Forumdan bir arkadaşın blog yazısından alıntılanarak hisse başlıklarında paylaşılmıştır. Kendisinin eline sağlık. (Son güncellenmiş hali)
https://i.resimyukle.xyz/35QKP5.png
Printable View
Forumdan bir arkadaşın blog yazısından alıntılanarak hisse başlıklarında paylaşılmıştır. Kendisinin eline sağlık. (Son güncellenmiş hali)
https://i.resimyukle.xyz/35QKP5.png
Sayın yukselc'nin blog paylaşımından alıntılanarak hisse başlıklarında paylaşılmıştır. Kendisinin emeğine sağlık.
(05.04.2019 tarihli güncelleme)
https://i.resimyukle.xyz/IydUMf.png
özerden ne güzel kar açıklamış yıllık sen yapıyon
halbuki aynı işi yapıyorsunuzz
Endeks rekorlar kirarken Yukselmiyor cunku kimse mal almiyor spegin elinde patladi mal
Hergun ayni 2.64 cikart 2.60 kapat kimse yemiyor bak spek gecen 2.72_73 den mali verdim sana elinde patladi senden geri 2.40 dan alicam:)
Bence topluyorlar cok yakin zamanda buda unye cimento gibi 3.15 e gidebilir
O hisse ye grup girmis tasimis tavana kadar bunu ise tasiyacak kimse yok spegin elimde kaldi mal herif capsiz hergum anca 2.64 yapar geri dusurur baska bir bok olmaz bundan olsa olurdu zaten 2.40 aliciyim ben spege devrettigim mallari ordan geri alacagim:))
Hergun 2.64 gosterip 2.59-60 kapatiyor tek yaptigi bu yine 2.59-60 kapatir adam capsiz zugurt kaldiramaz 2.40 da beklioyorum fazla bekletmeyeceksin onu da biliyorum ordan alip 2.73 -75 den yine iade edecegim culsuz a :)
Tek bildigi bu bos bos bol bol hacim yapmak yuselemez elinde kalan mallari alicak keko bulsa verecek ama alan yok bak 2.40 de bekliyorum spekulator :)
https://i.hizliresim.com/Z57Eyg.jpg
8 temmuz 2019
saat 16,03
5 günlük 10, 20 ve 50 günlük ortalamalarının üzerinde duruyor. 100 ve 200 günlükleri zorlayacaktır. Vakit azaldı çember daraldı.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2.44-47 aralgindan aldiklarimi 2.73-77 araligindan verdim bu seferde spek simdi yine 2.40 a getirisin yeniden aliriz :)
Müthiş topluyorlar 2.57 muhteşem destek zaten ao da 2.58 ve aşağıda tutamayınca 60 lar[emoji3][emoji3][emoji16]
2.40 a duser diye almadim guzel hareket cektirmis spek efendi bu sefer kacirdik bidaki sefere :)
Daha önceden yazdığım gibi...
2.428 / 2.661/ 2.796/ 2.951/ 3.027 / 3.219 hedef noktaları...
A1kapital racon kesme. Yada iş neder bu işe...
https://i.hizliresim.com/mXRJvy.png
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Accuk nasiblenelim dedik amma bakalım bahtımıza ne çıkacak... Kimse yok mu bu hissede yazan çizen yok
Arkadaşlar merhaba,
Şirketi tanıyanlara bir sorun olacak.
Aşağıdaki tabloda şirketin 2018 ve 2019 yılları 2. çeyreklerindeki satışlar ve maliyetlerdeki değişimleri hesapladım.
2019 yılı 2. çeyrekte satışlar önceki yılın aynı dönemine göre yaklaşık %35 artmış, ancak satışların maliyeti %56 artmış. Bu nedenle de brüt kar marjı %21'den %9'a düşmüş.
Bunun sebebini bilen var mı acaba?
Ek 23183
Enflasyonist ortamda stoklara tl giren ürün döviz olarak çıkıyordu
Bu da brüt marjları yükseltiyordu
Artık bilanço dolar tutuluyor ve bu rakamlar bilanço günü tlye çevriliyor
Bunun avantajı
Yatırımcı sunumunda yazılmış
21 no’lu Türkiye Muhasebe Standardı “Kur Değişiminin
Etkileri†çerçevesinde, Finansal Tablolarının sunumunda kullanılan
Geçerli Para Birimi’nin 01.01.2019 tarihinden başlamak üzere Türk
Lirası'ndan Amerikan Doları (USD)’na çevrilmesine ve 01.01.2019-
30.06.2019 dönemine ait finansal tabloların Geçerli Para Birimi USD
olarak düzenlenerek kamuya duyurulmasına karar vermiştir.
Böylece, döviz kurunun değer kazanması sonucu, TL olarak takip
edilen varlıklar ile döviz olarak takip edilen borçlar arasında oluşan
dengesizlik sonucu, gerçekçi olmayan kur farklarının oluşmaması ve
Kurumumuzun mali durumunun doğru ve gerçeğe uygun bir şekilde
sunulması sağlanmıştır.
Nasibimize düşeni nasiplendik şükür
Kalanlara bol kazançlar ben güzel nasiplendim
1 ay önce 200 günlüğünü geçmiş ama bir yere gitmemiş henüz. 3,03'deki 22 günlüğünü güzel savunmuş bu hafta. uzun süredir uyuyormuş sekuro;*yeni uzun vadeli bir hareketin başında olabiliriz
10 milyona makine aldı. Üretimin % 40 dolarla satılıyor. 150 milyon ciro yapsa 15-20 milyon kar gelir.ama muhasebe oyunları ile zarar açıklıyor. Yada az bir kar gösteriyor. Şirket in is alanı ve işleri güzel. 14 den inip 2.50 de dip yapmis. Genelde3.5-4-4.5 maliyetli insanlar.Birileri ucuz fiyatlardan hisseleri toplamis.çiti 500 bin toplamis.adamlar 2.80 den daha iyi alirlar.spek 3 lirayı gecırmem diyor spek ve yeni girenler arasında savaş var gibi.spek ya Citi yi ucuza alan grubu dökecek bunlar 2.50-2.70 ortalama ile almislardir dökmek içi 2 ye indirmeli.yada anlaşacak yukarı götürecek. Patron birşey biliyorki hisselerin çoğunu aldı.patronlar hisse satar bu tersini yapıyor. Olumlu. Bence geleceğin bebek şirketi. Sekuro yu 2 den 14 çıkar 2 ye indir millet tirsmis niye aldın diyorlar. Düzenli olarak15-20 milyon kar açıklamaya baslasa kağıt a yapısacagim. Muhasebe oyunları ile karı zarar gösteriyorlar. Kagıtta ki Spek ben burdayım diyor.çok sert hareketleri var.
Sabah analiz yaptım spek ya aşağı yada yukarı götürecek dedim.Aşağı indirdikce birileri alima geçiyor. Spek baktı lotlar gidiyor artık tek yol kaldı yukarı sürmek.ve bunu yaptı. Sekuro aynı Acsel gibi gibi.acsel de hep ya zarar yada 2 kuruş kar ederdi.spek kağıt ları topladı.nasıl olduysa o kötü şirket gitti Geçen sene fabrika çok kar etmeye başlayınca kağıt 2 ye katladı. Sekur da spek ve birileri kagıtı topluyor kör değiliz görüyoruz. 3-4 ay dişimi sikabilirsemsem iyi kar bırakacak sanki.Spek daha önce 9 ve 14 e kadar götürup indirmis. Hedefim 4 lu rakamlar degil orayı zaten yakında görür. SEKUR×3kat süre 1 YIL
Defter degeri 4.20 ve 5.5 milyon lot var.spek de var daha ne olsun . Allah Türk askerine Suriye'de demli çay içmeyi nasip etsin.