Panda mı ne hayvandır bilmem ama ortak satışlarından sonra kağıt yükseliyor. Ortak baskı kuruyor. Yoksa gidecek teknik öyle diyo.
Printable View
Panda mı ne hayvandır bilmem ama ortak satışlarından sonra kağıt yükseliyor. Ortak baskı kuruyor. Yoksa gidecek teknik öyle diyo.
Şuan hlsse DD si 0..50 clvarı ve finansal borçlar fazla. Eldeki inşaat biterse ve satışlar verimli geçerse DD 1.50 clvarına çıkabilir.
Ama her yerde çok yüksek hedef fiyatlar veriliyor, demek ki hisse yüklü miktarda büyük oyuncularda ve alıp yukarılara taşıyabilirler, tabi oyuncular bir yerden sonra hisseyi piyasaya devredecektir, şişik fiyatta kimi elinde kalırsa acısını çeker.
Patron habire bu fiyatlardan satıyor, birileri ise habire yüksek hedef gösteriyor.
Patronla borsa simsarları arasında rekabet mi var, yoksa anlaşmamı anlamak zor.
Rekabet varsa patronların yuksek oranda bedelli sermaye artılı çakma olasılığıda var, nasılsa şirketin yüksek finans borcu var ve bedelliyse koşullar elverişli.
spk bedelliye nasıl izin verecel 5 triyon değerinde senet satmışken
günaydın ulaşçılar ..cuma günü panda ayhanın periskopunu izledim.dakko oarak ulaşı seçtiği söylüyor ama 180lerden alış önermiş hisse 1,59 oldu anasını satayım...aslında söyledikleri mantıklı ama fiyat da habire düşüyor..madem cuma günü itibarı ile hissede çoğunluğu topladınız,(cuma twit atmış çoğunluk bizde diye) neden endüşük kapayıp hisselerini düşürüyorsunuz be adam??!!!
neyse bugünde son bir şans veriom bu hisseye ve pandaya ..eğer bugünde malı kitlerlerse bende twiterdan ana avrat sövcem bu zibidiye....
eferin 1,64 oldu..blöfümü gördü:)
Şebek 65 e malı yığmış orası berlin duvarı demiş 65bin lot satıcı var kalkmadı zor
Ulaşa bulaşan dikkatli olsun buraları son kez görüyor olabilir
ulaş bekleyip görecez 4-8 ay vade bakalım nolcak...
vayy sende izledin demek panda ayhanın periskop yayınını...en son tiwittindede hissleri ele geçirdik diyordu...Madem çoğunluk onlarda neden maliyetlerinin üstüne atmıyorlar ulası???bide periskopta patronlar aslında satmadı yandaşlarına devretti hisseleri dedi ki oda ilginç....yandaşlar aslında kendileri mi belli değil...
ülen benim yazmamımı beklıyordun hipne 1,73 oldu....uvvvv..:)
İzlemekle kalmadık 44 bin lot aldık bakalım nolcak risk aldık
sen alırken ben veriyorum, 63 ortalamalı malları 72 den verdim :)
gider gitmez bilmiyorum beni de cok ilgilendirmiyor. 1.66 da 113 bin koymus. sonunda bedelli olmayacağını bilsem tutardım belki ama güvenemiyorum.
panda şirketle inatlaşırsa o da bedelli çakabilir. bir ara vkgyo da olmustu. patron tahtayı kontrol edemeyince bedelli çakmıştı.
özsermayesi erimiş,defter değerinin 2.5 katında işlem gören bir kağıt.ne olursa olsun dikkatli olun derim.ytd
1.66 dan da yerine koymussndr ii biliorsun bu işi
Giderse kendim ettim derim üzülmem risksiz bişi olmuo doyım noktasında cıkmak lazım bakalım nolcak
Volalite yüksekti bugün tepkisini verdi korkanlar sattı bakalım yarın ne yana düneni kıracak aşağı mı yukarı mı bekleyip göreceğiz
bugün bi yol olmaz gibi 1,80i ancak yarın yakar....
https://i.hizliresim.com/7q5nkl.png
yat.tav.değildir.
Hepsi güzel de 70 niye farklı olarak kalemle yazılmış [emoji23][emoji23][emoji23]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://i.hizliresim.com/5gb6mz.png
KAP haberi 06.03.2017 tarihinde yayınlandı.
Ertesi gün düzeltme açıklamasında inşaatın durumu %70
olarak düzeltilmiş.Sebebini bilemeyiz tabi ki.
Önemli olan ULAS ın böyle bir inşaatının olması.
Marttan buyana belki bu oran daha da artmış olabilir.
Siz %65 i esas alın mimarbey.
https://i.hizliresim.com/vbrB16.png
son durum.16.05.2017
yazının alt en sağda arsa sahibinin de kim olduğu belirtilmiş.
Ulaş 173 e çok hızlı çekti gaz yetmedi
Twitter daki ayhanin dediği olaylar teker teker gerçekleşiyor,
1. Patron kağıt satacak dedi. Patron Hisseyi sattı, Anladığım kadarıyla satış için belli fiyattan anlaşıldı. Çünkü hisseler satilmadan önce satış fiyatların yüklü alış vardı. Yoksa açığa satış ile 3 gün taban taban giderdi. Patronun satış amacının Hisseyi b grubuna çıkarmak olduğu için sattığını söylemişti.
Bakalım B grubu iddiası da doğru çikacakmi, büyük ihtimalle hacmi artırmaları da gerekecek bunun için paso haber yayınlarlar. Bu grubuna çıkarsa bu sefer 3. İddiası hisse 10 TL leri görür iddiası .... İzleyip gorucez. Allah k.y. leri korusun
Yatırım tavsiyesi değildir
Diyetisyen , Barkod , Patent Başvurusu
sırasıyla:
1nci dediği patron cep to cep yapcak
2nci dediği mayısta inşaat ile ilgili kap gelecek haberleri takip edin
3ncü dediği haziranda b grubu haberi glck temmuz 1 de b grubu
4ncu dediği eylül 9 aylık bilnço da dehşet kar
5nci dediği yıl sonu 8-10 tl arası
bakalım 2 de 2 gidiyor hakkmızda hayırlısı 44 bin lot kolay deil risk...
Duvarın arkasını sabredenler görecek:wave:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a619dcfb6f.jpg
Deniz çok iştahli
Hadi hayırlısı genel kurulda kat irtifakı onaylanmiş
Haberler akmaya devam