boşver temettü dağıtmasın daha fazla yatırım yapsın.daha fazla üretim yapsın.daha fazla istihdam yapsın. artık konjöktür arkasında Türkiye yi taşıtacak bir dünya markası olsun.
Printable View
boşver temettü dağıtmasın daha fazla yatırım yapsın.daha fazla üretim yapsın.daha fazla istihdam yapsın. artık konjöktür arkasında Türkiye yi taşıtacak bir dünya markası olsun.
Kağıdı ilk aldığım senelerde ciroda doğtaş ı ne zaman geçeriz acaba diye konuşurduk forumda . Şimdi baktımda doğtaş nal toplamakla meşgul....
Yabancılar böyle almaya devam ederse, b şıkkı yine kaçınılmaz görünüyor. Beri taraftan hisse fiyatı biraz yavaşlasa iyi olur. Çünkü son 2 günkü prim %16yı geçti. Yani dalga boyları yükseldi.
8,66
yavaşş yavaşşş yataşşşş
Dün bende aranıza iyiki katıldım iyi gidiyoruz.lay lay lay
Iphone 6s
Bu slogan tam anlamıyla hakkını veriyor. Ben erken veda etmiştim. En son alımı galiba 70 küsür kuruşlardan almıştım. Hatırlayabildiğim kadarıyla 1.50 civarında % 60 kazançla çıkmıştım. Romeo yanılmıyorsam sen o günden beri buradasın ayrılmamışsın galiba bol kazançlar.
Yavaş yavaş YATAŞ. 🙂
Bu seviye benim içim oldukça tatmin edici. Bugün trenden indim takipteyim. Artık 8 altı yada 10 üstü binerim. Herkese bol kazanç
İki ileri bir geri yavaş yavaş gittiğimiz günler gayet iyiydi. Huzur ve güven vericiydi. Şimdi ise oldukça rahatsız edici diye düşünüyorum.
belli ki, hissenin gitmek istediği bir hedefi var. ve bu hedefe son 3 gündür "acele" veya "doludizgin" bir şekilde yöneldi. neden "acele" ettiklerini henüz çözemedim. herkes gibi benim de aklıma gelen ilk sebep yaklaşan ocak-mart sonuçları.
bir de ilave bilgi: şu an ki hisse fiyatı ile yataş piyasa değeri doğtaş-kelebekin piyasa değerini birazcık geçmiş oldu.
doğtaş pd: 360milyon tl
yataş pd: 367milyon tl
Bugün aranıza katıldım szilerin.
Baktım tahatanın döneceği yok :-)
8,50 de 30 bin lot vardı tek tuş kalktı.
Maşallahı var.
bir de bu kağıdın speğinin karakteri galiba alta yüksek alış yazarsan dayanamıyor veriyor.
işlem hacmi son zamanların en yüksek seviyelerinde. daha ilk seans bitmeden hacim 2milyon lotu geçti. muhtemelern gün sonunda 3milyon lotu bulacak gibi.
sn boga_ayi, bana öyle geliyor ki, sizin sık sık dile getirdiğiniz nisan-çift hane ikilisine dair tahminizi piyasa haklı çıkarma hususunda emin adımlarla gidiyor. aslında nisana daha var (bugün 16 mart yani yarım ay daha var nisana) ama piyasanın acelesi var nedense. neden acelesi var acaba derseniz... bilmiyorum ama, bana öyle geliyor ki, birileri yataşın ocak-mart dönemi satışları hakkında bilgi sahibi oldu (bunu dün de forumda dile getirmiştim) ve erkenden bunu fiyatlıyor o birileri (artık kim ise o birileri? görünürde yabancılar).
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0ae326579a.jpg
Ben böyle görüyorum.
Yatırım Tavsiyem Değildir.
http://i.hizliresim.com/ZZkZ7G.png
Bu F/K oranı ile 27,000KTL Yılsonu kar hedefliyoruz.
Şahsen ben 30 üstü bekliyorum karı. Ancak yataş için hedef fiyat namına 2017 sonundaki kar çok önemli değil. Hedef fiyat belirlerken ilk etapta 2 milyar ciro ve yüzde 50 ihracat payı hususları dikkate almak lazım. Bu anlamda yolumuz uzun.
sn UAlkya. bence bu f/k (21,01) biraz yüksek. f/k arttıkça mevcut kara göre hisse fiyatı gittikçe pahalılaşıyor. hisse pahalılaştıkça fiyatı artmaya devam ediyor gözüküyor mevcut verilere göre. hem pahalı hem de fiyatı artıyor görüntüsü elbette çelişkili görünüyor. işin aslı bence 2017-1Ç karı güzel gelecek diye pahalı gözüken fiyatlara rağmen almaya devam ediyor piyasa. 2017-1Ç karı benim tahmin ettiğim gibi gelirse, şuanki fiyata nispetle gelecekteki f/k 15ler civarına gelecek ki, bence piyasa da burayı fiyatlıyor acele bir şekilde.
Aynı şeyi,düşünüyoruz.Onun içindir ki şu anki F/K, gelebilecek karlılığı göz önüne aldığımızda , sizin F/K oranlarınıza denk gelmesidir. Olması gereken de o seviyelerdir.Yurt dışı oranları yüksek olsa da.
Temkinli olunması gereken, 1. Çeyrek bilançonun satın alınmış olması.
Vaktim olmadı, dolar cinsinden teknik nerelerde.
Bol kazançlar.
1inci çinko olan $2,0217 tarihi zirvesi güncel ($1=3,6345) kurla 7,35tl (daha önce bu seviye 7,5X gibiydi ama o zaman dolar kuru yüksek idi).
2inci çinko $2,9594 seviyesi. güncel kurla 10,76tlye denk geliyor ki bu da benim f/k projeksiyonuma oldukça yakın bir değer.
Meri teyzem seviyorum seni.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e8609cee70.jpg
Yatırım Tavsiyem Değildir.
yavaşş yavaşşş yataşşşş
http://i.hizliresim.com/69PJ6P.jpg
mery teyze yataş kızımızı gözüne kestirdi galiba bizim hızlı gidiyor dediğimiz fiyatları makul görüyor var bir bildiği teyzemizin.
citi ve doçe 2,5-4.5 aralığında iyi mal toplamıştı. mery teyze taşeron değilse iki gündür 7-8 fiyatlarından alıyor.
ayrıca diğer alıcıları da beğendim (ak-garan).bu günlük işlemler bana göre mükemmel olmuş
sn mstfgngr48 ve sn ROMEO bilgiler için teşekkürler.
yine hisseyi dünkü gibi ve önceki günkü gibi bugün de merrill forse etmiş tek başına. yerliler yine satma telaşındalar. ilgi çekici olan işyat. 10 küsur fiyat hedefi verip ardından trade etme yarışına girmiş. toplam hacmin 1/3 işyata ait ve nette en iyi 2inci satıcı olmuş. bu haftaki yabancı alımları olmasa hisse fiyatı yüksek ihtimal 6-6,50 aralığında bir yerlerde olurdu.
merrill in takas yetkisi yok. o yüzden t+2 de büyük ihtimal citiye virmanlayacak. yarın da yabancı alımları devam eder mi etmez mi bilemeyiz. yerliler nooluyor biz satıyoruz yabancılar alıyor, bir yanlışlık mı yapıyoruz deyip alıma geçerler mi yarın... göreceğiz yarın bunları.
şimdilik görüntü güzel hatta şahane güzel. şöyle ki, pazartesi kapanış 6,88, perşembe kapanış 8,68. yani 3 günde yaklaşık %26 primli hisse.
Sn. Cok400, yabancılarla yerliler ör. İşyat birlikte hareket ediyor olabilir mi? Yani bi taraf hedef belirleyip bu seviyelere yaklaşırken satış yaparken diğer taraf aslında çok daha yüksek olan hedef için mal alıyor olabilir mi?
elbette olabilir sn boga_ayi. ama bunu bilme ve tespit etme şansımız maalesef yok. hatta şu bile olabilir: mesela citinin takasında gözüken bilmem kaç milyon lot hakikaten yabancıya mı (hans-jhonny vb gibi) ait, yoksa yurdışında citide hesabı olan yerliye mi (hasan-ahmet-ali vb gibi) ait? bunu da bilme şansımız yok maalesef. biz ne yapabiliriz bu kadar bilinmez karşısında? sadece şunu yapabiliriz: doğru durakta trene binip, doğru durarakta inmeyi becebilmek.
Sevgili arkadaşlar, 3,60 dan 7,50 hedef gösteren iş yat, arada bolca trade yaptı.Bu gün de yapması çok normal.Karı cebe koyacak, öngörüleri doğrultusunda da 10,79 a kadar da analizinin arkasında duracak.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Görünen o ki 3 dolar seviyesini zorlayacak. O seviyeden sonra artık kar realizasyonu gelip dinlenme formasyonlarından birini gerçekleştirdikten sonra tarihi dolar zirvelerini 1. çeyrek bilançosu ile kırıp bundan sonra önünde teknik engel olmadan gelecek diğer haberlerle yıl içi fiyatı hedefini kendi belirleyecek.
Sn. cok400 ve Sn. UAlkya; size başka bir hisse ile ilgili mesaj gönderdim. (Burada paylaşmanın doğru olmadığını düşündüğüm için) Dönüş yaparsanız memnun olurum.
Zıpladık yine....
Ne güzel sakin sakin gidiyorduk.
Şimdi hızlı hareketler adranelin yapıyor. Sabah sabah üst katları temizledi vatandaş niyeti hayırlıdır umarım.
Ytd