Herkese günaydın
Antalya büyükşehir belediyesini telefonla aradım, meclis toplantisinin 10.04.2017 tarihinde olacağını öğrendim.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Herkese günaydın
Antalya büyükşehir belediyesini telefonla aradım, meclis toplantisinin 10.04.2017 tarihinde olacağını öğrendim.
Şirketimiz Yönetim Kurulu 05.04.2017 tarihinde aşağıdaki kararları almıştır.
1- Yönetim Kurulu görev taksimi yapılarak, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Sn.Semahat Sevim Arsel'in, Başkan Vekilliği'ne Sn.Yıldırım Ali Koç'un seçilmesine,
2- SPK tebliğleri kapsamında oluşturulan ve belirlenen esaslar çerçevesinde çalışmalarını sürdüren komitelerimizin aşağıdaki üye sayısı ve belirtilen üyeler ile faaliyetlerine devam etmesine;
a. Denetimden Sorumlu Komite'nin üyelerinin tamamının bağımsız yönetim kurulu üyeleri arasından seçilmek suretiyle 2 üyeden oluşmasına ve Başkanlığına Sn.Melih Batılı'nın ve üyeliğe Sn. Davut Ökütçü'nün getirilmesine,
b. Aday Gösterme Komitesi ve Ücret Komitesi görevlerini de yerine getirmek kaydıyla Kurumsal Yönetim Komitesi'nin, başkanının bağımsız yönetim kurulu üyeleri arasından seçilmek suretiyle 3 üyeden oluşmasına ve Başkanlığına Sn.Melih Batılı'nın, üyeliklere Sn.İbrahim Tamer Haşimoğlu ve Sn.Ercan Mekik'in getirilmesine,
c. Risk Yönetim Komitesi'nin, başkanının bağımsız yönetim kurulu üyeleri arasından seçilmek suretiyle 2 üyeden oluşmasına ve Başkanlığına Sn.Davut Ökütçü'nün ve üyeliğe Sn.Kenan Yılmaz‘ın getirilmesine,
karar verilmiştir.
Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim
Özet Bilgi
Kayıtlı Sermaye Tavanı Geçerlilik Tarihi Tescili
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?
Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?
Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi
13.01.2017
İlgili İşlem
KST Geçerlilik Tarihi Güncellemesi
Mevcut Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL)
50.000.000
Yeni Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL)
50.000.000
Kayıtlı Sermaye Tavanı İçin Son Geçerlilik Tarihi (Yeni)
31.12.2021
Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No
6
SPK Başvuru Tarihi
26.01.2017
SPK Başvuru Sonucu
ONAY
SPK Onay Tarihi
08.02.2017
Konunun Gündemde Yer Aldığı Genel Kurul Tarihi
27.03.2017
Genel Kurul‘da Kayıtlı Sermaye Tavanı Konusu Görüşüldü mü? Kabul edildi mi?
Kabul edildi
Tescil Tarihi
05.04.2017
Ek Açıklamalar
27 Mart 2017 tarihli Olağan Genel Kurul toplantımızda kabul edilen kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik tarihi 05 Nisan 2017 tarihinde Antalya Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edilmiştir.
Eklenen Dökümanlar
Pazartesi gunu 56.maddede gorusulecek....bakalim ne karar verecekler....tahminim muratpasa belediyesinin verdigi red karari onaylanacak....
Elinde sonunda sermaye artışı yapacak kaçarı yok
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu karar 2021 e kafar sermaye arttirmiycak anlamina gelmiyor.. sadece sureyi uzattilar.. isteseler yarin bile bir karar alip sermaye arttirimina gidebilirler..
Sende haklisin cefri arkadasim.. yarin yuzde yuz bedelsiz verirse 13 un bile altina gelir.. ordan alirsin..biraz daha bekle az kaldi
Komisyon yapılan itirazın reddine karar verilmesinin uygun olacağını rapor etmiş 56.maddede yani büyük olasılıkla itiraz reddedilecek bu niye aşağı düşüyor acaba?
8 numara arkadasin belirttigi gibi red karari komisyon tarafindan onaylanmiş...meclistede kabul edilir...pazartesiden itibaren artik resmiyet kazanacak...mufettisin actigi sorusturmadanda bisey cikacagini tahmin etmiyorum....bundan sonra artik ruhsata basvurma zamani geldi....haberleri merakla bekliyorum...
Talya yeniden mecliste
7 Nisan 2017*
Antalya Büyükşehir Belediyesinde yapılan planlamasına itiraz etmeyen CHP’li eski milletvekili ve yaklaşık 40 kişilik grubun Muratpaşa Belediyesine yaptığı Talya itirazları hafta başındaki Büyükşehir meclisinde görüşülecek.

Talya yeniden mecliste
Antalya Büyükşehir Belediyesinde yapılan planlamasına itiraz etmeyen CHP’li eski milletvekili ve yaklaşık 40 kişilik grubun Muratpaşa Belediyesine yaptığı Talya itirazları hafta başındaki Büyükşehir meclisinde görüşülecek.
KOMİSYON İTİRAZLARIN
REDDİNİ UYGUN BULDU
Muratpaşa Meclisi’nin de 2 Şubat 2017 tarihinde reddedilen 68 ada 43 ve 46’ınca parsellerin Otel alanı ve 68 ada 20 parselin Özel Kültürel Tesis Alanı olarak planlanması, yapılaşma koşullarının düzenlenerek plan notu eklenmesine ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğine ilişkin askı süresinde yapılan itirazlar Antalya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Bayındırlık Komisyonu tarafından incelenerek belediyeden geldiği şekliyle itirazların reddinin uygun olduğu görüşüne varılmıştı.
AMAÇ BELEDİYEYİ VE
BAŞKANI YIPRATMAK
Muratpaşa Belediye Meclisi’nde CHP’nin ‘evet’ dediği planlamaya, AKP çekimser kalmış, MHP ret vermişti. Planlara askı süresinde Gençlik Mahallesi’nden bir grup mahalle sakini ile Yıldıray Sapan itiraz etmişti. İddiaya göre bir grup CHP’li de Muratpaşa Belediyesi’ni ve belediye başkanı Ümit Uysal’ı yıpratmak için bu itirazları örgütlemişti.
BAŞKAYA İTİRAZ EDEN
TEK İSİM OLMUŞTU
Meclis üyesi Songül Başkaya da Talya Oteli’nin 5000’lik planları meclisten oy birliğiyle geçecekken ‘24 bin metrekarelik bir inşaat alanını kapsıyor‘ diye itiraz eden tek isim olmuştu. Böyle olunca itiraz Büyükşehir’den oy çokluğuyla geçmişti. Ayrıca 5 binlik planlara da itiraz eden Başkaya sayesinde yapılan düzenlemeyle 1000’lik planda da değişikliğe gidilmişti. Yapılan düzenlemenin ardından Muratpaşa’da meclisinde CHP grubundan olumlu oy çıkmıştı. Adnan YILDIRIM
Meclis red ederse olay bitiyormu hareketlenme olur mu
ben maaltı 17 sattım 13 den yazıcı aldım okadar yazdım gormedınmı yazık sana wah wah cok uzuldum yazıcı 22 tl yazıcı ıle maalt esıtlenırse 13 den almıs gıbı olacam dedım ama kıyamadım sımdı alsam malıyetım 10 tl zavallı kardes kendınle alay et sen once benım ne yazdıklarıma bak da akıl al bıraz ne demesım ne olmus suan malt alsam 10 tl ye gelır anladınmı zekı kardesım
Cok zekisin cefri tebrik ederim.. hayallerini yada yapmak istediklerini saf kalbinle bizimle paylastigin icin..😀😀
Komisyon raporu oy birliğiyle uygun kabul edildi.Hayirli olsun
Beklentiler gercekleştigi icinmi dusuyor.. cefri nin bir aciklamasi vardir muhakkak.. bizimle paylasirmi acaba
Madem onaylandı izin çıktı oteli yapabilecek neden yükselmiyor veya neden düşüyor 😞 Neyi bekliyor bilgisi tahmini olan varsa ve bizleri bilgilendirirse çok makbule geçer
Toplantı sonucu hakkında bilgisi olan var mı ?
Yapılan itirazlar komisyon kararıyla red edildi
tatıle cıkmaya hazırlanıyorum borsadan cıktım artık ısım geyık taakı borsa 75 bının altına gelene kadar hayır cıkarsa bakacaz cıkmazsa sonra bakacaz ekonomı boyle gıderken borsa gıdemez bır yere mutlaka çakılacaktır neredeyse kar eden şirket kalmadı baksana trızmde yıne rusya kayıs atacak gıbı ulkeyı zor gunler beklıyor allahım ulkemıze yardım etsın son sozum
Baran kardes eskı yorumlarıma bır bak ne olursun maaltı kacta satmıs kac parada yazıcı almısım yazıcı ıcın neler demısım:cool::halay:
Cefri senin butun yorumlarini en basindan beri okurum.. forum icin katki verici paylaşimlarin var.. umarım sende terk etmezsin buraları, başka arkadaşlar gibi
Kapta bi haber var..
Antalya'da bulunan Talya Otelimizin yeniden yapımı için resmi makamlardan gerekli izinlerin alınması ve ilgili hukuki süreçlerin tamamlanmasına yönelik çalışmalara ilişkin olarak, 23.02.2017 tarihli faaliyet raporumuzda Şirket'in arsasının dahil olduğu bölgedeki 1/1000 ölçekli plana yönelik yapılan itirazların Muratpaşa Belediye Başkanlığı tarafından reddedildiği ve red kararının onanmak üzere Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na gönderildiği belirtilmişti.
Henüz şirketimize tebliğ edilmemiş olmakla birlikte, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı meclisi tarafından söz konusu itirazların reddedildiği bilgisi açıklanmış olup, bu çerçevede 1/1000 ölçekli uygulama imar planı kesinleşmiştir. Meclis kararının yayınlanması ve ilgili kurumlara tebliğini takiben Talya Otelimizin bulunduğu alan ile ilgili idari süreçlerin sonraki aşaması olan imar uygulaması çalışmalarına başlanacak olup imar uygulaması, ruhsat ve izinlerin alınması gibi ilgili bütün idari işlem ve süreçlerin tamamlanmasından sonra yatırım çalışmalarına başlanabilecektir.
Evet haber dusmüş.. ruhsat icin bir engel yok artik.. artik en yakin zamanda yikim ruhsati icin belediye ye başvuru yapmalari lazim..
Bence herkesin dun ogrendigi bu aciklama 20 nin uzerini cok rahat getirmeliydi..
Hayret ettim sabah sabah kapa haber vermişler....normalde gelişmelerle ilgili bilgi vermezlerdi bunlar sağdan soldan öğrenirdik..güzel haberler geliyor artık....hayırlı olsun....
Arkadaşlar bende bugün aldım. Sizce iyimi yaptım kötümü bilmiyorum. Acemşah üstat sattımı
D5102 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...069ab5046a.jpg
Yükselen üçgen var
D5102 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gelen haber çok güzel, talya işi artık çözülmüş, bundan sonrası sadece sabır.
http://www.hurriyet.com.tr/jet-sosye...arari-40424925
Jet sosyetenin ünlü oteli için kapatma kararı
Hürriyet Haber12 Nisan 2017 - 11:21Son Güncelleme : 12 Nisan 2017 - 11:57
Jet sosyetenin uğrak markası Canyon Ranch otel 1 Mayıs itibari ile Türkiye'den çekilme kararı aldı.
PAYLAŞ
Flip
Yorum yazA
Dünya Gazetesi'nden Kerim Ülker'in haberine göre, Alman otelcilik devi Steigenberger ve ABD’li Edition Hotels’in Türkiye’deki bazı operasyonlarını kapatmasından sonra önemli bir marka daha çekilme kararı aldı.
Jet sosyetenin uğrak markası ABD'li Canyon Ranch, Milas- Kaplankaya’da ultra lüks otelini geçen yıl temmuz ayında açmıştı.
250 MİLYON DOLARLIK YATIRIMLA HİZMETE GİRDİ
250 milyon dolarlık yatırımla hizmete giren otel, ABD dışında markanın ilk küresel operasyonuydu. Projenin otel bölümü olan 141 odalı Canyon Ranch Wellness Resort, 1 Temmuz’da kapılarını açmış, ilk etabı biten 76 villa ise haziranda teslim edilmişti.
Bu ultra lüks villalar 1 ila 6 milyon dolar arasında satışa çıkmıştı. İşte o dev bir yıl geçmeden Türkiye’den çekilme kararı aldı. 1 Mayıs’tan itibaren Canyon Ranch’in Türkiye’den ayrılacağı haberi ise şirketin CEO’su Susan Docherty’den geldi.
Gözde otelin işletmecisi iflas etti; tahliye işlemi başladı
Yıllarca otomotiv endüstrisinde üst düzey yöneticilik yapan Docherty, “Türkiye muhteşem bir yer. Dürüst olmam gerekirse kalbim Türkiye için ağlıyor. İki yıl bu proje için sürekli Türkiye’ye gittim. Çok güzel bir doğası var ancak Türkiye, yaşadıklarını hak etmiyor. Türkler bu olanları hak etmiyor. Turizm ve seyahat sektörü büyük yara aldı†görüşünü savundu.
GM'in 109 yıllık tarihinde ilk kadın Başkan Yardımcısı olan ve Avrupa Bölgesi'ni bir dönem yöneten Susan Docherty’nin CEO’luk yaptığı Canyon Ranch, 1979'da kuruldu.
Bu haber bizim kiracıya yansırmı.onlarda alman.
Kiracıya yansıyacağını sanmam. şöyle ki kiracı 10 yıllık anlaşma imzaladı. Daha 7 8 ay oldu. Adam anlaşma yaptığı dönemde terör yok muydu. O zamanın şartları ile bu zamanı kıyaslarsak, şimdi ülkenin daha iyi bir yerlerde olduğunu söyleyebiliriz.
Kiracı çıkar mı kaçar mı gider mi vesvelesini bence geçelim. Ya gidecekse de gitsin. 10 yıllık anlaşma yap 21 m dolarlık ilk sıkıntıda kaç. Dünyanın her yerinde sıkıntı var. Alakasız isveçte bile. Ben kira konusunda rahatım.
Artık talya yı konuşalım. Nasıl yapar. Ne kadar sürer. Kiralar mı kendi mi işletir.
Divan grubu son süreçte inanılmaz derecede otel yapıyor kendi sitesinde var bunu finansman edebilmek için de maalt ile birleşerek halka arza gider mi. Yoksa ortaklardan bedelli sermaye ile mi yapar. Oteli kapatırken hürriyet gazetesinde çıkan habere göre 55 m dolarlık bir yatırım öngörüsü vardı.
Bu maalt da bu gunlerde tuhaf biraz bir gun +%3 yapiyor bir sonraki gun -%3 yapiyor bunu hep tekrarliyor son gunlerde.. hadi hayırlısı diyelim
hayırlı geceler herkese ptesı borsalarda cıddı dusus sınyalı aldım bugun kı ıslemler bana ptesı anlatır gıbıydı insallah kotu bısey olmaz içimde bir korkudur duruyor HAYIR lısı dıyelım
Pazartesi için EVET kına servisimiz var.
"Her Koyun Kendi Bacağından Asılır"
arkadaşlar sayfamıza yapmayın bunu. siyaseti yerinde yapın. ikisi de milletin tercihi.
Gidecek hisse endeksi takmaz.Defalarca gördüm.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
haftaya daha iyi olacağız sanırım.
Referandumdan evet çıktı kağıda etkisi olur mu ?
Hacime bakın .. sanki ölü toprağı serpilmiş üstüne... ne alan var nede satan..