Piyasa temmuz toplantısında TCMB'nin faiz düşüreceğini satın alıyor.
Bence iyi bir düşüş gelecek.
CDS TR anlık 445.
Printable View
Türkiye'nin Fatih sondaj gemisinin ardından Yavuz sondaj gemisini de Kıbrıs açıklarına göndermesine AB'den tepki geldi.Avrupa Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, Türkiye'ye karşı bazı tedbirler alacaklarını ve bu tedbirlerin 'hafif' olmayacağını söyledi.
Şerefsiz işinemi gelmesi geminin oraya gitmesi. Yaptırım yap hadi. Ne yapacaksın çok merak ediyorum. Lan salak bizimkiler. Aç kapıları de ki avrupaya gitmek isteyeni ellerimizle taşıcaz. Irak iran suriye afganistan pakistan sal hepsini. Yemin ediyorum Türkiye yi abye alalom diye yalvarırlar
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
HDP Eş Genel Başkanları Sezai Temelli ve Pervin Buldan, Abdullah Öcalan'ın dün Anadolu Ajansı (AA) tarafından servis edilen mektubunu değerlendirdi. Öcalan'ın mesajlarının İstanbul seçimine indirgenmemesi gerektiğini ifade eden Temelli ve Buldan, 23 Haziran stratejilerinde herhangi bir değişikliğin söz konusu olmadığını belirtti.
Sen hicbir seye girme. Vadesiz hesapta kalsin. Hem faiz haram.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ensar verilirmi hiç çok ayıp istisnalar hariç sahillerimizde manita kovalayıp deniz sefası yapacaklar
gencecik askerimiz de suriyede onların yerine şehit olacak 4 milyon gelip 500 bin çocuk yapacak
bu dediklerimi avrupada yaptırmazlar oyüzden olmaz sizin dediginiz
Sayın webster'ı banka mevduat topiğinden hatırlıyorum.
Adamcağızın bir uğursuzluğu yok aslında. :)
Birazcık panikle hareket ediyor hepsi o kadar.
Zararı "realize" etmeyip birazcık sabretse her şey çok güzel olacak.
Herhalde haram degil ya. Egleniyorum surada. [emoji1]
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ah benim hayattaki sansızlıklarımdan birisi o 2,44 al 2,77 sat 3,35 oldu sonra 2,48 al 2,63 sat 10 dk sonra 3 olsun :D
aşagıda bekliyorum 3 ay süründürcek en az gelirse alırım gelmezse kaçırdık teb 4,40 fiyat vermiş diye aslında bu topikte ben senden daha bahtsız bedeviyim :D
Simdi birsey diyecegim ama korkuyorum...
Bu dolar 5.85 i kiracak gibi...
Bunu dedim ya yarim saate kadar 5.75e duser lanet olasi para birimi...
Çok sakin bugün burası :)
Cokomelli hakkinda iddialar var twiter da trend oldu :)
https://i.postimg.cc/3rgCVjcm/Ekran-Al-nt-s.png
4 saatlik ler her an birşeyler olabilir 5,82 üstü 4 saatlik kapanışlar bunu teyit edebilir
Dolar kaç kapar acaba
2 yıllık tahvil faizi % 19.92 gördü...
TR 2 YILLIK TAHVİL 19,92 20,22 -1,48 19,92 19,92
TR 10 YILLIK TAHVİL 16,51 16,39 0,73 16,59 16,51
TR 5 YILLIK TAHVİL 18,02 18,52 -2,70 18,02 18,02
5.8199 vurdu çekti.
ohhhhhhhhh ula bunlar yesin birbirini, arada titreşimli sizin yolunuzu deyip kızarsa dolarda kamu baskısı kalkar hahaha hemen kendime pay biçerun