https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9b7b7cbe6b.png
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Printable View
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9b7b7cbe6b.png
50 bin lot sildi 1.71 kademesinden
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
al aşagıdan ver yukardan tadından yenmiyosun be silver arkadaşlar burdan sizlere bi müjde vermek istiyorum bir kagıdın kesin yukselecegine nasıl emin olursunuz biliyomusunuz o kagıtda yuksek miktarda kagıt satdıgınız zaman onun icin diyorumki rahat olun herkesin hayalleri gercekleşecek bu kagıtda.ytd
Kalan mallarını mi kaptirdin yoksa joker
Sent from my SM-N900 using hisse.net mobile app
150 bin lot kaldı onuda 1.80 ustune cıkarsa vericem.ytd
hani 2 tl olmadan 1 lot bile alamaz benden diyordun
İkinci turda aldığım malın %20'sini 1.7, %30'unu 1,77 ortalama ile vermiş bulunuyorum... Geri kalanın %25'ini 1silver=1$ olduğunda satmayı planlıyorum, nasipse eğer, bir anlamda evladiyelik onlar... Geri kalan %25 için ise 1.9xları hedef koydum kendime... Haa, satılmaz da kalırlarsa da kabülümdür... Uyuya kalmadan, sağlam (psikolojiye sahip) ve tam motivasyonlu günler diliyorum... Bol kazançlar... Selamlar, saygılar, bol kazançlar...
Yatırım tavsiyesi değildir...
yeni kagıdımı birazdan sizlerle paylaşıcam bi kafa atayımda.ytd
yeni kagıdım avod arkadaşlar.ytd
spek kardeş cek tavanı artık malım kalmadı arada bir gelip bakarım foruma ama sakın olaki 1.50 altına indirme 600 bin lot alırım agzın acık kalır ona göre ortaklara iyi davran.ytd
http://fs5.directupload.net/images/170303/qc8jsvde.jpg
son bir ayda alanlar
Teşekkürler Sayın Afe23 ve Sayın Joker... Buradayım arkadaşlar daha, öyle çabuk kurtulamazsınız benden... Kazancınız bol olsun inşallah... Eyy Joker kardeşim! Anladım ki sensiz olmayacak Avod alacağım biraz, bırakmayacağım peşini ona göre!.. Sen olmazsan kimle çekişeceğim tatlı tatlı... Bu arada 1. turda sattıklarımın yerine BİMAŞ ve ADANA C almıştım... Adana C de, görünen o ki, Silvır'ı aratmayacak, n'apalım alıştık beklemeye nasıl olsa... Selamlar, saygılar, bol kazançlar... Yatırım tavsiyesi değildir...
KAP: SILVR [ ] SİLVERLİNE ENDÜSTRİ VE TİCARET A.Ş. Birleşme İşlemlerine İlişkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/590789 Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...5a9481153d1cb1
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...5a9481155f1cb2
Birleşme İşlemlerine İlişkin Bildirim
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Özet Bilgi Bağlı Ortaklıklarımız Silver Ankastre Mutfak Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Gümüş-Mak Endüstri ve Ticaret A.Ş.nin şirketimiz tarafından Devir Alınması suretiyle birleşmesi. Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 28.10.2016 Birleşme Yöntemi Devralma Şeklinde Birleşme Birleşmeye Esas Finansal Tablo Tarihi 30.09.2016 Denkleştirme Ödemesi 0 Para Birimi TRY
Devralınan Şirket Borsa'da İşlem Gören/Borsa'da İşlem Görmeyen Pay Değişim Oranı Ortaklarına Verilecek Pay Grubu Ortaklarına Verilecek Payların Nevi SİLVER ANKASTRE MUTFAK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Borsa'da İşlem Görmeyen GÜMÜŞ-MAK ENDÜSTRİ VE TİCARET A.Ş. Borsa'da İşlem Görmeyen
Pay Grup Bilgileri Mevcut Sermaye Birleşme Nedeniyle Artırılacak Sermaye Tutarı (TL) Azaltılacak Sermaye Tutarı (TL) Ulaşılacak Sermaye Birleşme Nedeniyle Verilecek Menkul Kıymet ISIN Bilgileri A Grubu, İşlem Görmüyor, TRESLVR00024 6.080.000 0 6.080.000 B Grubu, SILVR, TRESLVR00016 24.320.000 4.807.903 29.127.903 B Grubu, SILVR, TRESLVR00016
Mevcut Sermaye Birleşme Nedeniyle Artırılacak Sermaye Tutarı (TL) Azaltılacak Sermaye Tutarı (TL) Ulaşılacak Sermaye TOPLAM 30.400.000 TL 4.807.903 TL 0 TL 35.207.903 TL
Birleşmeye İlişkin SPK Başvuru Tarihi 18.01.2017 Birleşmeye İlişkin SPK Başvuru Sonucu ONAY Birleşmeye İlişkin SPK Onay Tarihi 24.02.2017 Konunun Gündemde Yer Aldığı Genel Kurul Tarihi 30.03.2017 Devralma Yoluyla Birleşilen Şirketlerde Süreç Tamamlandı mı? Hayır Ek Açıklamalar Şirketimiz tarafından 28.10.2016 tarihinde yapılmış olan birleşme işlemine ilişkin bildirime de konu olan; Şirketimizin, Türk Ticaret Kanunu'nun ("T.T.K.") 155 ve 156'ncı maddeleri hükmü ile Kurumlar Vergisi Kanunu'nun ("KVK") 19. ve 20. maddeleri, 28.12.2013 tarihli ve 28865 sayılı resmi gazetede ilan edilen "Birleşme ve Bölünme Tebliği" ve diğer mevzuat hükümleri kapsamında Silverline Endüstri ve Ticaret Anonim Şirketi'ne devir alma yoluyla birleşme işleminin onayı alınmak üzere 18.01.2017 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvuru,Kurulun 24.02.2017 tarih ve 8/283 sayılı toplantısında onaylanmıştır.
Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanan duyuru metni ve sermaye artırımına ilişkin esas sözleşme tadil tasarısı ekte kamuoyunun bilgisine sunulur.
Saygılarımızla,
Birleşmeye İlişkin Dökümanlar
EK: 1 Duyuru Metni.pdf - Duyuru Metni EK: 2 Esas Sözleşme Tadil Tasarısı.pdf - Diğer
malı yeyince haber gönderiyo ********ler cıpının bakalım ne olcak.
ne anlama geliyor bu haber ?
ulan yazıklar olsun bir tavanı çok gördün bize
buralarda sıkılan arkadaşlar yeni egitim seminerlerimi avod hissesinde veriyorum canı sıkılan arkadaşlar beni ordan takip edebilir.ytd
burada hersey yeni basliyor sanki, sikilacagimi zannetmiyom :)
Merhaba arkadaşlar.alıp satıyorum bu ara ama takasta iş yeni mi yoksa önceki çıkışlarda görmedim.pazartesi 71 e yazarım gelir gelmez nasip.
Perşembe 59 aldım aşağı salınca 56 sattım.cuma 59 tekrar aldım 67 sattım biraz acele etmişim.ama hacim iyi şu flama hedefi nedir acaba.
Al sat tavsiye etmem bu arada.ama borsada zirvede her an tetikte olmak lazım.
aynen katılıyorum kardeş tek sıkıntı 12 aylık bilanco belki biraz gevşer belkide ben mal verdigim icin gevşemez ama 3 aylık bilanco gercekten cok süpriz ve butun fiyatlama onun üzerine olabilir ama bu kagıtdaki asıl sıkıntıyı 12aylık bilanco gelince tekrardan acıklıcam.ytd
Joker 12 aylık bilanço sen mal verince nasıl oluyor gevşemiyor. Kardeş sen bari yapma. Anlaşılan aklın burda kalmış. Sana tavsiyem boşadığın karının topuğuna bakma.
Kardes bunlar bıyıklı takılmayın
Doçe sekiz yüz küsür bin lotuyla kurumsal ve ciddi bir yatırımcı... Genel Kurula filan da katılıyorlar... Ama Citi'yi gördük geçmişte... Yüzyılın buluşu olan Toplam Fark, Bastonlular, yatırım fonları işlemleri gibi küçük yatırımcıda algı operasyonunun bir basamağı olarak kullanıldı Citi'deki takas da... Bu kağıtta her şeyi karşılıklı çek etmek ve iki koz kontrol stratejik önem taşır... Selamlar, saygılar bol kazançlar...
Çok hacimli olmayan tahtalarda birçok küçük yatırımcı aynı anda satarsa o kağıdın düşmesi mümkün değil.Sizden o malı kim alıyor,düşünün bakalım."
Ahmet Mergen | Yatırımcı Akademisi / 05.03.2017
Sayın Joker'in verdiği yüklü miktardaki lot,bir çok küçük yatırımcının aynı anda satmasıyla eşdeğerdir :) dolayısıyla bilançoya rağmen tahtayı gevşetmemesi pekala mümkün.
Halk da halen 595 bin lot görünüyor... Boşlukları doldurmuşlar anlaşılan... Gerçekten de takaslar yanıltıcı olabilirler bu tahtada lütfen dikkat!.. Diğer özelliklerinin yanı sıra boşlukları dolduran difüzyon yeteneğine de sahip olan tahta yapıcıları kutluyor, takdir ediyor, başarılarının devamını diliyorum... Selamlar, saygılar, bol kazançlar...