http://fs5.directupload.net/images/170309/7h8m5v3f.jpg
Printable View
Sermaye kadar kira geliri elde etmesi önemli,,10 yılda 5 milyar kira geliri olur,,her yıl sabit kalsa bile,,kaldı ki,enflasyon oranında,ya da döviz bazında her yıl artacak.
4.75 ten tekrar buralara gelmesi dolarin artmasi mi yoksa baska bir durum mudur? Teknik analiz yapabilen arkadaslar yorumlayabilir mi
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
doların artması,borcun artması,torun centerde yürütmeyi durdurma davası,asansör davası şimdiye kadar olumsuz etkiledi,,,ama bunları satın aldı,,,,sermayenin 2.2 kat süper kar açıkladı,adam gibi tepki vermedi,,,,,,ama son 2 gündür yabancı toplamada bakalım.
avgyo ya %312 prim yaptırdılar pddd=2.97 ye çıktı,,,,pddd=0.38 olan trgyo nun yüzüne bakan bile yok.
Borsayı tam kumarhaneye çevirdiler gitti.
Kumarbazlar fk sı 26 olan kağıdı tavan tavan götürürlerken,,fk sı 1.91 lerde gezen trgyo a talep bile yok.
Gelde bu borsaya yatırım yap.
Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
olimpik forum
1.172.000.000 milyar kar açıklayan şirketin ziyaretçi sayısına bakın.O da benim.
Bir de 47 milyon zarar açıklayan thy ziyaretçi sayısına.
Bu başlığı şu anda 87 kişi okumaktadır. (13 üye ve 74 ziyaretçi)
olimpik forum, ASTRA, bjg, cogito, didim2010, Fordfocus, HURKUŞ, kimyacı hasan, paramyok, robben69, Romatoid, sabo48, _ZeBuN
millet mi ileride,,biz mi geri kaldık,anlamak mümkün değil.
7 yıldır yatırımcısına hıc bır sey kazandırmadı bu nasıl kagıt arkadas.bu kagıt en guzel gununde bıle eksıyle kapatan bır kagıt her olumlu haberı tersıne cevırerek bu gunlere geldı adam olmadı gıttı olacagada benzemıyor en buyuk sorumluda halka arzedp dolarları cebe ındıren sonra karına kar katmasına ragmen yatırımcıyla paylaşmayıp bır parmak balla geçiştiren karun kadar zengın olan azız torun ve ekıbıdır.Sen hergun uyu karına kar kat yatırmıcıya koklatma bıze yatırımcının sabırsızlıgından dem vuruyordu 7 yıl oldu halka ırz olalı %kaç kar ettırdıye şimdiye kadar bankada tutsaydı mıllet o parayı ıkı katı olmustu
evet,,,21.10.2010 da bölünmüş olarak 2.90 dan açmış,,bugün 4.43,,,,6.5 yılda %52 kazandırmış,,,1 yıla düşen %8,,,gerçekten de az.
İlk 3 yılın yatırım yılı olduğunu düşünüp,meyveleri toplama zamanının gelmesi gerektiğini hesap edersek,geçmiş yılların az primini telafi edebilir mi diye insan düşünüyor,,ya da neyi bekliyor.
http://i.hizliresim.com/7qM8lW.png
Bir de diplerde alış yapıp,zirvelerde satış yapıldığındada primi %400 lere çekilebiliyor.Tabii bunun için son derece profesyönel olmak lazım,,yapılabilir mi,,kim yapabilir? Bu kurtlar sofrasında çok zor.
Şu bir gerçekki,,borsada adamı fıtık eden hisseler çok,,mesela işfin,albaraka vs gibi,
Bu da onlardan biri olabilir,,daha hisseyi tanımıyoruz,,şurada 1 ay anca ya oldu ya olmadı.
Biri "adamı fıtık eden hisseler"topiki açsada yazsak:)
Onu bunu bilmem,,ucuz gördüm mü,patron hissesini destekleyecek arkadaş,,avgyo nasıl gitti,gidiyor,,patron hissede alım yaparak.
Aziz ağadan hisseye bir tek destek görmedik şimdiye kadar.
Camış gibi yattın buralara.. Aziz dede ev alamıyan hissemizi alsın dedi ben dahil birçok ky güvendi ve aldı. Son üç yılda 5-6 kere aldık sattık hep zarar. Geçen hafta yine pozisyon aldık keşke hiç girmeseydim. Bugün resmen benim için kabus gibi bir gündü 0.74 den sattıgım menderes tavan olmuş inanılır gibi degil. Daha ongün önce lanet olası trgyo dahada yükleneyip 4.48 çok cazip fiyatlar diye... Nezaman nezaman söyle lanet olsun nezaman!!!! Bukadar arsalar avm ler proje için bekletilen altın gibi yerler ilerde sermayeden dahada büyük kira gelşrleri.... Bu piyasa körmü... Çaycı galip bile iki üç yılda bir ugruyor %300-500 bazı hisseleri uçuruyor ..adama helal olsun. Oyunu kuralına göre oynayan kendi yatırımcısına kazandırıyor. Enyakın dostum 8-10 yıldır galibin hisselerinde ve ona hep dedimki bırak bu adamın peşini yakarsın kendini dedim.. Adam portföyü 3 katı yaptı yaa !!! Bütün galibin hisselerine eşit bölmüş portföyü 2 lşradan avgyo vardı %100 zarardan %100 kara geçti. Mepet vanet metro ne varsa almış diger hisselerdeki zararını avgyo fazlasıyla çıkardı. Hatta metrodanda maliyeti daha bikaç aya kadar %30 zararken ondan bile nerdeyse %50 yakın kara geçti.. Mepet ve vanet başka ne zıkkım varsa elinde sıralarını bekliyor. Yanlış anlaşılmak istemem asla galibin hisselerine birlira dahi yatırmam kşmseyede tavsiye etmem. Ama bist tam bir kumarhane olmuş yazıklar olsun.. İkmizinde portföyü aşşa yukarı aynı iken adam şuan benim elimde bulunan trgyo hisselerinden nerdeyse iki katı alabiliyor.. Yazdıklarım asla y.t.d. bir ky isyanıdır..
maalesef hayatin kendisi gibi borsa..sadece borsa degil boyle olan..cevreye hic baktin mi hersey adaletle mi yetenekle mi dogru orantili sizce? bu dunyada adalet beklemek en buyuk ahmakliktir. Borsada da nice saglam patron kagitlari milleti hem parasindan hem sagligindan eder iken kumar hisseler illaki size kar imkani taniyor. cunku sadece 1 kez operasyon yapilmiyor. belli surelerde 5 6 kez operasyon yapiliyor. eski yatirimci kurtulurken yeni magdurlar olusuyor.
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir. En uzman kisiler bile bir menkulun degerinin artip azalacagini kesinlikle bilemez.
bütün kağıtlar uçuyor,bu,molozluğa devam.
13mart taki 2016 bilanco aciklanmadi mi
moloz gyo,bugünde yerinde saydı,,eller aya,bu yaya.
http://i.hizliresim.com/ojrlao.png
torun sentır,avm,dükkanlar,konutlar.
fiyatta moloz olduğu gibi haberde de moloz,,,bilançodan sonra ne yapıyorlar ne ediyorlar hiç bir bilgi yok.
İstanbul'un gazına Torunlar talip! (Mynet Finans, 13 Haziran 2013)
Torunlar GYO İGDAŞ'a talip olduklarını açıkladı.
Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Torun, Başkentgaz'dan sonra hedeflerinin İGDAŞ'ı almak olduğunu açıkladı. Torun ayrıca, Başkentgaz'ı halka açacaklarını ancak zamana ihtiyaç duyduklarını söyledi.
Başkentgaz ihalesini alan Torunlar Gıda, İGDAŞâ€™ı da almayı hedefliyor.Başkentgaz'ı devralan Torun Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun, İstanbul’un gazına da talip olduklarını söyledi. CNBC-e Ankara Haber Müdürü Zerin Elçi’ye konuşan Torun,â€Başkentgaz’dan sonra İGDAŞâ€™ı da almak hedefimiz†dedi. Başkentgaz’ın halka arzıyla da ilgili konuşan Torun, “Başkentgaz’ı halka açacağız ama zamana ihtiyacımız var†dedi.
1,1 MİLYAR DOLARA ALDI
Başkentgaz'ın yüzde 100'ünün özelleştirilmesine yönelik 25 Ocak 2013 tarihinde yapılan özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmelerinde, en yüksek teklifi 1 milyar 162 milyon dolar ile Torunlar Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ vermişti.
Eski haberlerden bir demet.
Angel's Peninsula Oteli, 230 milyon Euro'ya satışa çıkarılmış.belki Aziz ağa talip olur.
Bircok sirket bilancoyu açıkladı torunlar hala yok
dolara dikiz..patron bugun keyifliydi...gerci gecen cekilmesinde olumlu tepki vermemisti...
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir. En uzman kisiler bile bir menkulun degerinin artip azalacagini kesinlikle bilemez.
Sanayi Bakanlığının görevleri yeniden belirlendi. Sanayi için yatırım alanları belirlemek bakanlığın görevleri arasına girdi, yerleşim alanlarındaki arsa değeri 17 milyar lirayı bulan sanayi sitelerini şehir dışına taşıma yetkisi de bakanlığa verildi.
Bütün şirketler genel kurul gündem maddelerini belirlediler,,bu molozdan hiç bir haber yok.
4.56 gönderdim gitti. Nasılsa bikaç haftaya kalmadan 4.50 altına gelir. Bundan sonra sat al yapıcaz. Yoksa torunlar çok hayırsız..
borsa 90 bını gectı gecne yıl bors a85 bınde ıken 5.60 lardaydı mıller ılerıye gıderken bu kagıt gerıye yatırumcısının yuzunu yıllardır guldurmeyen kendısı buyudukce buyuyen azızı torun ve avenesı yatacak yerınız yook kazandıklarınızı boynunuzda atesten halka olacak cehennemın dıbınde.
en son haber 28 şubatta gelmiş,,bugün 16 mart,,,16 gündür şirketten haber yok,,,,ne ediyonuz la,,genel kurulu yapmıyacakmısınız?
"İstanbul'daki otelleri Arap turistler doldurdu."
Yeterki Paşabahçeyi yap bitir,,,talep çok.Kralları,şeyhleri bile ağırlarsın,,kuyruğa bile girerler.
Valla yapsın yapmasına da;
bir milyarlık arsaya bedavadan, yani sıfır maliyetle bile otel yapılsa, o bir milyar liranın geri dönüşü otel ile kaç yüz yıl sürer acaba?
Oysa borcun yarısını tek kalemde sıfırlasa daha efektif bir hamle olur.
Naçizane fikrimizdir.