Yükseltip gelene gidene vermiş gibi bir görüntü var. Atlayan çok olduysa yarın geldiği yere döner.
Printable View
Yükseltip gelene gidene vermiş gibi bir görüntü var. Atlayan çok olduysa yarın geldiği yere döner.
Kapanışa doğru 5 dk da 2 milyon hacim.
hisseyi hareketlendiği andan canlı izledim(takaslarıyla), gideceğini de tahmin ettim ve iyi yerden de aldım sayılır. Bu aralar gedik bu tür hareketleri bazı hisselerde yapıyor(en son dgklb)
eger aynı harekete devam edecekse yarın da gideri olmalı.
bugün alırlarken ağır ağır(kademe kademe aldılar) ama satarlarken adeta korku salacak şekilde 5 kademe basarak sattılar. tavandan ufak miktar verdim bakalım yarın nasıl olacak
Bu tarz hareket eden hisseler genelde geri geliyor, umarım beni yanıltır.
alımlar oldukça agrasif gerçekleşti, sanki kimseye kaptırmak istemiyormuş havası vardı,
bu hızlı yükselişte durumu algılayıpta hisseye binen pek olduğunu sanmıyorum.
alanda bu kadar hisseyi zararına satmayacağına göre tekrar 2,25 lere geri dönme ihtimali yok, bana göre 2,40 lar artık sağlam destek oldu.
yükselişin kalıcı olduğunu söylemek içinse çok erken 2,80 leri geçip üzerinde kalışları incelemek lazım,
hızlımı yükseldi kardeş sen tahtayı izlemedin sanırım kaç kez al sat yaptık sürekli şans verdi investe gir bakalım alan olmuşmu olmamışmı birde geri dönme ihtimali yok derken öneki harekette 2,75 den dönmüştü ve 2,10 lara kadar inmişti,bir yorum yaparken kişisel fikrin olduğunu belirtirsen iyi olur,ya dönerse o zaman nolacak?
Birisi dün malı toplamaya çalıştı. Toplamak için her yolu denedi. Dökülenler mutlaka olmuştur. Bence malı toplayan kişi patron.
Bakalım bugün toplamaya devam edecek mi? Çok dikkatli olun aşağı basabilir bu ciğersiz. Bu kan emici, şeref yoksunu, ciğersiz, dalaksıza paranızı kaptırmayın.
Not: Asla yatırım tavsiyesi değildir.
2,56 olmuş dün 2,71 den alanlar oldumu acaba
2,54 gösterdiler baya al sat şansı verdi tabi tutturabilene
2.3 larda mal almış şimdi git gellerle sokuşturmaya çalışıyor 2.65 üstü..dün tavan olacak diyenlere verdi şimdi onları zararına sattırıp çıkardı şimdi 1 tur daha yapar..yarin öbür gün hızlıca 2.3-2.4 yerine gelir. Aynısını klmsn ve cusan da yaptılar. Gedik alır ve tavan gibi yapıp 2-3 günde hepsini verir. Dikkatli olunsun maldalar daha hepsini satamadı ama satıyor
2 milyon alışın açıklaması 100 bin lotluk değişimlerle açıklanamaz bence.. Dolar bazında trendi dün kırmış oldu ben kopma bekliyorum olur olmaz bilmem sadece tahmin
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
metal piyasası 2016 dan beri kan ağlıyordu, devaluasyonla birlikte iç piyasa daralırken dış piyasada doların artmasıyla karlılıklarıda arttı, borsada dipte olan metal piyasası canlanırken sert hareketlere de gebe kalıyor, beş yukarı üç aşağı şeklinde hareketle zaman içinde iki yıllık ortalamalara kadar geleceklerdir, bu cusan içinde geçerli
46 cent çok hassas destekte duruyor, destek tutarsa 60 cent e kadar birkaç direnç var buralarda gider gelir, trade imkanıda verir, 5 yukarı 3 aşağı dediğim yerler,
hele bir 60 cent te doğru hareket etsinde sonrası kolay
https://imgbbb.com/image/mAQT2
linkteki grafikte göreceğiniz gibi dolar bazlı grafikte alttaki yukaru yönlü trend mavi çizgili destekle kesiştiği 44-46 cent lik destek tutmalı, tuttacak gibide duruyor, aşağı yönlü üst trend kırılmalı ki daha yukarı gitsin, üst ve alt trendler sıkıştığı noktaya kadar da sıkıştırıp zorlayabilir ama nihayetinde yön yukarı
Hisse geri alımı yapmış haber geldi
Aykut doğru kimse 445 bin lot 227 271 arası
Aykut Doğru 2.399.683 lot almış. 2.27-2.71 arası. Adamın hisse oranı %16.01 olmuş.
Satış 444.791
450 bin lot almış peki 1 buçuk milyon lotu kim aldı
Kapta bir bildirim daha geldi isim miktar fiyat aynı ama toplamda oranı 16 değilde 8 yazmış hayırdır düzeltme mi bu
Anladığım 2.400.000 almış 445.000 satmış. Net 1.965.000 alış var. Yüzdeyi yanlış hesaplamış ademoğlu.
3 üzerine atarsa hisse hareketlenir. Spekülatif kağıt sonuçta. Gerçekleşirse en az 3 sene önceki rakamları 6 ları konuşuruz.
2 defa aynı lot işlemi al sat yapmış 1 buçuk milyon net ve 1 buçuk milyon net iki işlem ilkinde pay 8 ikincide payı 16 ya çıkmış haberin gönderiliş sıralaması yanlış sadece.. Yani kafa karıştırmak için uğraşmış net olarak artık ne yapacaksa..
Gene rakam vermeler baslamis :kahkah: hay allahim
saatlik grafikte flama göründü bu durumda genelde 4 senaryodan biri gerçekleşir,
1. bayrak boyu kadar yukarı atar olursa seviye 3,00 lar
2. bayrak boyu kadar aşağı salar 2,25 ler
3.yukarı kanalda kalır tepki gelir yukarı çeker seviye 2,75
4 . aşağı kanalda kalır adüzeltme yapıp aşağı salar seviye 2,40
Forumun ilk yazısını yazan benim hiç bakan oldumu:)inat ettim belli bir kısmını 7-8 aydır felan bekletiyorum hatta zamanı unuttum rakamları unuttum baya oldu yani,açıkçası dün 2.71 den vermediğime pişman oldum tavanı sürekli bozmasından huzursuz olmuştum basiret bağlandı al satlarım oldu ama beklettiğim o kısmı satmadım bugün diğer kısımla yine al sat yaptım,8 aylık süreçte baya çıkma şansı verdi her defasında daha yukarı gidermi diye diye elimizde kaldı,demem o ki bizim maliyet baya aşağıda zaten o kısmı da satınca bidaha al sat içinde girmem sanırım.Yeni gireceklere tavsiye anlık hareketlere ve takaslara bakarak alırım demeyin bu hisse çok delidir malı dağıtırsa oku aşağı çevirirse soluğu nerelerde alabileceğinizide gözardı etmeyin,önceki 2.50 hareketi ve 2.6x hareketlerinde çıkmamıştım mal topluyor derken bi anda dağıtıp patır patır blok blok çakmıştı 2.05 leri bile gördük hatta sanırım 2 altında bir yerleri hile hatırlıyorum:)
Kısacası risk kararını kendiniz verin inersede çıkarsada kendi kararım dersiniz
Umarım herkes kazanır
Saygılar
Daha yukarılardan vermen mümkün. Bir sonraki bilançonun + gelmesi beklentisi bile piyada değeri/defter değeri 0.90 olan bu kağıdı yukarı taşıyabilir. 0.75 lerden nibaş alacaktım tren kaçtı şu an 7.xx lerde. Spekülatif kağıt olması sebebiyle 3 sene önceki 6.xx li rakamlar hayal değil. Ama soru şu ne zaman? Belki 10 güne belki 2 seneye. Ben beklerim.
Yazarken 2.70 e dayandı. Satacaklar buyursun.
Geçen ay 2.33 aldım 2.56 den sattim. Pazartesi günü 2.28 den aldım çarşamba günü 2.71 den tavana gitti satmadim gittim ertesi gün aptal gibi 2.58 den sattım. Şimdi de Tuğçe düşmüyor pişman oldum sattığıma. Çok güzel kar bıraktı bu ay bana ama bir pişmanlık var sattığım için.
Kademeli alım satımlarda fayda var
G3221 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aylar sonra sonunda kurtuldum mal gibi 71 den vermedim ve en son dün 69 dan vermedim 64 ten verdim,aslında takaslara bakılırsa patron ufak ufak alıma devam ediyor ama şahsen bende korktum önceki hareketlerde vermedim diye pişman olmuştum aylar sonra hepsini verdim giderse maliyeti yüksek olan varsa onlar kazansın,ben verdimya giderse onada şaşırmam:)
Sayın yukselc'nin blog paylaşımından alıntılanarak hisse başlıklarında paylaşılmıştır. Kendisinin emeğine sağlık.
(05.04.2019 tarihli güncelleme)
https://i.resimyukle.xyz/IydUMf.png
Defter değeri 2.97 olan kağıdın bu seviyelerde olmasının en büyük sebebi çorbacı. Düşük karlılık vs ondan sonra gelir. Öz sermayesinden fazla borcu olanlar bile defter değerinin çok üstünde.
Sahibi yüzünden marka değeri eksilerde.
Aykut kimmiş bilen var mı niye almış
Aykut hemşerimin hisse alım satım bildirimi yarın KAP a düşer.
Daha önce alım yapan AykutunKap a hisse alım bildiriminin düşeceğini belirtmek istemiştim hacim nedeniyle ama düşmedi. Yinede görüntü iyi. Döktüyse gider gibi duruyor.