Fenerbahçe oleeyyyyyy
Printable View
Fenerbahçe oleeyyyyyy
2. yarıda Allahyar Sayyadmanesh ile Ferdi Kadioglu veya Deniz Türüc oyuna girebileceklerden diye düşünüyorum
Evet evet beş on dakka sonra çok güzel bir gol görebiliriz
4-0 olacak gibi evet goller geliyor sanki
dakika 73 Emre Belözoglu - Tolga Cigerci değişikliği
Moses’in sakatlanması kötü oldu , önemli değildir umarım ..
Kruse maçta çok görünmüyor gibi olsada pasları oyunu yönlendirmesi çok klas ve kaliteli , çok faydası olacak .. Emre’nin yine yüreğiyle oynuyor ama en önemlisi takıma abiliği ve desteği .. Defans’a mutlak transfer şart 1-2 takviye ile çok daha iyi olacağız insallah .
Fenerbahçe 5 Gazisehir 0 MS
Maşallah diyelim ..
Gazişehir maçında sakatlanan Victor Moses, 5 hafta sahalardan uzak kalacak.
Fenerbahçe isabetli güzel bir maç çıkardı bol gollü güzel bir maç oldu
Fenerbahçe milli oyuncu Mevlüt Erdinç ile 2 yıllık anlaşma sağladı.
Fenerbahçe Trabzonspor maçı heyecan dolu olacak
Güzel bir maç bekliyorum
Spor kazansın
DHA : Fenerbahçe’nin anlaşmaya vardığı Luiz Gustavo, İstanbul’a geldi
En az 3 kati isabetli pas ile oyna , yarim düzine gol kaçır , rakibin 2 pozisyonu var 1’i gol olsun ve maç 1-1 bitsin ..
Marsilya Başkanı Jacques-Henri Eyraud, Luiz Gustavo'nun Fenerbahçe'ye transfer olduğunu açıkladı: "Gustavo yeni bir teklif aldı ve takımdan ayrılmak istedi. Kendisi şu an Türkiye'de."
Kap : Profesyonel futbolcu Luiz Gustavo Dias'ın transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Olympique de Marseille SASP kulübüne transfer bedeli olarak 6.000.000 Avro ödenecektir.
FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri her iki kulüp tarafından eşit oranda paylaşılacaktır.
Fenerbahçemizin şanlı formasını 17 yıldır başarıyla taşıyan, kulübümüzün sembol isimlerinden olan Volkan Demirel ile kulübümüz arasındaki görüşmeler karşılıklı anlaşma ile karara bağlanarak, odak noktasında ‘Fenerbahçelilik’ olan yepyeni bir yolculuğa adım atılmıştır.
TFF , Süper Log kulüplerinin harcama limitlerini açıkladı
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b19e72f905.jpg
6. haftadaki Galatasaray-Fenerbahçe derbisi 28 Eylül Cumartesi günü saat 20:00’de oynanacak
Luiz Gustavo, Bursaspor ile oynanan hazırlık maçında sakatlanarak oyuna devam edemedi
Hazırlık maçında Bursaspor 2 Fenerbahçe 1
Alanyaspor 3 Fenerbahçe 1 MS
1-0 öne geçip ilk yarinin son anında gol yemek herseyi değiştirdi .. İlk yari 1-0 görebilseydik çok farklı olabilirdi , 1-1 başlayan 2. Yarinin hemen basında inanılmaz bir bireysel defans hatası arkasından bir hata bireysel hata daha gelince macı kaybetmiş olduk .. Daha yolun başı bu yenilgi bir çok şeye dikkat çekti umarım Ersun hoca ve takım bu duruma ilgi gösterir ve Fenerbahçe’ye yakışmayacak hatalarla maç kaybetmeyiz ..
Ersun Yanal: "Kısaca, bireysel hatalardan kaybettiğimiz doğru. Geçen hafta bireysel açılardan kazanamadık. Önemli olan oyunu kazanmak için duruş sergilemek, hatalar olacak ama önemli olan duruşu sergilemek. Ne bahanemiz ne çekincemiz var, önemli olan oyundan kopmamak.
Yanal: "Uzatmalarda ve ikinci yarının başında hatalı gol olabilir ama bizim en önemli hedefimiz asla oyunu bırakmadan devam etmek. Bu hedefle devam edeceğiz."
Yanal: "Uzun bir süreç var ve bu uzun süreçte her şey yerine oturacaktır."
Fenerbahçe 2 Ankaragücü 1 MS
Kruse macın adamı , harika oynadi ..
Hafta sonu oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe macını Cüneyt Çakır yönetecek .
Cumhurbaşkanlığı kupası :
Anadolu Efes 79 Fenerbahçe Beko : 74
Tahkim Kurulu, Ali Koç'a verilen 30 günlük hak mahrumiyeti cezasını kaldırdı. Ali Koç derbiyi statta izleyebilecek.
Allah yardımcımız olsun , başarılar Fenerbahçem.
gs:2 - fb:3 [emoji4]
fenerbahcemize sonsuz basarilar
yatırım tavsiyesi degildir
Fenerbahçeee oleey
goller gelecek az sonra
fenetrbahçe-0 -Antalya 1 maç devam ediyor
Fenerbahçe az sonra gollere golllllll dedirtecek
Jailson dan az sonra gol bekliyorum
Nabil Dirar da atabilir
fenerbaçe 3-1 alabir maçı öyle düşünüyorum