1-
burdan veya
burdan 1 aylık kiralayın ve deneyin. size ip adresi,kullanıcı adı ve şifre verirler. pc den uzak masüstü ile yada cepten Windows remote ile bağlanırsınız.
2- sistem yazmak için matriks yada ideal aboneliğiniz gerekli. (3 sene öncesine kadar uzak sunucularda matriksin ssd uyumu olmadığından çok kasıyordu. ondan ben ideal kullanıyorum. matriksmi? idealmi? önceki gönderilerde erhan yazmıştı. tercih sizin) aylık sanırım 60-70tl civarı. işlem haciminiz aylık 300TL civarı komisyon bırakıyorsa aracı kurumunuzda bunu size verebilir.
3- veri sağlayıcılar (ideal,matriks) size basit yazılımlar konusunda yardımcı olurlar.
4- aylık sunucu ve ideal/matriks masrafı toplam 100-150 tl civarı olabilir.
5-
http://www.directfn.com.tr/ideal.html yada matriks ile iletişime geçerek hangi kurumların robot hizmeti verdiklerini sorabilirsiniz.
tüm bunlar alt yapı için. ama iş daha burda yeni başlar. yazacağınız sistem para kazandırır mı? kazandırmaz mı? onun testini reel yapmanız gerekir. (bazıları backtest yapıyor ama ben şahsen back teste inanmıyorum)
dediğiniz gibi işlem yapacak basit bir sistemin istikrarlı para kazandırma olasılığı bence düşük. sistemlerle 1-2 sene haşır neşir olup, iyice öğrenmeden ciddi para bağlamayın derim. bol kazançlar