bizde kendi yağımızla gavruluruz
http://fs5.directupload.net/images/170306/vi2f43bt.png
Printable View
bizde kendi yağımızla gavruluruz
http://fs5.directupload.net/images/170306/vi2f43bt.png
Yarın asıl hareketini çekme zamanı dökülen döküldü artık sırası geldi bir Ok gibi yarın akşam görüşürüz
Sent from my D5102 using hisse.net mobile app
Garip bir bayrak formasyonu oluşuyor. Ama bence bunun hareketine daha var.
origin_of_chaos adlı nickim çalınmış. Bir nick bile bulamayan insanlar gelip de burda başkalarına akıl veriyor. Gerisini siz düşünün.
İhlas gitti Vangd oldu ,,,,, sayı arttı . 40 bin yaşasın vangd
Galip in en salak kagidi biri Vangd biri de Mepet
Avgyo bugün vangd hisselerinde 250 bin satış yapmış 2.16 ile 2.22 arasında tüm grup vangd dan çıkıyor battı herhal
Kafamda deli sorular bu hisse 2.38 i gördü peki bu avgyo 250 binlik satışı niye dipten yaptı niye 2.30 larda yapmadı günün en dusugunden niye satış yapar ki bi adam ya kaçmak istiyor vangd dan ya da metro aldı bunları bakalım kap da ne diyecekler
Metro holding avgyo dan 1.237 bin lot daha almış tüm para avgyo ya gidiyor avtur avgyo anlaşılan bu iki hisse gözde olacak vangd adı ustünde manav sucuk yarın ilk isim 2.20 deki 13000 lotu çıkarmak olacak burnuma kötü kokular geliyor
avgyo bugün sadece vangd'de değil; mepet'te 1,9 milyon lot ve metro'da da 6,9 milyon lot satış yapmış.vangd üzerindeki satışlar birşekilde karşılanmış.diğerleri bu satışa ne yazık ki enazından bugün için dayanamadılar.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR! !!
Kront um Zaten 12 yolculuğu var. 5,10 alış 12 sat daha 1 ay olmadı güzel para getirdi.çok şükür Ytd yarın inşallah 22 bin kar la veda. Bu para nereye mi girecek, yarın ola hayrola
40bin hala duruyor mu üstad?
TURKCELL T50 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kront 11 den 2910 adet gitti ne mi oldu? merak edenlere mepet oldu ytd
avgyo ile ilgili ilk satisini 500 bin lot ile 1.24-1.26 tl araligindan yapmisti yaklasik 3 ay once.daha sonra avgyo 1.24-1.30 arasi yataya sardi ve sonrasi malum fisekledi ve 4 lira uzerine cikti.galip akilli adam once az miktarda satis yapip sonra toplaya toplaya yukari cekti fiyati.vangd daki hisse satisinda da ayni sekilde 10-15 gun yatay yaptirip alttan mali toplayabildigi kadar toplar sonrada bir anda 2.50 yi gosterir ve hisse alimi yaptim haberini patlatir.sonra bir bakmissin fiyat almis basini gitmis.galip bos yere kızını mudur yapmaz.belli ki gözünü yukarılara dikmiş.eninde sonunda tarım ve gıda sirketi ile ilgili genel kurul toplanacak ve bunun haberi cok yakında düşer.
Sent from my GT-I9500 using hisse.net mobile app
Yağmur Öztürk hanım efendi den beklentim . Satılacak olan 1.260 Vangd hissesi ni hem aldım demesi , hemde bostan Tarım ve sampi gıda birleşmesi ile tahsisliye katılması. Gıda ya kadın elinin değdiğini kanıtlaması için. Benim yorum beni bağlar , ytd ,
İzlemek güzel
http://fs5.directupload.net/images/170309/89s5k2fh.jpg
son bir ayda alanlar
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
Ek 1049
yüzdük yüzdük kuyruguna geldik.bugunku islem hacmi iyi.ayrica citi ve deustchenin elindeki lotlar halen duruyor.yabancilarin halen vangd da bulunması guzel.2014 hareketinden onceki teknik gosterge bugunku kapanis ile teyit edilmis gibi duruyor.cuma gunleri hareketli oluyor.umarim cuma gunu yukselis trendine baslar ve kâr satışlarını karşılarlar.
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bıdık:).......
Sen alana kadar ben senin yerine toplayım spek emmi :kahkah:
Ek 1142
Tavsiye yoktur
Gıda Tarım ve Hayvancılık bakanlığının 500 başlık damızlık düve projesi %50 hibe, yine hükümet in başlattığı cazibe merkezleri ,Yeni kamu ihaleleri , Rusya ile yapılan yeni anlaşmalar sebze ve meyve ihracatı, sampi gida nın yeni açılacak bayilikleri , varya şu Vangd Yen'i Başkan uçuracak inşallah
11 Mart 2017 tarihli resmî gazete. Hayvancılığın Desteklenmesi . Bu en yenisi .Hanım. efendiye bunları ileten birisi yada yardımcısı vardır inşallah.
Elimdekileri adetine kadar biliyorsunuz.yeni hissemiy yazayım bari 2300 adet prkme heyacan olsun . telefonu kırdım .bakalım bana bir tlf parası kazandıracak mı?
Yine birileri gelmiş tarım destek falan filan uçacak demeye başlamış bu adam her yazdığında hisse en az yüzde 5 düşüyor ve yarın bilanço var gün içinde eksi devam edersek bilanço kötü demektir ve nanayi yeriz gün içi 2.40 lari geçerse tereddütsüz alima geçerim ama işte utkual yazdı yine durum sıkıntı
3. Cemreden Sonra toprağa tohumu atıyorum.başlar Nisa'nda 4 üstü inşalllah.