Ters flama formasyonu sonucu herhalde az kaldi dususun sonlanmasina
Dedigim gibi bu dususleri firsat olarak olarak goruyorum
Lotlari arttirabilmek onemli
Bakalim dibi nerde bulacak ya da buldu mu acaba
Saglicakla
ytd
Printable View
Ters flama formasyonu sonucu herhalde az kaldi dususun sonlanmasina
Dedigim gibi bu dususleri firsat olarak olarak goruyorum
Lotlari arttirabilmek onemli
Bakalim dibi nerde bulacak ya da buldu mu acaba
Saglicakla
ytd
Beyler yabancılar yoğun şekilde mal satıyorlar, dolar alıyorlar . Görünen bu.
Duymuşsunuzdur uluslararası piyasada ödünç TL bulma maliyeti gecelik yüzde 200 lere kadar çıktı.
Yani yabancı mı dersiniz dış güç mü bilemem o kadar eminler ki TL ödünç alıp, o para ile dolar alma peşindeler.
Ödünç TL bulma maliyeti yüzde 200 gibi anormal rakamlara çıkınca bu sefer ellerindeki mevcut varlıkları TL ye çevirip dolar alma peşindeler. Hisse senedi piyasasında düşüşün kaynağı işte bu yabancı satışları.
Düşünsenize geçen hafta 9.90 gören GARAN bile yabancı satışları ile 8.40 lara kadar düştü. YAbancıların nasıl bir öngörüsü var bilemiyorum.
Forumdaki bir arkadaşın blog yazısından alınıp tarafımca hisse başlıklarında paylaşılmıştır.. Kendisinin eline sağlık.
https://i.resimyukle.xyz/c3WPHU.png
ne diyeyim bilemiyorum son birkaç ayın en yüklü mal toplayıcısı delta yatırım henüz satmadı aksine almaya devam ediyor . zaten o satarsa 2 liraya gider herhalde 2.5 milyonun üzerinde mal var ve almaya devam ediyor . nasılsa şemsiye açıldı deltayı bekleyip göreceğim o ne yapacak bakalım malı YTD
2.541 milyon olmuş delta
bu bilanço ile uzun vadede zarar ettirmez bu fiyatladan
..KENDİME ÇOK KIZGINIM.. ÇOK PİŞMAN OLDUM.... DUYGUSAL DAVRANIP ŞİRKETİN TEMETTÜ VERECEĞİ VE YURTDIŞINDAN HABER BEKLENTİSİ İLE 4 LERDE SATMADIĞIMA..ŞİRKETE GÜVENİMİZİ DE YÖNETİM HİÇ BİR ŞEY YAPMADAN SÜREKLİ BOŞ KONUŞARAK SAĞOLSUN BOŞA ÇIKARDI !!!! TÜKÇESİ ŞEMSİYE AÇILDI ARTIK! BEKLE BEKLE BEKLE....:thumbdown:
Sanırım birileri borsadan alttaki işlemin acısını çıkartıyor..Sonumuz hiç iyi değil!!
https://t24.com.tr/haber/londra-swap...-ulasti,814183
Londra'daki swap piyasasında Türk Lirası'nın gecelik faizi, dün son 18 yılın rekorunu kırmasının ardından yükselişini bugün de sürdürdü. Refinitiv Eikon verilerine göre geçen hafta yüzde 22 seviyesinde seyrederken haftanın ilk günü yüzde 350'yi gören swap faizi gecelik vadede yüzde 700, haftalık vadede ise yüzde 200 seviyelerinin üzerine çıktı.
Deneyimli yatırımcı Paul McNamara, TSİ 15:01'de swap piyasasında TL'nin gecelik faizinin yüzde 1000'in üzerine çıktığını duyurdu.
Yarın zannedersem genel kurul var..
Yönetimden borsa için küçük yatırımcı ortakları için iyileştirmeler ve güzel haberler bekliyoruz..Çok mağdur ettiniz bizleri aldığınız kararlar ile !!
Kar payı verilmemesinin özrü mahiyetinde bizleri de düşündüklerini gösterir kararlara böyle ortamlarda ihtiyacımız var..
İnşallah sesimizi duyar GENEL KURUL KATILIMCILARI!!:(
Uzun Vadeli destek noktasına geldik.
Uzun vade için alım düşünenlere çok uygun bir seviye gibi görünüyor. Yeter ki piyasalar rahatlasın. Maalesef ekonomi çok kötü idare ediliyor , piyasa ekonomi yönetimine güvenmiyor.
https://i.hizliresim.com/16lyvB.png
%5 yükselmiş hissemiz? Hayır olsun bir haber mi var görmediğimiz kaçırdığımız?..
Tepki yükselişi zannedersem !:thumbdown:
Hiçbirşey vermiyecegim demişler. Babayı aldık yine[emoji16][emoji16][emoji16]🤣🤣
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
...............
......
Tepkisi cok yavas
Bu dususte mallari kaptirmis gibi :one:
ytd
Lanet olsun senin gibi kağıda nerden bulaştıysam.
Forumdaki bir arkadaşın blog yazısından alıntılanarak hisse başlıklarında tarafımca paylaşılmıştır.. Kendisinin emeğine sağlık. ( 29.03.2019 tarihli Son güncelleme )
https://i.resimyukle.xyz/4R2fbU.png
Dünkü satışlarlarla birlikte sanırım deutchenin elinde mal kalmadı.son 1 ayda 900 bin adet hisse sattılar.
City de dün tahtada ciddi satış yaptı.onlarda son 1 ayda 500 bine yakın mal çıktı.
Eğer tahta ile ilgili olumlu bir haber gelmezse city de satışa devam edecek gibi.
Seçim spekülasyonunun da bir anönce bitmesi lazım.sürece olumsuz etki ediyor.
Ytd.
V1809A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu an İstanbul'da devam eden metro projelerinde Orge'nin ağırlığı var. Cironun büyük kısmı oradan geliyor, gelecek.
Belediye başkanı değişiyor büyük olasılıkla.
Bu durum tereddüt yaratıyor yatırımcılarda acaba projelerde iptaller, aksamalar vs. olabilir mi şeklinde.
Bir an önce yatırımların devamı ile ilgili net açıklamalar gelmeli.
Bildiğim kadarıyla metro projeleri şu an belediye bütçesinden yapılmıyor, bu tür maliyetli projeleri ulaştırma bakanlığı devralmıştı.
Hepsini değilse bile büyük kısmını. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne yatay bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmin +285, ortalama tahmin ise +254 puan oldu.
Foreks'in 42 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +254 puan olurken, en düşük beklenti 354 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 42 analistin 40'i pozitif, 2'si negatif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +285
Ortalama : +254
Maksimum : +497
Minimum : -354
Katılımcı: 42[(+)40(-)2]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(03/04/2019 - 09:26:28)
Dogrudur . Ben de bu sekilde biliyorum.
Tedirginlikte bence herkes hakli
Ancak Istanbul butcesi bildigim kadari ile 40 milyar TL'nin uzerinde
Herhalde yeni baskan metro projelerini ikiye katlayacagim diye aciklarken kaynagi nasil yaratacagini da dusunmustur.
Oncelik eger halen metrolar olursa kaynak bulmak zor olmaz diye dusunuyorum.
Tabii bu arada Izmir'in mesela kendi Belediye butcesini kullanacagini unutmayalim
Dolayisi ile bence kisa vade sorun mu? Evet
ancak acilen cozumu olabilir mi ? Evet
Hayirlisi insallah
ytd....
Kim seçılirse seçilsin ikisininde seçimden önce metro ağlarını artırma vaadi var. Ama yine de belirsizlik tedirginlik yaratıyor. Bir müddet sıkıntılı seanslar göreceğimiz kesin. Bu süreci yurtdışından gelecek iyi bir haber tersine çevirebilir.
Biraz araştırdım. Ankara ve İstanbul'a ciddi bütçeler ayrılırken İzmir için 30 bin tl ayrılmış 2019 yılında.
Bu bakanlıkça yalanlanmış. Aynı durum İstanbul ve Ankara için de geçerli olabilir mi acaba diye düşündüm.
Ancak Tayyip Bey gönül bağı olduğu İstanbul'a kim kazanırsa kazansın sıkıntı yaşatmayacaktır diye düşünüyorum.
İmamoğlu da kendini kanıtlamak için icraata önem verecektir.
Umarım temennilerimiz boşa gitmez.
orgedeki arkadaşlara selamlar..sn mausolos ,chievos ,sertol,berk,balıkadam ,emrecant..:wave:
orge hiç zarar etmediğim hisselerden ama sabır ağacı..herkese bol kazanç bu zor ortamda..
A. Selam Sn. Dexx,
Bol kazançlar.
Aleyküm Selam Sayın dexx,
Tahtadan inanılmaz yabancı çıkışı var.yalnız bu fiyatlardan sonra artık zararına satarlar.maliyetleri buralar.
Şirket sahipleri de tekrar yabancı yatırımcının gelmesi için bişeyler yapmalı.bu sıralar uykudalar.
Ytd.
V1809A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Değerli ustalar, 3.34 maliyetle nacizane aranızdayım. Bilgi, birikim ve tecrübenizden istifade etmek isterim. Saygılar
Bu saatten sonra yabancının değil Deltanın hareketlerine bakmak lazim. Geçen ki yükselişte 3 -4 tl arasindan 2.5 milyon lot çekti ve takasta ikinci sıraya yerlesti. Dua edelim de kol kesip çıkmasın yoksa soluğu 2,5 tl civarında alırız.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar... Delta alışı 2.70 3.20 arası ağırlıklı bölgesidir.. Bugün satış tarafında gördüm az da olsa delta yı onu da ekleyelim... Tek sorun beklentiye soktukları haber gelmemesi Kuveyt en eski Almanya en yeni beklenti .. Yeni belediye ile alt yüklenici olmak yerine yeni hatlar hastaneler.. Vs de direkt ihalelere girme ihtimali artmıştır derim sonuçta artık ciddi know how ı oluştu şirketin
Bu arada haber gelirse yurt dışından miktar çok önemli olacak ilk heyecana dikkat derim.. En son takasın hala toplanmadığını yazmıştım senaryo devam ediyor yeni 4 hareketinde en az 2 3 milyon toplanırsa bu iş tamamdır.. bol kazançlar
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sn balıkadam zaten hissede yapılan hareketleri az çok farketmişsinizdir.spek hareketli hisse orge alıyolar yükseltiyolar sonra aşağı çekiyolar.tekrar veriyorlar.hareketleri aynı ama ne zaman yapacaklarını kestirmek çok zor..bıktırıp usandırıp ky i satmaya zorluyorlar çoğu zaman ..şu anki fiyatlar cazip gözüküyor daha salarmı meçhul..kafamdaki rakamlara inerse tekrar orgeye geçebilirim.piyasanın bu kadar hassas ve oynak olduğu bir ortamda kazanabilmek çok zor..uzun zamandır borsadayız çok doğru hamleler ve kağıtlara takılmak önemli..selamlar..