Attığınız resim tlf.da gözükmüyor. ..acaba neden.?
GT-I9190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Attığınız resim tlf.da gözükmüyor. ..acaba neden.?
buradan bı cacıl olmaz buradan bı halt olmaz,,,ıyı guzelde sen nıye buradasın borsada kar zarar kardeştır,,,hısse zarar ederek satılmaz euyo benı sevındırdı,, buda onun kankası mahcup etmez ,,,beklentısı var kar yapıyor galıp ö talıp,,bırleşme durumu var,,hıssede hareket var,,euyo sayfasına bakın 080 fıyatlarda yazdığımı göreceksın,,ınsanlara karamsarlık sımsarlar yapar,,,,ata sözü abıcım,,,,
Zaten yüklü uygulama. Güncelesem duzelirmi acaba? Deneyim bakim...
bence tek sorun kagıt biraz fazla dillendi kagıt 2 hafta once 1.11 yapinca baya hisseye atlayan oldu digerleri bur nevi unutduruldu buna da sıra gelir mutlaka diye düşünüyorum
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8b556cca7c.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Lanet olsun senin gibi ş.. size
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...33747cba39.jpg
gerçek şu ki yine tekniği kullanıp Galip in de haberini kullanarak ky e 1 ve 1.2 civarı malı verdiler. şuan 94 destek yapıp 105 lere tekrar yön bulmaya çalışacaktır. eğer 94 aşağı kırarsa 91 82 mi sırayla görürmü hep beraber göreceğiz. ytd.
http://fs5.directupload.net/images/170323/szu4yr98.jpg
son bir ayda alanlar
eukyo nun poposuna takılmış kendi başına bi halt yiyemyo arkadaş
Euro Trend Yatırım Ortaklığı A.Ş. (ETYAT) pay piyasasında ve Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.
(HDFGS) pay piyasasında gerçekleştirilen işlemlerin incelenmesi sonucunda, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu (SPKn)’nun
107/1 maddesinde sayılan fiilin işlendiğine dair makul şüphe bulunması nedeniyle, 6362 sayılı SPKn’nun 1 inci maddesi
çerçevesinde yatırımcıların hak ve yararlarının korunmasını teminen, yapay piyasa oluşturmaya yönelik işlemlerin engellenmesi
amacıyla, 6362 sayılı SPKn’nun 101 inci maddesi ve 128 inci maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi ile V-101.1 sayılı Bilgi
Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği’nin 18/1 maddesi kapsamında, Adem
LAÇİNOK (MKK Sicil No: 37556310) hakkında, Borsa İstanbul A.Ş. pay piyasasındaki işlemlerine ilişkin olarak 24.03.2017
tarihinden itibaren 3 ay süre ile;
i. Brüt takas uygulanmasına,
ii. Açığa satış ve kredili menkul kıymet işlemleri gerçekleştirmesinin yasaklanmasına,
iii. Yatırım kuruluşlarının internet üzerinden emir kabul etmelerinin yasaklanmasına
karar verilmiştir.
Bu kisiye gelen brut takas kagit nasil etkilenirki arkadaslar
Şirkete etki eden bir durum olmadığı ifade ediliyor.
Ne alaka şimdi ne tavan yaptı ne bişey
Ceza kişiye gelmiş,yazımı düzelttim.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Tavan da yapacağı yok, zaten.
Açıklamalar
Sermaye Piyasası Kurulu tarafından, Euro Trend Yatırım Ortaklığı A.Ş. (ETYAT) pay piyasasında ve Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. (HDFGS) pay piyasasında gerçekleştirilen işlemlerin incelenmesi sonucunda, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu (SPKn)'nun 107/1 maddesinde sayılan fiilin işlendiğine dair makul şüphe bulunması nedeniyle, 6362 sayılı SPKn'nun 1 inci maddesi çerçevesinde yatırımcıların hak ve yararlarının korunmasını teminen, yapay piyasa oluşturmaya yönelik işlemlerin engellenmesi amacıyla, 6362 sayılı SPKn'nun 101 inci maddesi ve 128 inci maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi ile V-101.1 sayılı Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği'nin 18/1 maddesi kapsamında, Adem LAÇİNOK (MKK Sicil N 37556310) hakkında, Borsa İstanbul A.Ş. pay piyasasındaki işlemlerine ilişkin olarak 24.03.2017 tarihinden itibaren 3 ay süre ile;
i. Brüt takas uygulanmasına,
ii. Açığa satış ve kredili menkul kıymet işlemleri gerçekleştirmesinin yasaklanmasına,
iii. Yatırım kuruluşlarının internet üzerinden emir kabul etmelerinin yasaklanmasına
karar verilmiştir.
Karar 2017/12 sayılı SPK Bülteninde yer almaktadır.
Kişi hakkında uygulanan bir tedbir.
Haklısın kişi olarak aynen,hatamı düzelttim,ıyarın için sağol.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Estağfurullah... Uyarı için yazmamıştım. Dipnot, açıklama diyelim. Belki hisse üzerindeki satış baskısını kaldırabilir veya azaltabilir. İnşaallah, yarın göreceğiz.
Arkadaş kişiye ise biz neden alıp satamıyoz.şuan internetten alıp satamıyorum
Seans kapalıyken nasıl alabiliriz?
Emir veremiyoruz kardeş...diğer kağıtlara emir verebiliyoruz..etyat için bankamatiğe git diyor
Ben biraz önce emir verdim. Sorun yaşamadım. Kurum bazında bir problem olabilir. Vakfin de brüt takasa alındığında da kurum bazında sorun çıkaranlar olduğu ifade edilmişti.
Nasıl yani gerçekten internetten emir verebildinmi...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b3c773d4f9.jpg
Deneme için verdiğim talimat.
Sorun yaşamadım.
Hangi banka bu abi elimde 1000 tane var az ama taban yerse yinede üzülürüm
teşekkürler spk hısseye sahıplendı dolandırıcıları kan emıcılerın farkına vardı,,olması kereken yapıldı,,
Vakıfbank. Taban olacak bir durum olduğunu düşünmüyorum ama bilemem tabii ki...
Camlık kardeş spk sahiplenirken bir taraftanda ky yı ezmeye müsade ediyor
is bankasi boyle diyor
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4cb5ca7dfa.jpg
Kurum bazlı sıkıntılar...
Geçen hafta vakfin'de telefonla dahi emir kabul etmeyen kurumlar olmuş.
Millet dolandırıcılığını yapıyor kağıt küçük yatırımcıya zarar veriyor.brüt takasa sokup dahada zarar veriyor.bu nasıl koruma anlamadım arkadaş
Uygulama tebliği 18/1'e göre aracı kurum bazında da tedbir uygulanabiliyor.
Diğer tedbirler
MADDE 18 – (1) Kurulca yapılan incelemelerde, Kanunun 106 ncı ve 107 nci maddelerinde sayılan fiillerin işlendiğine dair makûl şüphe bulunduğunun tespit edilmesi halinde, ilgili gerçek veya tüzel kişiler ile tüzel kişilerin yetkilileri ve ilgili sermaye piyasası araçlarına ilişkin olarak;
a) Yatırımcı ve/veya sermaye piyasası aracı bazında brüt takas uygulamasına geçilmesine,
b) Yatırımcı ve/veya sermaye piyasası aracı bazında kredili alım, açığa satış, ödünç alma ve verme işlemlerine ilişkin sınırlamalar getirilmesine,
c) Yatırımcı ve/veya piyasa bazında işlem veya pozisyon limiti getirilmesine,
ç) Yatırımcı ve/veya sermaye piyasası aracı bazında teminat yükümlülüğü getirilmesine veya mevcut yükümlülüklerinin değiştirilmesine,
d) Yatırımcılara ve/veya sermaye piyasası aracı bazında önceden depo şartı getirilmesine,
e) Sermaye piyasası araçlarının işlem sıralarının geçici olarak durdurulmasına,
f) Piyasa verilerinin dağıtım kapsamının sınırlanmasına,
g) Sermaye piyasası araçlarının farklı pazar veya piyasalarda işlem görmesi veya bunlar için farklı işlem esaslarının belirlenmesine,
ğ) Yatırımcı, yatırım kuruluşu ve/veya sermaye piyasası aracı bazında emir iletim kanallarının kısıtlanmasına,
Kurul tarafından karar verilebilir.