caho emmı senın bu rallı işi noldu
Printable View
caho emmı senın bu rallı işi noldu
dunku kıyımdan sonra pala agır takılıooo
Ince nin alacagi en fazla oy 35 di.
Ikinci tur da rte bakin bunlar chp ci bunlar hdp ci diye kalan tum sag oylari da alirdi.
Rte nasil yenilir.
1 hdp meclisten cikmali bagimsiz aday olarak girmeli.
2 chp cok siradan bir adayla miting gosteri yapmadan secime katilmali
3 muhalefetin ana partisi iyi parti olmali.
Yolsa dolar 20 de olsa dinci aday solcu adayi bu ulkede hep yener
seçim sonuçlarında yalan dolan yoksa ki öyle diyoruz, pala bunu özel anketcileriyle yaptırabilir tespit edebilirdi.
Cuma bana kalırsa satıcılığı bı piyasaydu, yalandan yükselttiler piyasadakiler. Yani bence short kapama yoktu. Mal yedirme vardı dün sabah da aynısı yaşandı.
Akp her zaman Chp yi karşısında görmek ister. İnce merkeze yakın yeni parti kurmalı. Chp + incenin oyu 32-35 bandında olur. Akp den oy kaydı evet ama bak Mhp+ İyi parti 21 i geçti.
Amerika'da Obama başkan seçildiği günün ertesi piyasalarda yanlış hatırlamıyorsam bizdeki dünkü gibi bir hareket olmuş ondan sonra tam gaz ileri gitmişlerdi.Biz elbette ABD değiliz ama benzer hareket olabilir mi acaba?
manyak la bu piyasa
İşc de ky yığılmış, döktüğü gibi fişşekler
seçimden ÖNCE KONUŞTUĞUM KİŞİLER akp milletvekillerini beğenmediği için cumhurbaşkanını recep beye parti olarakta CUMHUR ittifakından dolayı MHP ye verceklerini söylemişlerdi
gel gör ki MHP Ispartada milltvekili çıkartamadı İyi parti 1 milletvekili AKP de sevilmeyen adaylarla 3 millletvekili ni aldılar nasıl oldu anlayamadım.
MHP nin oyları yerinde saymasının sabebi AKP liler di de nasıl üç milletvekili çıktı ?
İNCE ile AKŞENER güç birliği yapsa ? Madem CHP yi HDP liler ele geçirdi...CHP den kopsa...Kendini destekleyen delegeleri ve kadroları ile...
Ünlü yatırımcı Mark Mobius, yatırımcılara Türk Lirası alma tavsiyesinde bulundu.
Mobius Capital Partners'ın kurucusu Mark Mobius, “Türk Lirası ucuz, alım tavsiye ediyorum†dedi.
İstanbul'da katıldığı etkinlikte konuşan Mobius, gelişen ülkelerin ortalama büyümesinin de yüzde 5 olarak beklendiğini söyledi. Mobius, özetle şu açıklamaları yaptı:
Türkiye'ye birçok kez geldim, insanların üretkenliği muazzam. Faizler de fena değil.
Alman Commerzbank
© REUTERS / RALPH ORLOWSKİ
Commerzbank'tan 24 Haziran değerlendirmesi: Siyasi istikrar, TL için ilaç değil
Bugün size gelişen piyasaların tarihi hakkında bir genel bakış vermek istiyorum. Gelişen pazarlara baktığınızda 2017'de dünya değişmiş durumda. Daha önce 1987'de gelişen ülke fonlarını kurduğumuzda birkaç Asya ülkesi ve Meksika vardı. Çin, Dubai gibi ülkelerin 25 yıl önceki haline bakın. Şu anda ofisimizin olduğu yerde yeller esiyordu. Gelişen ülkeler küresel GSYH'nin yüzde 50'sinden fazlasını oluşturuyor. 1987'de finans piyasalarının sadece yüzde 25'i gelişen pazarlardı. Bu yüzden Türkiye'yi ve gelişen pazarları seviyoruz.
Demografik bileşenlere baktığınızda ise gelişmiş ülkelerde ortalama yaş 41, gelişen ülkelerde 33. Bir insanın en üretken yaşları.
Japonya borsası, borsa
© AFP 2018 / KAZUHİRO NOGI
Bloomberg: TL bu kez de Japon yatırımcıların kaçışıyla değer yitiriyor
Bugün döviz rezervlerinin yarısından fazlası gelişmekte olan ekonomilerde. Kamu borcu gelişmiş ülkelerde çok yüksek fakat gelişen ülkelerde daha sağlıklı düzeyde. Uzun vadeli performansına baktığınızda MSCI endeski ve küresel piyasaların performansı karşılaştırıldığında, gelişen pazarlarının
Kız kardeşim 2007'de gelişen pazarlara yatırım yapmıştı. Sonra kriz oldu. Bir gün gelişen ülke performansı dipteyken ziyarete gittim, kapıyı vurdum. Açmadı ve şöyle seslendi: "Kapıyı açmıyorum, paramı geri getirene kadar. Kapıyı açarsak paranı nasıl geri kazanacağını söylerim dedim. Daha da fazla al dedim. Tabi durumu yetmemişti ama çok iyi olurdu.
Para biriminin zayıf olması kötü birşey değil.
Mobius geçen günlerde Türkiye'den gelebilecek negatif bulaşma riski ve Arjantin ile Brezilya'nın durumu nedeniyle gelişen piyasalarda olumsuzluğun artabileceğini söylemişti.
81 yaşındaki piyasa gurusu Mark Mobius Franklin Templeton Investments’ten ayrıldıktan sonra emeklilikten vazgeçerek Mobius Capital Partners'ı kurmuştu.
https://tr.sputniknews.com/ekonomi/2...-alim-tavsiye/
Spk ya başvurmazsan ********sşn diyen arkadala sesleniyorum spk başvurumu yaptım, akşam ekran görüntüsünü atarım pc ye geçince
ortalık karıstı 95300 gecmeden bısey olmaz dıkkat etmek lazım
Oranlara bakmadım abi ama oy dağılım sistemi yüzünden olabilir. Burada Mhp seçmeninin tam yarısı İyi partiye kaymış. Bu oran kadarda Akp den Mhpye kaymış. Net belli. İttifak sisteminden dolayı Chp daha az oyla vekil alırken Mhp alamadı.
İnce yeni parti kurarsa Chp marjinalleşir. 8-10 arası oy oranına düşer. Bugün en az Chp nin aldığı kadar oyu İncenin partisi alır.
Açığa satış ne zamandan itibaren normale dönüyor ?
yukarı gidecek piyasa mırın kırın etmez, koyar geçer. Bunlar verecekler elimize
yemleme yapıosa duuuurum kotüüü
9 temmuzda
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son dakika bilgisine göre; AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Muharrem İnce 40 yılın sonunda yüzde 30 psikolojik barajını aşmış bir cumhurbaşkanı adayı olarak şu anda CHP'nin doğal lideri haline gelmiştir" dedi.
Bak on dakika geçmedi Mahir Ünal beni doğruladı. Akp Chp yi ister. İyi Partiden sonra İnceninde parti kurması tüm denklemleri alt üst eder.
sankı acaıp yemledı 92 gorursem bugun sasırmam ......
Ohalle ilgili bir bilgi gelecekmiş gibi tepki verdi piyasa.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
veren adam bugün de verirdi.
löp löp düşmüyor, ne maldan vazgeciyorlar ne serden.
herkeste bir korku mevcut
dollar bazli cok ucuzuz
115binden şort acan kaçtan kapatacakta kâr yazicak,zor işler bu isler vesselam. ..
bir süre viob 110-125 arasinda dolaşır diye düşünüyorum. .
dollarda ise 4.50-5 arası muhtemelen seviye ama bana kalirsa 10tl olmali
patates soğana göre ucuz kaliyo çünkü :he:
Akp ince yi chp basinda istiyor ki ince yi de chp icinde harcasin
Siyasal islamcılar niye cahil halk istiyor sizce ?
Burada yazan akbaba inekkosmik gibi tipler okumuş eğitimli kültürlü insanların arasında barınabilir mi örneğin ?
Barınamaz .
Adam tek basina cikmis yuzde 31 e yakin oy almis, hem de CHP adayi olarak.
Demek ki potansiyeli varmis ve bunu 1.5 ay gibi kisa bir surede yapmis
Toplumda Inceye karsi bir cok AKP li MHP li duyarli ve olumlu yaklasiyor.
Cunku bildigimiz CHP genel baskani profiline uzak bir adam.
Yapici, elestirel, koltuk sevdalisi degil, cesur
Milliyetci, ataturkcu ama ayni zamanda muhafazakar
Metroseksuel bir adam iste :)
aynen öyle...CHP ATATÜRK sevdalılarının elinden uçup gideli uzun zaman oldu...bugün partinin içi hdp li kaynıyor...HDP=PKK dır NET...kimse kalkıpta HDP kürt halkının haklarını savunuyor masalı okumasın...PKK da kürt halkının hakları için mücadele etmiyorki...PKK ABD-İSRAİL-AVRUPA ortak yapımı bir terör örgütü amaç TÜRKİYE'yi bölmek...ama bunun için kılıf lazımdı o da kürt halkının hakları mücadelesi oldu...
ATATÜRK'ün kemikleri sızlıyordur ama ne fayda...istanbul il başkanı kaftancıoğlu denilen kadın, sezgin tanrıkulu denilen adam ve daha niceleri...bunların ATATÜRK ile yakından uzaktan ilgisi yok...
hiç unutmuyorum sezgin tanrıkulu denilen herif AFRİN opr. başladığı gün twitterdan savaşa hayır yazıyor...ne savaşı lan? bildiğin keklik avına çıkmıştı ordumuz...bunun gibi çok adam var CHP nin içinde...geçen istanbul mitingine mesela yine bu adam amedspor formasıyla katılıyor...rezillik yani...ATATÜRK'ün kemikleri sızlıyordur ama ne fayda...
geri çekilmeyi ben trade amaçlı long olarak değerlendiriyorum..