3.30 altına sarktı yine 22'ye ind 26 kapattı...sanırım yayı germe peşindeler yine :)...indikatörler kısa vede sat konumuna sokmuş,ama bu sönmez,indikatör falan dinlemezki...indireceği yere kadar indirir,sonra altına verir ateşi :)...ytd.
Printable View
3.30 altına sarktı yine 22'ye ind 26 kapattı...sanırım yayı germe peşindeler yine :)...indikatörler kısa vede sat konumuna sokmuş,ama bu sönmez,indikatör falan dinlemezki...indireceği yere kadar indirir,sonra altına verir ateşi :)...ytd.
üçkağatçı la adam 3 lot alıp 3 bin satıyor :) 100 lot alsa zarar yazacak akşama bunların dönerci dükkanımı var nedir anlamadım
Sermaye Piyasası Kurulu'nun 13.06.2013 tarihli ve 28676 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan II-14.1 Sayılı Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliğine göre hazırlanan Bağımsız Denetimden Geçmiş Finansal Tablolarımızdaki 2016 yılı dönem karının dağıtılmayarak geçmiş yıllar zararına mahsup edilmesi yönünde genel kurula öneri götürülmesine karar verilmiştir.
KAP Haberine SNPAM kâr payı dağıtımı oybirliğiyle onaylanmış. SONME de ise kâr payı dağıtımı yok, geçmiş yıllar zararına mahsup edilmiş.
Bizimki 3.50 oldu...sanırım kendim çalıp kendim oynuyorum !!!...iyiki varsın SÖNMEZ :)
3.58 oldu !!!
Bu seferki diğerlerinden farklı gibime geliyor. Aşağı salsa da yukarı çıkıyor. Gözü tavana dikmiş durumda galiba 3,90 YTD
3.61 üstüne atamıyor aynen geçenki gibi...neyse 3.25-3.20 arası alınanlar 3.40-60 arası postalanmıştır biraz ana hisseylen :)
3.69 yaparak eski seviyesine oturdu...zaten 3 sene önceki seviyesi burasıydı !!!
Tavan ikisi de
Merhaba REFABA ,
Bu seferki farklı salmıyorlar. En son 3,75 'i gördü. Bence geri gelip geçecek bile bugün kısmetse tavan gibi bu kadar zorladığını daha önce görmemiştim. Dediğin gibi daha önceleri salıyordu. Bu seferki salmıyor. YTD
Saldı
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saldı yine 30 geri dönüş
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İşlem hacmi çok yüksek
Birileri basıyor fena
Kademeler de öyle şeyler oluyor ki . 3,40 'tan bir anda 3,45 ' çıkabiliyor. Daha hayat var. Akşam kapanışı önemli. Son dakikalarda ne yapacağını bekliyorum. Burada bitmedi der gibi halen
Huylu huyundan vazgeçmiyor
Casper_VIA_V9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yemedi...iyiki boşaltma yapmışız..şimdi biraz toplama zamanı...huylu,huyunu hiç terketmez...3.75 yapıp geri dönmesi yine fıkra misali...ama tam traderlik hisse...sen hep böyle yap sönmezim :)
3.70'ekadar postaladıklarımın hepsini kademeli olarak 3.30 altında yerine koydum...bu kaçıncı hareketi resmen unuttum,10 üstünde kesin vardır :)...haydi sönmezim bir 3.50 daha yap :)
3.47 yapıp 37-38 oyalanıyor...45 ilk etabımdı o gerçekleşti,50-60-70 oraları görürse daha başka güzel olur :)
Helal olsun! Gerçekten çok kurnazsın.
Bence 3.75'e kadar postalamışsındır da alçakgönüllülüğünden dolayı söylemiyorsundur. Sonra da 3.26'dan yerine koymuşsundur.
3.47'ye yine yerleştirip, 3.30'dan alıma geçmişsindir.
Tebrikler! Belli ki olayı yalayıp yutmuşsun.
Bugünkü hedef yine 3.50...ama öncelik 45 :)...ytd.
Güçlü AL sinyali gelmeye başladı. REFABA ne dersin alalım mı ? YTD
3.50 kapattı...3.50'ye kadar kademeli sat verdiklerimin hepsini satmış :)...yarın devamında ne olur bakalım !!!
Sayın Refaba hayranım size. Gerçekten kağıdın hareket sistemini çözmüşsünüz. En önemlisi de bilgiyi icraata dökebiliyorsunuz.
Şunu sormak istiyorum: "Bir sonraki durak 3.70" derken; fiyatın 3.70'lere gelip, o seviyede bir süre oyalanabileceğini mi demek istiyorsunuz?
3.63 kapattı...sanırım 3.70 -4 arası bir durak arıyor gibi...bundan sonra 3.30-20 arası hayal olacak gibi diğer durak yerleri gibi...zaten çoğunu boşalttık,artık başka hesaplar peşine düşeceğiz mecbur,esasında böyle iyi gidiyordu,diğer hisselerime yoğunlaşacağım mecbur.ytd.
Sönme dertsin...
Casper_VIA_V9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hemde nasıl ömür törpüsü
Bugün 3.70 yaptıktan sonra 3.40'kı durak yeri yaptı !!!...ilginç bir durum,acaba yeni durak burasımı,gerçi bu sönmez,sağı solu belli olmayan hisse konumunda,tekrarında buralardan az miktardan aldık denemelik adına,fazla yüklenmek mantıklı değil karları eritir açısından,daha öncede yazmıştım yeni hesap dönemi başlıyor diye!!!...ytd.
37-40 arası tavuk gibi dörünüyor...altın yumurtamı arıyor acaba eşelediği yerde...yap bir 3.50-70 arasıda ufaktan yolumuzu bulalım yine :)...ytd.
SONME Hareketlenmeye başladı
Haydi bre be...bak GS'ım-dogubum-TS'em,İsdemirim uçtu şimdi sıra sende,ondan postaladıklarımı sana attım yavrunlan beraber yap bir kıyak bu hafta :)...ytd.
Sönmez ne olcak
Hiçbir şey olmayacak .Aynı duruyor işte YTD
Sistemde bu saatlerde AL ve GÜÇLÜ AL yanmaya başladı. Bakalım bu seferki sinyal ne olacak .ytd
Evet deli alıyorlar [emoji4]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.