hareketlere bak ..geçen birisi yazmıştı hisseye galip girdi diyorlar diye .. hareketler düşündürücü
Printable View
hareketlere bak ..geçen birisi yazmıştı hisseye galip girdi diyorlar diye .. hareketler düşündürücü
Şirkete lafım yok hisseye diyorum. Sen bu noktayı karıştırıyorsun.
Ocak-Nisan arası adam gibi hareket ediyordu, yabancı fonlar, kondor fund ve TEB düzenli alım yaparken. Galip tahtasından ne farkı var şu an Allah aşkına?
Yeni dikkatimi çekmiş olsa bu hareketlere ekranıma bile almam bunu ben.
Şirket gayet güzel çalışıyor...
Yönetimde ileriye dönük çok güzel yatırımlar yaptı ve halen devam ediyor..
6 aylik bilançoya göre hedefim 20 TL idi ancak kapasite arttırımı ve yeni arsa alımı sonrası 25 TL olarak guncelledim..
(Afrika ve diğer pazarlarla ilgili bir bilanco gelsin hele tekrar bakarız)
Bol kazançlar...
Hareketler de bir problem yok bana göre
Günlük girenlerin stoplarını patlatıyorlar, 2 3 kere aşağı yukarı yaparak psikolojileri ile oynuyorlar .
5 dakikada balon gibi tavana gitmesinden milyar kat iyidir bu hareketler.
Olmaz mı...(biz değil tabiki...)
İsteseler tek kalemde silerler..
belkide onun daha vakti vardır..
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kafam çok karıştı, satsammi tutsam mi, amaçları ne acaba.
Kimsenin adamı olduğunu ima etmedim. 12 üstü fiyattan milleti goygoyla, sonra hisse düşünce yüksek almasaydınız, yüksek maliyetliler ağlamayın ... gibi ukala ve aşağılayıcı laflar et millete...
Sunni yukarı hacimsiz gitsin bundan sonra 11.40 altı yok de, hisse 9'a çakılsın sonra baktın olmuyor 9.50-10.50 arası gitgel yapacak epey bir süre de... daha sayayım mı?
Böyle madara olacağına kesin cümleler ile yazma olsun bitsin. Nedir bu ego arkadaş?
@cahilcuhela Sizi de bir kenara yazmıştım! Eski zirvesini görsün yeter demiştiniz! Fikriniz değişti sanırım.
Günlük takaslardan, fiyatlardan anlam çıkartan fal bakar!
Bilançoda ki karı, ciroyu biliyorsanız sözüm yok!
Tekniğe göre yaziyorsaniz sözüm yok
Vebal alıyorsunuz!
Düşerken de takas benim için anlamsizdi
Şuan da anlamı yok!
Bilancoyu görelim karar verelim
Sn ulver,
Sizin enerjinizi ve doğru tespitlerinizi yürekten kutluyorum..
ekim sonu 12 ler dediniz 13 gördük..
Hemde bunu 9 lardeyken dediniz..
Gerçekten en yüksek tebrik ve teşekkürleri hak ediyorsunuz.
Ayrıca burada olumsuz pompalayan, takas pasta boş işler peşinde koşanlara, art niyetlilere en güzel cevapları siz veriyorsunuz.
Tekrar tebrikler...
Bilanço günü çıktığı dolar bazlı zirvesi geçildi tutunabilirse 2011 zirvesi olan 2,75$ civarına gitmesi gerek.
https://resmim.net/f/Ud4PXo.png
Paylaşımlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz.
Sayın serdarkazanci
Acgozluluk işte veremiyorum :)
Kağıt tüm zamanların zirvesinde, son bir haftada nerdeyse %50 arttı dibe göre, bugün de %14 artmış..derdiniz ne yahu.
Yok dalgalanma oluyor, in çık oluyor.. kagit kaptırdıysan kızarsın, ama seyrediyorsan, gün sonuna bakıyorsan, ne yaparsa yapsın..böyle yapacak ki, birileri dökülsün.
Bakın, dalgalanma oluyor, ama fiyat Yukari gidiyorsa mal toplanıyor ve birileri dokuluyordur..dalgalanma oluyor ve fiyat düşüyorsa mal çıkılıyordur... bu kadar basit,
1-2 arkadaş var, kusura bakmasın.. ya hiç bir .ok bilmiyorlar, ya da art niyetle konuşuyorlar.
Sn Kazan'ın dediği gibi;
Eğleniyor muyuz?:)
Yeni arkadaşları bir kezde naçizane ben uyarayım.
Algı operasyonlarına karşı uyanık olun.
Karlılık ve sürdürülebilirlik,
Biricik önceliğimiz.
Büyük resme odaklanmak lazım.
Kaptırmayın elinizdeki malı kapanışa tavan
Reis dinlenmeye geçti.. Hakkıdır dinlensin biraz..
6 aylık bilançoya göre ederi 19,5 TL
110 milyon TL kara göre ederi 23,5 TL
Akbankin hedef fiyatı 15,1 TL
Bütün ****lik akbankin fiyatı aşağıda tutmasindan kaynaklanıyor
Neye göre fiyatlandiriyor?
Yazana kadar 30/35 kademe bastılar...
Neden gelmiyor veya neden bu kadar iyi bilançoya ve beklentiye rağmen tedurgin...
İşte bu konuya biraz egilseler daha farklı fiyatları konuşuyor olurduk.