neden kimse bu haberi önemsemiyor acaba?
normalde tavan yapması gerekirdi ama olduğu yerde sayıyor.
bu borsa hakkaten çok cins.
neyse biraz pozisyon aldık hayırlısı Allahtan.
ytd.beni bağlar.
Printable View
neden kimse bu haberi önemsemiyor acaba?
normalde tavan yapması gerekirdi ama olduğu yerde sayıyor.
bu borsa hakkaten çok cins.
neyse biraz pozisyon aldık hayırlısı Allahtan.
ytd.beni bağlar.
10 milyon sermayeli şirket, sermayesinin neredeyse 4 katı tutarında ihale alıyor, hâlâ yerlerde sürünüyor, inanın ben de anlamadım...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aklıma gelen tek şey demek ki yükü ağır silkeleyemedi sanırım sermayenin 4 katı ihale al düş
Evet yeni sahipleri de kazansın inşallah
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
pasta paylaşabilecek varmı
Arkadaşlar nihayt çizdi alıcı ne kadar var bekleyen
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
84000 tavanda var.tavandan satış yapan kim acaba pasta paylaşabilecek varmı
Ama satış kısmı çok daha sığ, kimse satmıyor. Tavandan bekleyenler boş yere bekliyor diyebiliriz. Zira 3 5 lot işlem oluyor o da arada sırada. Ya spek tavanı bozacak korkutmak için ya da pek işlem olmaz. O zaman da alt kademeler de sığ olduğu için 3,00 e yaklaştırıp silkelemek için olur belki. Garip bir hisse, aşırı sığ. Hala tavanda bekleyen lot aynı, hiç artmıyor. Ytd
Tavanı şişirmeye başladılar. Önce 116 bin şimdi de 121 bin oldu.
Sen sat kardeşim piyasa değerinin 4 katı ihale alıyor bunun yansıması büyük olacak ben 5.00 görmeden bir yere gitmiyorum gidene hayırlı olsun
Dostum eğer benim için dediysen; ben sadece çok az bi lot aldım bugün 3,05 ten. Ama derinlik bilgisini meraktan takip ediyorum, burada da soran arkadaş olmuş bilgi veriyorum. Satıp almak herkesin kendi fikri. Hiçbir al sat tavsiyesi de vermem, o kadar iyi bilmediğim hissede. 5 olacağı düşüncesi de (olabilir mi olabilir ihale iyi) dönüp 1 olacağı düşüncesi (özmaryesine göre ederi 0,88 kuruş falan) herkesin kendi yatırım tercihi. Borsada herşey olabilir.
Derinlikte 136 bine kadar çıktı. Sonlara doğru satışlar oldu biraz. Son durumda 126 binde 17:56 itibariyle
Ytd
Kimse yanlış anlamasın ve yatrım tavsiyesi ılarak algılamasın benimki sadece bir his dediğin gibi yarın-/ 20 olabilir
3,15 - 128.000
3,14 - 1.000
3,13 - 400
3,12 - 1.000
Tavandan kapattı.
146.000 son durum
Uzun süredir tahtada olanlara hayırlınolsun, yolu uzun olsun. Ama çok değişik bir hisse. Sabah bu habere hiç tepki vermedi sonra yükseldi falan. Çok sığ. Tersi düzü belirsiz. Ytd
Karanlik odadan tavanda 341 bin ile kapadi
GT-I8190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pasta paylasabilecek varmi???
GT-I8190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Derinlik bilgisi paylaşabilir misiniz. Teşekkürler.
Kademeler nasil acaba
Sadece karını realize eden bir iki kişi satış yazınca kademeler boş olduğu için düşüyor. Derinlikte satış kademeleri boş, alım daha yüksek, çok büyük ihtimalle hisse sığ olduğu için sallanarak hareket ediyor.
3,50 de 28.000 lot satış var gerisi boş.
3,49 432
3,48 50
3,47 1500
3,46 3000
3,45 0
3,44 1400
3,50 ve 3,53 hariç bütün kademeler boş
3,50 de birisi 34.000 lot satış yazmış (ya da psikolojik sınır üç buçuktan satmak isteyenler yığılmış)
3,53 de birisi 18.000 lot satış yazmış
3,47 800
3,48 50
3,49 433
Kademelerde 3,50 yi geçemiyor.
39.000 lot vardı.
şimdi bunun birazı serbestten satış yazdı.
34.000 var 3,50 de.
birisi 3,41 e 22.000 lot satış yazdı
üstü 3,46 ya kadar boş
Satmak isteyenler gitgide alt kademelerden vere vere bitirdi. Belki de bir kişidir bilmiyorum. Ama 3,40 a kadar verdiler. Çok bi lot değil az aslında 20.000 lot falan bu satışlar. Ama kademeler çok sığ. Alış da satış da.
-Canlı yayın- gibi oldu böyle :D ama
Birisi tek işlemle 3,41 deki 20.000 lotu aldı. Şu anda 3,44 de 10.000 satıcı var. Üstü boş 3,50 ye kadar.
3,46 ya 20.000 lot koydular.
Resimli kademe bilgisi paylaşan olursa çok sevinirim
Tesekkur ederim
3.55 üstü tavan olacak gibi
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.