Pardon elim yanliskla "0" Lara falzla basmis [emoji3][emoji3]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Pardon elim yanliskla "0" Lara falzla basmis [emoji3][emoji3]
Uğraşmayın benim gibi.... yok üç kağıtcı, yok spekülatör, yok bilmem ne.... ben ilk dokuzu zaten doğurmuşum nerdeyse 1 yıl oldu 0.61 maliyet ile sabırla beklemekten başka yapabileceğim tek şey zarar edip gitmem olur. Ama allahtan beklemeye gücüm var. Ya daha çok babayı, yada tatliyi yiyeceğim [emoji3][emoji3][emoji3]benim ile uğraşmayın gidip toplanır kurulamı gidersiniz yoksa tatilemi beni ilgilendirmez. Ben kurula felan gidemem ortada ne spk var ne düzen. Tutan tutana burda ...[emoji3]
anlamıyorum hak aramaya dair umudu olmayan adamın kağıtta işi ne? gidecem kurala her bir dümeni ortaya dökecem, 50 tane ky gidelim oraya yer yerinden oynar, bizimle dalga geçmek neymiş görürler. yasal haklarımız var, en basitinden başlatarak yasaları işletelim. Genel kurula katılım önemli.
Yüreği ve beyni doğruya, iyiye çalışan herkesin Kandili Mübarek olsun..
bu aydos country teslimatları falan ne zamandı bilen var mı?
Senin nick inden hiç haz etmiyorum haberin ola..buarada aydos geçen ay sonunda basladi tabii bunlara neresini teslim ettirirsen ettir paravanlari hep iş başında bize 1/3 düşürüyorlar
http://htemlak.haberturk.com/kampany...-2017de-teslim
gerçi teslimat olsa ne olmasa ne.... süperlüks konut yapıyorsun ama kar marjı taşeon, yönetim ve pazarlama gideriyle eritiliyor, höpürdetiliyor....
borsada şirkete değil patrona ortak olunuyormuş, bilemedik....
Az daha sabır gençler,birbirinizi yemeyin,az kaldı inşallah...
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allahin bitipiresi senin çocuk olduğunu anlamam geç olmadi. Sana cevap yazmama bile lüzum yok ama... öğrenmek ayıp değil. Ben incelemeye girsem girsem nereye girerim bir bilsen ama neyse hemşerim tabirinle zibidi gibi girerim. Yinede yufka yürekliyim içim el vermez adam gibi girerim
Ben yemiyorum filozof kardeş ama bu kendini bilmezler adami yoldan cikariyor. Zaten yamulmuşuz birde çoluk çocuk zırlaması dinliyoruz
Ek 1924
Yarın doğan güneş :)
What do you mean ?
Son bir hafta yüksek işlem hacmine rağmen takaslarda ben birşey göremedim,58,59 kademeleri devamlı dolu ya 60 dan mal satmak için kademeleri dolu tutuyor yada bişeyler olacak hazırlığımı yapıyorlar çözemedim.y.t.d
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 kademede 400 tl bıraktım gittim,lanet olsun...
Kalanlara bol kazançlar...
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu şarkı tüm Sinpaş hissedarlarına gelsin .
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SNGYO -TOBO-İSTK BURADA YER ALAN VE HİÇBİR ŞEKLDE YÖNLENDİRCİ OLMAYAN İÇERİK YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR EĞİTİM ÇALIŞMASIDIR
http://i.hizliresim.com/V0rG7n.jpg
Aynen kardeş yemişim obosunu, tobosunu. Bu kağıt teknikle değil, parasi olanla gidiyo.
Boşuna sinpaş a emeğinizi vermeyin. Şirket bi defa bütün taşaron işlerini en yüksek fiyattan paravan şirkete veriyor. Bildiğin içini boşaltıyor . Yabancı yatırımcılar sinpaş tan 1 lotları bile yok. Dürüst olamayan şirketler hırsız gibi insanın emeğini çalıyor. Zarar kes yapmak gerekebilir
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sağol çok iyisin uyardigin icin
İnşaat işinde taşeron vermek çok mantıklı ucuza maletmek için toki bile taşeron la çalışır
Adamlar ennnn yüksek fiyata yaptırıyor. Bütün işleri... Bildiğin soygunculuk. Fatura şişirip sinpaş a yüklüyor. Sonra ..
istediğin fiyata faturayı kesiyorlar diyorsun bilancoda kar göstermemek için hertürlü fırıldak ı ceviriyor lar önemli değil
Hüseyin ören vkgyo sahibi sngyo kaç yıl once 0.85 ten aldı. 0.70 ten zor kaçtı. Yazık küçük yatırımcı ya . Bunlar bütün lotları her kademeden görüyor.
Ben alın terini yatıran yatırımcıları uyardım. Anlamak aynı an ın içerisine girmektir. Akıllı evin bile maliyeti 100bin .. bunlar trilyonluk proje yapiyo. Sirketin piyasa değeri çok komik.. ve ger yıl zarar gösteriyor..
Şu anda hissede kendince önemli miktarlar yatırmış olan değerli ortaklar, 2 yıldır yasal zeminde birşeyler yapmamız gerektiğini burada yazıyoruz ve karşılığında cevap olarak birşey yapamayacağımızı, hakkımızı alamayacağımızı belirten patron adamları bize cevap yazıyor, bunların bizi aldatmasına izin vermeyelim, kurula katılalım ve neler yapabileceğimizi konuşalım ve yasal haklarımızı kullanmaya başlayalım.