Sene 2018 ağıstos fiyat şimdikinde 20 eksik rüya gibi[emoji848][emoji848]
MI MAX 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sene 2018 ağıstos fiyat şimdikinde 20 eksik rüya gibi[emoji848][emoji848]
Doktor bi bak nabız atıyor mu?
Bunların yazılım işleri var mı?
İdeal Data finansal veri dağıtım var tek iştirak
iyi akşamlar, Sayın; NAMIK KEMAL GÖKALP şirketlilerinden SEYKİM VE İDEAS üç yıllık teknik grafiklerini inceledim, şirketlerin sahibi borsacı, konunun uzmanı ne yapacağını iyi bilen birisi olarak eğer bu şirkete yatırım yapan veya yapmayı düşünen eğer para kazanmak istiyor ise bazı şeyleri bilerek yatırım yapmalı başka şekilde para kazanamaz, birde maalesef gelişen işletme pazarında işlem gören şirketlere yönetim tarafından bir handikap uygulandı bu pazarda bulunan şirketleri yatırımcı acısından olumsuz olarak algılandı
sonuçta herkesin kendi kararı ancak bence şirkette gelecek var sabırlı olmak lazım ....ytd...
bu tip şirketlere yatırım yapacak fazla yüklenmemeli sonuçta şirketin lot sayısı az tahtacı mecburen lot hesabı yapar
ayrıca eğer şirket yönetiminden birileri burayı okuyor takip ediyor ise yaklaşık bir ay önce e posta olarak şirkete gönderdiğim sorularımın cevabını bekliyorum
Paylaşım için tşk [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji122][emoji122][emoji122]
Bugün genel kurula katılabilen var mı?
Olan biteni yazarsa seviniriz[emoji120]
2019 karını olağan üstü yedek olarak ayırmış 1.123.738 tl
Alpaslan hocam. Sizin şirketin geleceği ile ilgili olarak öngörünüz nedir.
Hangi fiyatları görebiliriz. Tşkler
sayın arkadaşlar iyi akşamlar ky olarak faydalı olduysak ne mutlu bize öncelikli 18 mayıs tepe noktası 4.72 fibonacci çizgilerini takip 3.83 , 3.98 , 4.17, 4.39, 4.70 bu şekilde, kısa ve orta vade takip edilebilir ancak şu da var hisse saat başı işlem görüyor... dikkate alınız uv bir şey söylemiyorum...al-sat tercihi size ait yazdıklarım yönlendirme babında değil kişisel görüşümdür bu şekilde dikkate almanız menfaatinizedir.
HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.
30.06.2020 tarihinde İdealist Danışmanlık A.Ş. paylarından 117.315 adet 3,84-4,01 fiyat aralığından alınmıştır.
Bu işlemle birlikte İdealist Danışmanlık A.Ş.'deki paylarımız 30.06.2020 itibarıyla %34,12 sınırına ulaşmıştır. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıda tabloda verilmektedir.
bu iyi olmuş yani uzunca bir süredir yeniden patron alım yapmış,
Alpaslan hocam. Hissenin temel ve teknik göstergeleri için ne düşünüyorsun.
Tutmaya devam mı.....
İyi geceler, kisisel görüşümdür yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın lutfen...kv 4.35 takip edilebilir uv 10 fiyatlar , ov 6 hedef olabilr, ikincisi 3.80 , 4.0 fiyat aralığından patron
hisse aldigi hesaba katılabilir...
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilmiyorum ama grafiğine bakarak almıştım İDEAS ı .
Fakat senin bu yorumunu okuduktan sonra ben de İdeal Data - Finansal Teknolojiler A.Ş faaliyetlerini takibe başladım.
Belki de bu yorumunu okumasaydım şimdiye kadar tutmazdım, bilmiyorum yani. En azından motivasyon oldu.
Bahsettiğin gibi bu dönemde de satışlarda artış olursa ben artık sittin sene satmam herhalde
Alpaslan hocam. Hissemiz aşağı yukarı çok hareketli. Takaslar ne dirumda acaba. Tutmaya devam mı. Tşkler
ben kendi adıma devam ediyorum hedefim gelene kadar satmıyorum ky olarak al-sat para kazanamıyoruz, alıp belirlenen hedefe gelene kadar beklememiz gerekmektedir, kişisel düşüncemdir, bağlayıcılığı yoktur...
Pazartesi bilanço için son gün. İnşallah güzel bir bilanço gelir.
Geçen sene ideal datadan 2 milyon 600 bin tl hasılat elde ederken,bu sene 5 milyon 350 bin elde etmiş..yani satışları 2 ye katlamış..demekki artan borsa yatırımcısı ve ekran talebini fırsata çevirip pazarda yer edinmiş..
https://i.hizliresim.com/8sX4YY.png
https://i.hizliresim.com/Hv0vS8.png
Gip ten çıkma olasılığı varmı
Şu anda sadece takibinde diyebilirim. Geçmilte MCT danışmanlık idi. Geçmişte çok büyük f/k lara uşaştığını hatırlıyorum. Bu sefer bilançoları da düzelmiş görünüyor. Göz ucumda olacak. Seni hiç unutmayacağım süt oğlan.Asıl MCT yi de hiç unutmadım desem de bir espri yapsam soğuk kaçar mı?
Laf aramızda 9 aylığı ile birlikte karlılığı daha da artabilir gibime geliyor
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. Her yatırımcı kendi alım satımından yalnız kendi sorumludur.
9 aylıkta 3 milyon üstü kar açıklarda şaşırmamak lazım. Görünüşe göre finansal data pazarlama ve algıritmik emir üreten yazılımları mevcut. Bunlardan çok para kazandığını tahmin etmek zor olmasa gerek
Alpaslan hocayı bayağı yormuşsunuz..:)
https://i.hizliresim.com/2bxLho.png
Sermaye düşük, hedef girişimin borsadan topladığı kağıtlardan, karlılık her geçen dönem daha iyi.
Yavaş yavaş takip edip 4 civarından alıyorum. İnşallah iyi olur. 9 aylıklar ekim başı. İnşallah pandemi bu süre içerisinde tavan yapıp da ekonomiler kapanmaz.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik borsacının kişisel muhabbetidir.
Bu arada 9 aylıklar ekim başı yazmışım ekim sonu
Piyasa degeri ucuz kalanlardan bir sen vardin, sira sende pikaçu..
cirosunu ve karını bir önceki döneme göre 3 kat arttıran bir hisse imkanı yok fiyatı da 3 e 5 e katlamadan duramaz yerinde. dolayısıyla ideas zamanı daraldı, grafiğe göre fırlatma rampasının tam ucundayız.. yani ok yaydan çıktı çoktaan.:yes:
Ben bu aşamalari daha once frigoda, ayeste, ozrdn de yaşadim, iyi bilirim, elin kulaginda ideas. Ben alacagim mali aldim, beklemedeyim, 8 e kadar rahat cikman lazim ilk etapta.
Arkadaşlar hisse satışı haberleri var
Neler oluyo
Hissemize etkisi ne olir acaba
Aslında hedef girişim seyitler kimyayı elden çıkarıyor. Bu hissede de 240 bin küsür lotu kote ettirmiş istediği anda verebilir . Ama bence buradaki rakamlar seyitlerden gelen parayla hisse satmaktan ziyade oran arttırma olabilir şeklinde yorumluyorum. Çünkü bu taraftaki fiyat gayet makul ve yukarı harekete elverişli.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senedir sürüp giden bir küçük yatırımcı muhabbetidir.
Koskoca forumda İDEAS sadece bende var galiba.
Keşke daha çok arkadaşta olsaydı.
1 haftalik ideas maceram bugün bitti. 4.30 aliş , 6,35 satiş. 10.000 adet, %50 kar ilaç gibi geldi. İnsallah 8olur 10 olur. Benden alanlarda kazanir inşallah arkadaşlar.
Devam hedefime gelene kadar...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de devam ediyorum şimdilik,bakalım ne olacak?Ayrılanlara bol şanslar ve hayırlı kazançlar dilerim.
https://i.hizliresim.com/KO58az.jpg
Arkadaşlar şirketin TLMAN’da ne kadarlık bir yatırımı var. Bilen varsa cevaplayabilir mi?