Teşekkür ederim.
Printable View
Teşekkür ederim.
bilanço bugün son tarih değil miydi
hisse yatırımcısını üzüyor
Bu gün cumhurbaskanına furkan araçları tanıtıyordu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aselsan 800milyon euroluk imza attı kağıt banamısın demedi.. bu borsa işleri hep böyle.. ytd
bilançoyu düzeltmeden hiç bi fikrim olmaz.
ytd.
syg,
Bence düzelecek ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aselsan karının on katına fiyatlanıyor zaten daha nolsun?? Ne yükselişi bekliyorsunuz?
O zaman aselsan alsana. Burada kan emici şeytan patronlar var.
03.04.2019 - 03.04.2019 tarihinde KATMERCILER ARAÇ ÜSTÜ EKIPMAN SANAYI VE TICARET A.S.
payları ile ilgili olarak 5,5 - 5,96 TL fiyat aralıgından 0 TL toplam nominal tutarlı alıs islemi ve/veya 2.877.000
TL toplam nominal tutarlı satıs islemi tarafımca/ortaklıgımızca gerçeklestirilmistir. Bu islemle birlikte
KATMERCILER ARAÇ ÜSTÜ EKIPMAN SANAYI VE TICARET A.S. sermayesindeki paylarım/oy haklarım
03.04.2019 tarihi itibariyle %25,81 sınırına ulasmıstır/asmıstır/altına düsmüstür. Islemin detaylarına iliskin
bilgiler asagıdaki tabloda yer almaktadır.
adam 1 ay için de yaklaşık %35 kar etti bugün ki fiyatına bakınca!!!!!
Hissedeki düşüşü yakın olduğu partinin İstanbul belediyesini kaybetmesine bağlayan artık vidanjor cop kamyonu vs hicbisey satamıycak diye yazan arkadaslarr dunku haberden sonra hissede ne gibi pozitif bi durum bekliyor merak ediyorum[emoji848]
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Toparlanmaya çalışan endekse aklınca karşı çıkıyor...
Noluyor yani,kademelere 10k lar koyunca gitmeyecekmi?
Haa bu arada o sattıklarınızı nerden yerine koyacaksınız acaba?
2015 yılında 3.50 lerden 10 tl ye gitmişti,tamda bu seviyelerden başlamıştı hareketine..Bendeki fakir avuntusu,nereye yazarlarsa oraya veriyor malı,gözleri dönmüş bunların,Allah ıslah etsin ne diyelim..
Zarar her geçen gün büyüyor...
Bu fiyatlardan hala satıyolar karşılayan kim bataktaki ky mi yoksa dağıtım yapılarak voltran mı çıkaracaklar. Bir arkadaş aylık, 3 aylık 6 aylık takas ve günlük takas atabilir mi varsa. Teşekkürler şimdiden
Yanılmıyorsam 10 una kadar kap a bilanço yollaması gerek. Bedelli haberini niye bilanço sonrası açıklamadılar madem paraya ihtiyacın var asil ol şimdi bu nane limonlar bilinçli yaptılarsa boğazlarında kalır inşallah
Buortamda ben bedellininde hemen onaylanacağını sanmıyorum.
Bildiğim kadarıyla daha müracaat bile etmediler,yanlışta olabilirim tabi.
2-3 ay gibi bir sürede belki olabilir ki o ana kadar çok sular akar.
Tekrar ediyorum,yanlışta biliyor olabilirim,kusuruma bakmayın
Yanılmıyorsunuz. Yönetime yetki verildi.
Lot başı 50 kuruş zararla satmıştım bu hisseyi. Ky yede onlarca kez söylendi düşen bıçak tutulmaz diye. Almayın diye. Bunların aklında bedelli sonrası bir lira yada altı var. Büyük bir bölümü halka açık, patronu aleni manüplatör, borcu uçmuş bir şirket. Teknik 2,70 lere kadar gösteriyor. Onlarca kağıt alıp sattım hayatımda sadece iki kağıtta zarar yazdım. İkiside ikridar yalaksı kağıdı hurgz ve katmr. Ülkenin durumu malum ve mevcut iktidar olduğu müddetçe ayı piyasası bitmez kardeşim. 23 Haziran’da İmamoğlu kazansa erken seçim gündeme girer o zaman seçime kadar fatiha okuruz.
Mis gibi mevduat duruyor seçenek olarak, bu kansızlara çoluk çocuğunuzun rızkını yedirmeyin.
Aleni vurguncu hırsız yakancı bunlar.
Bir yıl boyunca hisse satmayacağız dediler sattılar.
Her gün kap yollayıp kağıdı şişirip manipülasyon yaptılar mı yaptılar.
Şirketi borca batırıp kur riskimiz yok diye açıklama yaptılar mı yaptılar.
Bunlar aleni vurguncu olduklarının ispatıdır.
İktidara yakın şirketlerin temel özelliği halkı soymak. Ytd
Günlerden sonra ilk defa artı başlayan endekse bile aldırmadan hala satma derdindeler.
Allah sizi bildiği gibi yapsın.
Yerli ve milli soygun!!! Allah yardımcımız olsun
Mübarek Ramazan'da küfür ve beddua etmek istemiyorum.. Ama aşırı zorluyorlar p.z.v..kler...
Bu kadar satışı KY nin karşılaması mümkün değil,
Tek umudum kaldı o da, bu ahlaksızların endeksin düşüşünü kullanarak geçen ay sattıklarını yerine aşağılardan geri koyma istekleri.
3,54 e 50k alış girdiler,ona bile verdi..
Ya bizle ta... geçiyorlar,ya da gerçekten batmış bu şirket...
Lot başı 0 .50 kuruş zararlada bende sattım ne yazıkki kalanlara sabırlar
Bankalar yeni yapılandırdı 8 yıl.. ulkere ve doğuşa yapmışlardır bukadarını.. senin benim görmediğim ne varsa en ince ayrıntısına kadar girip görüp bu kararı vermişlerdir.. batan şirketi mi 8 yıl vadelendirirler ışık gördükleri şirketi mi ? Sen karar ver. Ytd
Ekranı yeni açtım...
Bu ahlak yoksunları yine itelemişler,3,83 e kadar çekip vermişler tekrar.
KAP: KATMR [ ] KATMERCİLER ARAÇ ÜSTÜ EKİPMAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Finansal Durum Tablosu (Bilanço)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/763254
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...6aa267495e4e75
Net Dönem Karı veya Zararı -4.848.479
Bilançoyu geçin o devede kulak ,kısa vadede ödemesi gereken borçu gördünüz mü? Neymiş yatırımcısını sürekli zarara uğratan şirketler bu katmercilerin durumuna düşer ,borcu bedelli ile yine yatırımcısından alacak spk uyuma
Nisan ayı başında (ikinci çeyreğin başında) YAPILANDIRIP böylece 2 sene (yani uzuuuuun vade) ödemeyeceği (!) , ve sonrasında da 8 yılda taksit taksit ödeyeceği borcu mu kastediyorsunuz ???
Bu durum ikinci çeyrek bilançoda çok net görülecek.. 2 yıllık lale devri başlayacak... O zamana kadar "amanıınnn borç varmış" mesajları görürseniz bu mesajı alıntı yapıp yollayın lütfen, ben bıktım...
Hergün güne %2-%3 eksi başlamaktan sıkıldım artık..
Dönsün biryerlerden yeter sata sata bitiremediniz s..kağıdını...
Bugün aselsanla beraber 4×4 hızır zirhlisinin teslimatı yapıldı mobil sınır güvenlik aracı ilk defa envantere girdi hızır hayırlı olsun ytdr
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.