GOLTS Konsolide 2018/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 286095 Yıllık Değ%:-97 Ana Ortaklık Payları: 2552281 Yıllık Değ%:-71
Printable View
GOLTS Konsolide 2018/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 286095 Yıllık Değ%:-97 Ana Ortaklık Payları: 2552281 Yıllık Değ%:-71
Sn Arika, Sn Rowing Sattınızmı bu illeti yoksa buradamısınız?
Kar rakamı düşmüş olsa bile En azından zarar değil rahatladım biraz.
bilanço kar yok ama çimento enerji finansman öncesi kar güzel ihracat az ama 70 den 140 'a çıkmış
beton zarar yazmamış
sorun ailenin şirketi yönetme mantığı
Yarın açılışta yukarı yapıp daha kolay mal satarlar o zaman yeni alacaklar dikkatli olsun.
Şaşırttı beni, normal şartlarda hele ki bu dönemde nasıl oldu da zarar yazmadı🤨
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben 2025 e kadar beklerim başkada beklemem, ömrüm yeterse tabiikide tüm paydaşlarıma huzurlu geceler.
geçen sene gibi geçmiş yıl karlarında bir miktar alarak temettü verebilir .
Göltaş Çimento (GOLTS, Pozitif): Şirket 4Ç2018'de 26,5mn TL net dönem ana ortaklık karı açıklamıştır. Bir önceki yılın aynı çeyreğindeki ana ortaklık net dönem karı 7,5mn TL idi. Brüt kar aynı dönemler itibariyle %3 oranında artarak 31,7mn TL'ye yükselerek karı desteklerken, net finansman geliri 7,8mn TL olmuştur. Öte yandan, net kar ve brüt kar marjı sırasıyla 4Ç2018'de çeyrekte %23 ve %27 olarak gerçekleşmiştir. Geçen yılın aynı çeyreğinde bu oranlar sırasıyla %7 ve %27 idi. Son olarak, Şirket'in 2018 yılı ana ortaklık karı 2,6mn TL olarak gerçekleşmiştir. Bir önceki yılın ana ortaklık net dönem karı 8,9mn TL idi.
slm bence şirket güzel satış ve kar üretmiş sadece faizlerin yükselmesinden dolayı etkilenmiş faiz gideri yüksek eğerki seçim sonrası faizler düşer ise olumlu yönde etkilenir inşaat sektöründe canlanma olması için faizlerin düşme olasılığı yüksek taşına bilecak çimento sektöründen nadide hisse bence herkes kendi düşüncesine yatırım yapsın benimkisi senaryo dan ibaret
Sonra küfür edince hakaret edince ceza geliyor. Bu göltaşa küfür etmeyip napacaksin. Orsp.çocuklari 10/kademeyi marifet sayiyor. Hem hirsizsiniz hem kansizsiniz
Söktaş gibi iştirakleri paraya çevirmesi lazım acilll
Bunları gözü toprakta bedelli gelirse şasırmam kendileride bu dedelliyi kredi ile karşılarlar 1.5 bedelsiz bunun için olsa gerek sermaye yetmediginden banka sermaye istedi yeni kredi için....insallah yanılırım...
Yatırım tavsiyesi Degildir.Kendi düşümcemdir.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sana ne küfürler ne hakaretler ettiğimi bir bilsen.......bu kadar ******** olmak zorundamısın? Al işte verdim hrpsini kıvır kıvır sok bitarafına amk ********i
Bu seneki hareket bitti sanırım seneye Şubat'a 3 5 lira yükselir sonra yine ayni.giden gitti kalanlar bizim gibi ömür dolduruyor bu hırsızların kagidinda
Kayıtlı Sermaye Tavanı Daha Fazlasına Müsade etmiyordu. Kayıtlı sermaye tavanını yükseltseler belki onların da engelleyemeyeceği hisse hareketleri olabilirdi. Çünkü bu tahtada yıllardır gerçekleşmeyen bir yüksek oranlı bedelsiz hayali var. Ama bundan sonrası için şirketin yüklü finansal giderlerinden dolayı ben sermaye tavanını artırsam yapacağım şey Verebileceğim kadar bedelsiz ve bunun yanında % 300 bedelli olurdu. Hem nakit para ile finansal borçlarda rahatlama olurdu hemde tahta hareketlenirdi.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sn başkent 2011 den beri bu hissedeyim eski arkadaşlarda bilir ocak Şubat sonu arası bir yükseliş yapar sonra yine aynı fiyatlarına gelir.bu sene piyasalardan ve bedelsizden ötürü bu şekilde bir tablo çıktı sanirim eski arkadaslar bu durumu daha acik anlatabilir ben geçmiş senelere bakarak yazdım yani:)
Göltaşı iyi bilirim :) 2011 ile 2016 arasında her daim elimde bulundu iki yada üç kez dediğiniz zamanlarda satıp sonra 42lerden alıp yukarılardan sattım. Ancak ihlaslarda saplandığımdan burada yazmadım hep ihlas tahtasında oldum. Son 5 aydır karınca kararınca bir portföy yapmaya başladım göltaşsız olmaz dedim :) İhlaslardan çıkınca beni bunaltacak bir hisse portföyde olmalı dedim.
Yatırım Tavsiyesi değildir.
9 yıl sonra tekrar geldim golts a 3-5 lotla...
bölünmüş fiyatıyla 16-17 arasında olmalı en az...
finansalları sıkıntılı...tüm karı yutuyor...
göl enerji neyse de orma mış meyve suyu muş...yok sebze miş...bunlardan kurtulması lazım...
koca göltaş böyle şeylerden uğraşmaz...
çimento + beton dışında geri kalan yatırımlarını maliyetine de olsa satsa;
1 milyarlık firma olur...200 milyonda sürünüyor...
tsmf ," yahya murat demirelle helalleşmeyeceğiz" demiş.
Sabırla bekleyeceğim seni Göltaş kaçarı yok. Elbet bir gün güzel bir kar ederek vedalaşırım seninle :)
Ortak bende sabırla bekliyorumda yanlış yerden almanın cezasını çekiyoruz.Şöyle bir hesap yaptımda 6 yıldır bundayım,güzel bir kar etmek için bir 5 yılda öyle geçse,tabi buna ömrümüz yeterse.Durum vahim yani.
Teknik olarak bakıncada endeks 14 bin puan yukarıda olmasına rağmen biz dipteyiz.Bunun anlamı hiç iyi değil.
Benim beklediğim bir fiyat var,oraya geldimi gözünün yaşına bakmam maliyet düşürürüm.
Hadi geçmiş olsun.:(
Bunca yıldan sonra tek haneyide gördük.
sanki 11 olup çift hane olması farklıymış gibi...
arkadaşlar birbirimizi kandırmayalım yanlış kağıt seçtik yatırım için. o su var bu su var dedik. şöyle imkanı şöyle bedelsizi şöyle enerjisi var dedik vs vs buna kanıp aldık tek bakmadığımız ve ilk bakmamız gereken yere bakmadık bu firmanın sahipleri kim????
nasıl insanlar diye??? eğer buna bakmış olsaydık bugun burada bulunmazdık. yer yüzünde bunlardan daha adi insan yoktur sanırım...
ama burayı da takip ediyorlardır muhtemelen ne yaparsanız yapın elimizdekileri vermıyoruz aq.istersen 1 tl yap.biz sabırla bekliyoruz.satışlar arttı enerjide fena degıl .kredi ödemeleriniz elbet bitecek aq. o bitince ne bahane bulacaksınız bakalım...
İnşallah spk denen kurum işini yapar sizi tmsf ye devir ederse zaten ozaman 10 tl mı oluyonuz 100 tl mi? ozaman görürüz..
Siz bu akılla devam edin...