nasıl durum iyimi kötü mü ytd
SM-A700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
nasıl durum iyimi kötü mü ytd
SM-A700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkiye’de bir ilk başlıyor...Hükümet, gayrimenkul sertifikasını görücüye çıkarmadan önce yatırımcının haklarını güvence altına aldı. Yeni düzenlemeye göre, ihraçtan gelecek para müteahhide parça parça ödenecek. Böylece projenin yarım kalma ihtimali önlenecek..Projelere finansman sağlamak kolaylaşacak"
Vakıf Yatırım Genel Müdürü Kemal Şahin ise Vakıfbank Grubu olarak gayrimenkul sektörüne ve sermaye piyasalarına yeni bir soluk kazandıracak gayrimenkul sertifikası modeline katkı sunmaktan ve ilk halka arza aracılık yapmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.
TOKİ ile çıktıkları bu yolculuğun, özel sektör inşaat projelerinin finansmanında ve büyük ölçekli kentsel dönüşüm projelerinin hayata geçirilmesinde önemli bir araç olacağına inandığını belirten Şahin, bu modelin küçük yatırımcıların tasarruf alışkanlıklarını değiştireceğini, tasarrufa teşvik edeceğini ve aynı zamanda sermaye piyasalarını derinleştireceğini dile getirdi.
BU HABER VKFYO ARTMASINDA ETKİLİ OLURMU..??TOKİNİN GAYRİMENKUL SERTİFİKASI VKFYO TARAFINDAN YAPILACAKMIŞ..BİLGİSİ OLAN VARMI ARKADAŞLAR...YTD...
Arkadaşlar bu kağıt 3,43 gördükten sonra mı 2,50 ye kadar verdi?Lütfen bilen cevap verebilirmi?3,43 tavan mıydı ben ilgilenemedim fazlada
Tavan 3,45'ti. Tavana giderken tabana indi. Bu arada birkaç kez devre kesildi. Benim bir ara yaşanan hızdan başım döndü, bayılmışım. :) Esprisi bir yana özeti, bu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
4 günde tepesine göre %100 ün üzerinde prim yaptı bu spk ne iş yapar bimere ve spk ya şikayet edeceğim başka hisse olsa çoktan brüt takasa girmişti.
brut takas haftalik bultende yayınlanıyor cuma akşamı seans kapandıktan sonra
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Elinde olanlara Allah sabır versin,bu ne arkadaş başım döndü (:
helalolsun spkya galip senin fetodan ne farkın var
Kapta haber var ama bisi anlamadım anlayan açıklayabilir mi
Son zamanlardaki günlük işlemler sonucunda, açıkçı lot miktarı ÖDÜNÇ MENKUL PİYASASI nda Perşembe günü, günlük ödünç faizini 1300-1500 lere çıkardı.. Cuma günü Ödünç mecburen 3 günlük olacak.VAKFN in Takasbank ÖDÜNÇ piyasasını takip etmek ilginç ve heyecanlı olacak...
Elinde hisse olanlar, doğal olarak açıkcılara kızıyor, hisseyi baskılayarak fiyatı düşürmeye çalışıyorlar, diye.. Ve fiyatı yukarı gitsin diye uğraşıyorlar.. .Açıkcılarda kar edelim diye ha bire pasiflere satış yazarak veya aşağı zorlayarak baskı kuruyorlar, yine doğal olarak...
Açıkcılar bu sefer sert kayaya çarptılar gibi..Allah herkesin yardımcısı olsun...
Metro son iki gün alış yapmayarak, tahtayı kendi halinde bırakarak brüt takas bekleyen açıkcıları terse yatırmışa benziyor.. Elinde hisse olan hissesinin brüte alınmasını ister mi? Hiç sanmam... Hisse düşsün diye medet uman açıkcılar ister, tabi..
Ç.şamba, p.şembe hayalleri suya düştü, brüte alınmayınca...Şimdi hissenin yukarıya gitmesine mi yansınlar, Ödünç piyasaında hisse bulmanın peşine düşüp, düşük faizle kapanmak için ona buna yalvarmalarına mı yansınlar, ödedikleri 1300-1500 faize mi yansınlar....3 gündür uykusuz, acaba daha daha yukarı giderse nasıl kapanırız endişesine mi???
Eeee etme bulma dünyası, hisse fiyatını düşürüp elinde hisse olanları mağdur edilenlerin yıllardır biriken ahı var, ahı...
vakfn icin uygulanan faizi yeni ogrendim. kaybetmemiz cok normal
adamlar her seyi aciklamis
http://borsaa.com/bizim-borsamiz-sah...e-gormuyor-mu/
Bu tarz hisselerde aciga kimse satmaz.satan olursada tahta sahibirdi elinde almaya ve satamay yuklu hisse yada para bulunur.asparagas haber aciga satiyolarmis.
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3,28 an itibariyle tavana gidebilir buradan
BUgünun takasınıda atabilirmisiniz
Ben bile 3-5 bin lotumu Ödünçde 1.300 civarı ile verdim
Açıkcıların bir kısmı daha kapanmış gibi, dün marbaş, bugün yatırımfinans, pazartesi ve takip eden günlerde de diğer açıkcıların alışlarını izleriz artık, hem seansda hemde Takasbank ÖMK (ödünç menkul kıymet) piyasasında... Metro bugün bir kademeye 500 bin civarı alış gönderdi, yüz civarını ancak alabildi, başta açıkcılar olmak üzere bu alışın üstleri silip süpürüldü...
Bence önemli olan, Metro nun alışa devam etmesi ve hiç satmaması....Pazartesi alışı devam eder mi, üç dört yıl önceki gibi VKGYO yu aldığı gibi VAKFN yi almaya devam eder mi?...
(Asla yatırım tavsiyesi değildir, paydaşlarla sohbettir, hisse düşebilirde çıkabilirde)
karanlık odada yanlış saymadıysam 135.000 alım oldu.
Haftalık SPK Bülteni de geldi, brüt takas beklentileri de, hayalleri de gerçekleşmedi, açıkcıların... Hadi geçmiş olsun...
Hocam zaten brut takas gelse bile bir kac sonra geliyo.oyle 3 gunde incelenip sonuclanmaz.
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Brüt takas söylentilerine İtibar etmeyin.
Açıkcılar uzun zamandır böyle darbe yememişti, Görünen oki dahada yiyecekler..Takas verileri doğru söylüyorsa, 10-12 aracı kurumun VAKFN takas acığı var, Marbaş 250 bin, Yatırımfinans 600 bin, İnfo 130 bin civarı acık pozisyon azalttılar, Bunların alışlarını Metro değil piyasa karşıladı... Yine takas acık pozisyonları doğru söylüyorsa 700-800 bin lot daha açık duruyor, Pazartesi ve Salı günü ÖDÜNÇ PİYASASI nı takip etmek yine heyecanlı olacak... Bir kısım açık pozisyon kapatan olacak birileride yeni yeni açık yapacak. Alanlarla satanların savaşı Vakfn de epeyce devam edecek gibi... Metro nun her alışı, her alış açıklaması birilerini korkutacak, birilerini sevindirecek...
Metro grubu, VAKFN küçük yatırımcısını çok çook mutlu etti, ediyor...
Valla şahsen kafamıza kafamıza binlerce lot vuran, olmayan mallarını satan açıkcıları boynu bükük izliyor, gücümüz yetmediği için mağdur oluyorduk... Şimdi sopa yeme sırası onlara döndü...
Ne yalan söliyim... Yüreğimin yağı eriyor...
Bu onlara ders olsun... Bi daha biz küçüklerin boynuna binmezler, inşallah...
Vkfyo için fikirleriniz nelerdir .. Teşekkürler
GT-I9190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar ben avgyo hisselerimi sattım ben 1-2 gün sonra hesabımın olduğu aracı kurum sattığım hisseleri ödünç piyasasında kullanmak üzere kiralamak istedi kabul ettim ama ben sattim dedim alakam yok dedim size getirisi de olacak dedi anlamadığım sattığım hisseyi nasıl kiralıyor bilen bir arkadaş cevap verirse sevinirim
T+2 satış sonrası 2 gün daha hisseler senin hesabında gözükür
Iyi de neden aracı kurum hissesini istesin ki? Satılmış hisseyi tekrar mi alacak geriye?
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.