin üzerinde getirir..kotu bir haber gelmedikçe 7.6 altı cok zor gorunuyor..ytdeğildir
Arkadasların bahsettiği gibi yeni teknoloji kompozit ürünleri bu ruzgar enerjisi işine entegre edebilirse bu fiyatlar çok komik kalır..ytdeğildir
Ben bu düşüşü b egeli diye bayan bir yatırımcınin 38xxx tl satış yapacağı açıklamasına bagliyorum. Bilancoya denk getirmis olabilirler. Hem duzeltme hemde satis Kap ta 10 temmuz tarihinde açıklama var. Bir okuyun bunu mu anlıyorsunuz sizde. Ytd.
38667 lot evet ama o devede kulak kalır..fiyata etkisi olmaz..kademede zaten ortalama 10 bin lot var..günlük işlem hacmi yaklaşık 1mio lot civarı..ytdeğildir
Sn pmngr lot değil o, rakam TL. O kadar lot satacak olsa niye kapta yazılsın. Sende o kadar lot satacak olsan kapta mi yayinlayacaklar.
Neyse önemli olan duzeltme de olması bu da bahanesi olsun.ya da duzeltme olsun çok yükselmişti zaten. Ytd.
Teşekkürler. Geçmişe dair birsey kaçırdım mi diye bir bakayım dedim. Yabancı oranı da 52.05 olmuş.
Hisse bir silkelendi ve kendine geldi..8 üstü kapanış can katar..ytdeğildir
[IMG]https://i.hizliresim.com/bG0BLG.png[/IMG]
bende hala satta ...dikkaet etmeli.herşey mümkün.. ytd.
bir daha grafik atmıcam bu topiğe.....grafik grafik deniyodu..kimse yorum yapmıyor..görende kağıt yüzde 50 çıktı sanır :(
Evet. Kordsanın Endonezya ve Türkiye de yapılan polyester iplik yatırımları 2018de devreye giriyormuş. Polyester iplik aynı zamanda karbon iplikğin ham maddesi. AR-GE çalışması ile polyester iplikten karbon iplikte üretebilir. Buda direkt rüzgar türbin kanatları üretiminde kullanılan girdi. YEKA ihalesindeki yerlilik şartı dikkate alındığında önümüzdeki dönemde AKSA ve KORDSA iç pazardaki gelişmelerden olumlu etkilenecektir.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.