Borsanın yükselmesi sanal gibi geliyor. Her an geri basabilirler dün olduğu gibi. Bizimkide düşüşte düşüyor. Yükselirken yükselmiyor maalesef..
Printable View
Borsanın yükselmesi sanal gibi geliyor. Her an geri basabilirler dün olduğu gibi. Bizimkide düşüşte düşüyor. Yükselirken yükselmiyor maalesef..
Sahibinin ağırlığı hissediliyor,istediğin kadar kademe kaldır adam 4-5 katı kadar mal yığıyor aynı kademeye.......ama her an patlayabilir.....
Spek oç,kaldır artık şu tahtayı.........
Bu hissede sabırlı olmak gerekiyor. Çok sığ bir hisse. Biranda yükselip, biranda düşüyor.
Alım fırsatı verdi. Biraz daha aldım. İyi haberlerini bekliyoruz...
Endeks pandemi döneminde 84.246 ları görmüş şuan düşmüş hali ile 113.401 (1134 ) lerde prim olarak baktığımızda endeks %34,60 pirim yapmış. AtaGY pandemide minimum 3,04 iken şuan 3,29 ları görmüştür. Endekse oranladığımızda şuan 4,10 civarı olması gerekiyor. Kurbana çok giren var anlaşılan para kalmadı hissede... Oku ne kadar gererseniz o kadar yukarı gider. Dipten sadece %12 uzakta uzun vadede kazandırır. Yatırım tavsiyesi değildir...
Evet çok güzel bir değere geldi. Düşecek yeri kalmadı. Ortalamanızı düşürme zamanı... Yatırım tavsiyesi değildir.
Bunun dibi yok boşuna çırpınma. Maliyeti kurtar sonrada canını
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3,04 te vedalaştım. Dahada aşağı düşerse alırım...
Senin adına üzüldüm. Bundan çok ümidin vardı gyo lar içinde en primsiz diye. Çok çırpındın ama dediğim gibi bu gyo ların değil bistin en zayıf halkası. Bunun dibide yok yazdım hep. Sanırım bisttende çıkar. Mahalledeki emlakçı bundan iyi
2 dolar değeri var..yani 14 TL...
Kâr getirsin bakalım,siren çalarak dalar otoyola....
Hisse tahmin ettiğim gibi yukarı sert bir hareket yaptı ama endeksin azizliğine uğradı. Buna rağmen yüzde 3 lük bir yükseliş ve oldukça güzel bir hacimle çıkış yaptı. Bu çıkış yükseliş serisinin başlangıcı olarak görüyorum ben. Tabi bunlar benim düşüncelerim.
Ölü kedi sıçraması
8500 adetle geldim. bu kadar ucuz nasıl kalabilmiş hayrett.. sıra buna gelir çok çok kısa sürede. bu aralar ne alsam kazanıyorum da umarım ayağım uğurlu gelir. 3,50 ile alımlarımı tamamladım.
3.60 girgik bu gün şükür yanıltmadı ..Sığ bir kağıt sanıyordum baya kademeleri dolduruyorlar canları isteyince..Son bir kaç ayda 2-3 e katlmayan gyo kaldmı bist de .Tabiki bencede saçma fiyatlama ama yapacak birsey yok piyasa ne dyorsa o...Uymak zorundayız....Yoksa bist 30 dan br kağıt alır oturur beklersiniz...
Bir şirket 3 ay sonra ödemek icin niye 50 mio TL borclanir ?
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
uzun sureden beri hic hareket etmeyen bir hisse idi, neyseki sonunda [emoji846]
" tertemiz hareketi var acikcasi ? durus olarak cok begendigim bir tahta "
şu sirketin fiyat hareketi koca Ata holdinge yakismiyor, gedik'e bakip ornek alip utanmalari lazim ! bist icinde ata holdingi temsil eden tek sirket
mart 2016 yilinda 4 lira imis ! ve 4 yildir bir arpa boyu yol alamamis ! kabataslak 3-4 lira arasi gitmis gelmis
ayip bir el atmalari lazimdi simdiye kadar !
yatırım tavsiyesi degildir
Hiç yazan yok hisse alınır mı? Soruma belki cevap veren olur. Genelde ıssız yerler ya bekletir ya hızlı hareket eder ama hayırlısı bakalım.
Bu kadar parayi nasil ödeyeceksin şunu bi anlatsana.. yil sonuna kadar 50 mio .. 100 mio da gelecek muhtemelen.. gömü mü buldunuz ne oldu?
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün ne güzel açılıştı o...
4.29 dan 4.60 ..
Piramit...piramit...sana oynuyorlar 4.00 tl maliyetli 1.5 ayda aldığın daha doğrusu sana park ettikleri o 900 bin lota kar yazdırıyorlar...
Tahtadakilerin hepsi aynı....
Brüt olduğdan istedikleri gibi grafik yapıyorlar...
5.00 e bakalım..
Evet tabana gidiyor ;)
5 lira üzerinde tutunamadı.
Öğrenemedik bu işi.
Ne diyeyim...
Garanti ve piramit..
Anladık...
senedin grafikkerini kendiniz yapıyorsunuz...
Nasılsa brütte senet...
Teknikte grafiği yapmak kolay...
En basitinden 3.70 hareketi 5.20 de bitti...
Ama esas oğlan piramit bir lot bile satmadı..zaten satmaz da..
1.50 lik artışın düzeltmesi ortalama 4.60 4.70 arası geri çekilnesi ile tamamladı gibi...
bakalım 5.20 geçilirse en basit formasyonun hedefi olan 6.00. 6.20 arasına gideriz...
Zaten 5.40 üzerisi yeni zirveler...
Ondan sonraki hareketler sert olabilir...
Bu arada bu işler de ata yatırımın haberi olmadan olmaz..
izin vermez tahtasında kendinden habersiz ve izinsiz iş yapılmasına....
Bu işler hep.
Kendi fonunda tuttuğu malları geçen aylarda piyasaya dağıtması ile başladı..özel fondu...yatırımcısı çıkmak isteyince tahtada malı dağıttı oda yaklaşık 3 4 ay sürdü...
Onun için yıllardır senette baskı yapıyordu..çünkü senet yukarı gitse idi fonun biri fiyatıda artacaktı..fonu satmak isteyen yatırımcının fonunu ata yatırım almak zorunda kalacaktı ...
buda kendisinen yük olacaktı..
Şimdi bu yük ortsfan kalktı onun için bu hareket....
Bakalım...
Hayırlısı olur inşallah...
Bakalım ne yapacaksın..
Verdik...
Kesin gidersin artık..
verdik verdik, gider artık
https://i.hizliresim.com/kjAgpv.jpg
üç aylık takas
Bu kağıt ile ilgili ses seda yok.
Diğer forumlarda da aynı durum söz konusu.
Son üç yılda gitmeyen ender kağıtlardan birisi gibi.
Bakalım ne olacak?
bir Ata Holding sirketi olan Tab Gida (Burger King) halka acilmaya hazirlaniyor.
https://www.bloomberght.com/tab-gida...iriyor-2275808
Burger King'e yer destegi.saglayan Ata Gayrimenkul bundan mutlaka etkilenir. Bu halka arz gerceklesirse ciddi potansiyel bizi bekliyor olabilir mi ???
Tab Gida halka arzini sıkı bir bicimde takibe alalim bakalim
hakkimizda hayirlisi
evet 2017 haberleri...