15 yıllık borsa hayatımda sonunda benıde kazıga oturtular...eğer gerı donus olmazsa buda bana borsayı bıraktırır sanırım..neye gore dustu bu sımdı ne oldu..ben boyle bısey gormedım..haber yok bı bok yok..
Printable View
15 yıllık borsa hayatımda sonunda benıde kazıga oturtular...eğer gerı donus olmazsa buda bana borsayı bıraktırır sanırım..neye gore dustu bu sımdı ne oldu..ben boyle bısey gormedım..haber yok bı bok yok..
2.2 milyon lot 2.94 ortalama ile satıldı. Yeni alan arkadaşta O.C. önde gideni olduğu için tabana basıp buralardan da ne toplasam kar diyor. Eeee böyle ülkeye böyle SPK olur , bu oluncada bizi yatırıp zikm.y. çalışan sahip bol olur. Aç pezev..k ( o 2.2 milyon lot bir tarafına girsin)
Benim tahminimce bu son ortak satdi.huseyin karatas bu zaten yatirimciydi.muhtemelen para ihtayici oldu ne var yok bosalti.umarim elindekilerin hepsini satdi.ama asaga dussun dahada alicam patron boyle zaten satisla cikamaz
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 mılyon alınıyor taban yapıyor..satsa ne olur..ben borsayı bugun ogrenıyorum galıba..yada beynım durmaya basladı..
350 bin lot tabanda
Casper_VIA_V10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sizin maliyet kac acaba?
Çeker 2 ye kadar oradan vın turizm
Tabanda kaç var arkadaşlar?
Tabanda 374.000 var
400 du 300 e dustu tekrar 350 bın oldu..zor cozulur..bı yandan yavas yavas yıgıyor..bırının yuklu alması lazım..
tabana yıgıyorlar dıyorum ne yukselmedı..taban bozulmuyor..bu gıdıslede zor bozulur..şelale yapmasın bu ..gecmısınde yapmıs..
ha ben olayı ters anlamısım...e bu saatten sonra beklemek duser...
356 bin
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
neyse artık...bir kac gun daha duser heralde sonra bakacaz artık...sabreden dervis misali:)
Bu tabanda kac lot islem gordu ya.. 609-700 bin oldu en az
elinde olanların allah yardımcısı olsun ,
biri % 5 ini almıştı muhtemelen anlaşamadılar veya farklı bişi oldu .bu adam varken götürmediler.
Fabrika arazisi için belediyeden kararda çıkarmışlardı ama yapamadılar bişi.
metronun niyeti kaldırmak mı acaba?
çözdü bakalım ne olacak..
2.45 oldu taban açtı
17:16 itbariyle gene taban yaptı neler oluyo ???
yuhhh mubarek gunde ıyı sovdum..1 mılyon koysaydınız lan ..
Sağlam bir dolap dönüyorum normalde 2.70 olması gerekirdi çözülme sonrası
taban acım dedı pişman ettıler..ustune bıde 700 bın koydu dırek..işimiz zor..mucize lazım..
Banada oyle geliyor okisi muhtemelen satdi.patron saticagini pek sanmiyorum
ne desek bos olan bızım mangırlara oldu...boylede hıc yakalanmamıstım daha önce..yok baba borsa morsa hikaye..benı bıle carptılarsa herkesi çarparlar..ne oldugunu bıle anlayamadım..
Przmayı en iyi bir ben birde birkaç kişi bilir önceki operasyonda beni duman etmişti
Tabanı bozmaz bozacak gibi yapar belki bozup birkaç kademede yapar ama sonuçta tabana kitler
tabandan 2.430.904 lot alınmış kendi malı değilse ümitsiz olmayın çıkar yine ki o kadar mal alırsan onun bunun malını da alırsın tabandan.
Sizi hep takip ederim diger sayfalardada hep basarili yorumlariniz vardir.tesekkurederiz umut verdiginiz icin
Simdi olasiliklari dusunelim amac ky malinimi toplamakti yada ky mal itelemekti.yada ortaklarda. Biri hissemi satdi.bunu gorecegiz ama en son goren olacigiz operasyonu yapan yaptiktan sonra tabi
Olan oldu yarın işin rengi belli olur. Umarım oyun içinde oyun yoktur.
Pasta yokmu
GT-I8190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaten 2 olasılık var ya 1'in altına inecek yada tekrar 3.13 direncini kırmaya çalışacak. Yarın görücez 2.36 ve 787 bin lotun seyrini...
Hisse 200 gunluk ortalamaninda altina dusmus abicim.. ha teknik bu kagitta islemez diceksiniz biliyorum da.. genede korkutucu girmek yurek ister
Gordugum kadariyla pek ky atlamamis bu guzel olan.ozaman bugunki hareket neyin nesiydi onu cozedim
Tabanı sanırım a1cap, ital çözdü ve devamında 2,45e kadar taşıdı gedik sattığına yakın aldı da, invest 1.5 milyonun üzerinde mal çıktı, ilk 5 alıcının maliyeti 2.50, genel ağırlıklı ortalama 2.60larda, açık işlerini bilmiyorum, olumsuz haber yok, katırların tepişmesi formasyonu olabilir, kayıpta olanlar için üzgünüm ama borsada olur böyle şeyler, yarını dikkatli takip edip gerekirse stopları çalıştırmak lazım olabilir...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
pasta paylaşabilen var mı arkadaşlar? kim almış kim satmış biraz belli eder işin rengini