Demek ki dışarda alamadıkları hisse var muhtemelen bu baskı için yazdıkları satışlar o yuzden.
Printable View
Demek ki dışarda alamadıkları hisse var muhtemelen bu baskı için yazdıkları satışlar o yuzden.
Tahtanın üstleri bomboş hadi artık spek amca yukarı çizmek için ne bekliyorsun hadi hadi sabırsızlanıyoruz :)
ağaların her türlü b planı vardır kağıt aşağı verilirken benim bildiğim kadarıyla mal çıkılmaz kağıdı yukarı çekersen alıcı gelir aşağı düşen kağıdı kım alır. kağıt yukarı yukarı gider ky mal sahibi olur ağalar para sahibi
siz yine bildiğinizi yapın ben izfaş tan kazandım bereket versin sizde inşallah bendende çok kazanırsınız
herkese bol kazançlar
vay vay vay 10 lira spek abi ben yazınca alacağını bilseydim daha önceden yazardım neyse spek abi kızdırmıyım seni ama yarın senden 11 lira bekliyorum :)
Burda çok kişiyi mahçup ettim ,etmeyede devam edeceğim,haaa adamların ellerindekilerini devretmeye gelince acayip şeyler olacak,sizde burdasınız bende. Go gooo go.
Tekzen ile imzalanan
sözleşme çerçevesinde İzmir Fırça ürünlerinin Tekzen mağazalarında satışının
gerçekleştirilmesine ilişkin sözleşme 2018 yılı için de yenilenmiştir. Bu
kapsamda 118 mağazası bulunan Tekzen'in tüm mağazalarında İzmir Fırça
ürünlerinin satışı ile birlikte şirketimiz ciro ve karlılığının olumlu
etkilenmesi öngörülmektedir.
Go goooo goooooo.Ek 14168
2,75 Dolar üstü başka bi dünya.
burası yine çok sessiz fiyat 9 lira satılan malların geri alım zamanı geldi demektir :)
hadi spek abi ben aldıktan sonra 10 lira üstü fiyat bekliyorum :D
dün kapanış itibari ile benim de yeniden AL listeme girdi uzun zamandır beklediğim tekniksel 5 dolar hareketi başlayabilir
takip edelim izleyelim...
5 dolar hareketi başladı hayırlı olsun...
Ek 14591
5 dolar hareketi başladı hayırlı olsun...
Ek 14594
Dengeden çıkan parayla yola devam,Allah utandırmasın.
Neden 5 dolar
Aynı durum Tl olarak 6.50 7.00 bandında yapmıştı ,sert satılarda 6,50 altına sarkmadı.Ciddi destek olmuştu 1-2seans sonra. 9 bandına sıçradı.
9fiyatı epey bi destek yaptı, bir kaç seans sonra 11-12 bandına atıp 5$ seviyesine atabilir grafik olarak.Yatırım tavsiyesi değil herkesin aklı var fakat uzun çubukların sonrasında flaöa oluşması muhtemel.
Anlamadığım neden seans sonunu bekliyor seans içi hareket etsede cesaretini görebilsek çözemedim gitti bu kağıdı
teknik olarak değerlendirdiğim için 5 dolar ve şimdiye kadar hisse d hep teknik çalıştı
şu şekilde açıklıyayım tahta dolar baslı değerlendirdiğimizde harekete ilk başladığında tarihi zirvesi 1.25 dolardı ve tarihi zirve 1.25 görüp çanağı tamamlayacağını tahmin ettim ve yanıltmadı 3 yıllık çanak tarihi zirve görüldü orda yol ayrımı vardı ya çanak kulp oluşup formasyonun tamamlanacağı 2.50 dolara gideceklerdi ya da işi bitirip tahtaya basacaklardı ve tahmin ettiğim gibi formasyonu tamamlayıp 2.50 dolar a getirdiler ve tahta 1 aydır yine bir yol ayrımındaydı ya formasyon tamamlanıp tahtaya basacaklardı ya da all-high kırıp yeni bir kanala girip yükseldiği boy kadar yükseleceklerdi yapılan işlemlerden ve takaslardan gözlemlediğimiz kadarı ile 9 u taban oluşturdular yeni kanalı yarattılar fibo çizgisinin üst kısımlarının gösterdiği 5-6 dolar bandına hareketi başladı tabi bu tamamen benim kendi kişisel görüşüm kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir ve inşallah hisse yapıcıları da beni yanıltmazlar ve teknik indikatörlerin ve formasyonların gösterdiği kanala hareket ederler...
herkese iyi günler bol kazançlar
kesinlikle öyle sayın karyaz tamamen katılıyorum para kimdeyse teknik o dur ama bursa işte tahta yapıcı o tekniği çizerken diğer durumlara da dikkat etmek lazım takaslar işlemler maliyetler alımlar satımlar benim kendi kişisel değerlendirmem tahta yapıcının henüz daha satışa geçmediği gelen satışları karşıladığı yönünde ve buralardan maliyet yapılıyorsa biraz daha yolu vardır yönünde tabi en doğru karar herzaman insanın kendi kararıdır bu benim düşüncem kendi kararım herkes kendine göre değerlendirsin kendi yöntemlerine göre karar versin
Spekulatör dostum yani şunumu demek istiyorsun, halaaa 9lu fiyatlardan hisseyi topluyormu tahta yapıcı,buralardan silip süpürüyorsa demek ki daha yolu cok var a mı çıkıyor ?
bir de her geri çekilmede 2katı alıcı geliyor hisseye,bunun sebebi gerçekten beklentiyle talebin artmasındanmı kaynaklanıyor ?
kemal bey herkesin kendi yorumudur yönlendirme yapmak istemem ama benim yorumum bu şekilde doğrudur yanlıştır zaman gösterir ama ben tekniksel olarak 5 doları göreceğini düşünüyorum fibo tekniksel olarak 5 dolar üstü gösteriyor yani 19-20 fiyat yapıyor ben hayırlısı diyip bekliyorum
izfaş forumunun şimdiye kadar olan en güzel ve en bilinçli yorumu spekulator dan gelmiş :bravo::wave::ok:
Hikayeden tahta akşama kadar bekliyor kendinden başka kimse yok emirlerini silip kapatabiliği kadar yukarıdan kapatmaya çabalıyor sonraki gün açılış bi önceki günün en düşüğünde aynı senaryoyu uygulamaya devam ediyor yani sen o bu şu birisi çıkıp 1 kaç bin lot alsın diye önceki kapanısın epey altında açıp gün boyu uğraşıyor ve diyelimki aldın satısa yazdın alırsın ama satışı zor çünkü birisi çıkıp 1 kaç bin lot bile satışa yazsa akşam üzerleri sahte den yapmış oldugu güya yüksek kapanışları yapmaz velasım kelam bu kağıdı izfaşı bu fiyatlardan almak için akıl mantık izahı zor bir durum
Kağıt bedelsiz ile birlikte 14 TL civarında
Teknik açıdan değerlendirildiğinde 9 u dip yapan izmir fırça, yaptığı iş anlaşmaları ile bilançosunu epey arttıracak gibi duruyor. Bu bölgelerde yeterince dinlendi yeni bir yükseliş dalgasının gelmesi an meselesi bence. Yapacağı ilk yükseliş hareketinde soluksuz 11 lere geleceğini düşünmekteyim. Al-sat tavsiyesi olmayıp tamamen kendi düşüncem sonuçta en iyisini tahta yapıcısı biliyor. Lakin içimden geçen kısa sürede 15 leri göreceğiz yönünde. Biraz alıp denemek hiçte çılgınca olmaz diye düşüyorum. Bence para böyle kağıtlarda kazanılır. Yazdımlarım yatırım tavsiyesi niteliğinde olmayıp sadece beni bağlamaktadır.
hesaplaman yanlış %33le bölündü 8 lira ciddi destek haa belki oraya değer ama sekeceği yer haa ozmn 14üstü olur.
at hergün koşmaz koşsa bile soluklanıp dinlenecektir.
elinde hisse olmayanları anlıyorum hele hele bazılarının forum içinde hiçbir hissede olumlu yazdığını görmedim :)
6.ay bilançoya kadar elimdekini tutarım yeni anlaşma felan olursa bana yol çizer zaten.
Ne oldu + pyasada eksi kapanış yukarıdan kapayamadı bu sefer neden çünkü 9,39 bi miktar satış yazılmıştı yemedimi almak kendi malı olsa alırdı nede olsa sahte 3 kağıt he eşleşmelerde öyle 2,,,3 bin lotla 9,70 ler hatta 10 üzerlerini gösterip bi önceki günün en düşüğünden açmayı biliyor her türlü alavera katekulle olan kağıt gün içi normal işlem görürken kademeli biraz işlem yapda görelim hayal aleminde yaşamamak lazım
Sevgili lokasyon kimsenin bu kağıtla zoru yok..... Herkesin derdi para kazanmak. Sende bende diğer arkadaşlarda bu siteye veya bunun gibi sitelere hobi olsun diye girmiyoruz hepimiz paranın peşindeyiz. Haa keşke milyonlarımız olsada GARAN veya THY gibi kağıtlarda hisse alıp 3-5 kademelerde para kazanıp yolumuza baksak. Yukarıda da yazdığım gibi para bu tarz kağıtlarda kazanılıyor. Ben 5 tl den beri sürekli girip çıktım bu kağıda kendimce güzel sayılabilecek parada kazandım. 9 tl den aldığım malımda elimde duruyor inşallah onuda 15-17 aralığından satmayı düşünüyorum. Ancak sorun şu bu kağıda 4 tl den beri aman veriyorlar ha verecekler düştü düşecek dedi durdu herkes buralarda.... Senin yaptığında şu anda böyle... 17-18 olduğunu gördüğünde burda nasıl bir yorum yapacaksın merak ediyorum doğrusu..... Ben malımı aldım bekliyorum varsa nasibimizde kazanmak kazanırız....
) 5000 lot gönderse tavan olacak tahta .
orders vardı biri daha vardı onlarda kağıt bölünmeden önce 5 liralardayken aynı senin dediklerini diyordu aynı kelimeler aynı cümleler sanki o zaman yazılanları kopyala yapıştır yapmışsın tahta bu fiyatlara gelince ortadan kayboldular şimdi de sen çıktın sanki nick değiştirip gelmiş gibi o dönem onların sözüne kanış mallarını o fiyatlardan verenler ne olacak onlaın vebali kimde? size ne kardeşim alan alsın satan satsın herkesin aklı var mantığı var kendine göre yatırım anlayışı var benim merak ettiğim sen nerden biliyorsun yazılan satışın kendisine mi ait başkasına mı ait olduğunu.
3 kademe eksi kapadı diye çok mutlu olmuşsun %8-10 düşüp millet kaybetse daha da mutlu olacaksın anlaşılan da sana kötü bi haber vereyim bölünmeden önce 4 liradan beri alıp satıyorum bu tahtanın bir çok yatırımcısı da aynı şekilde alıp satıyor yani senin salladığın gibi kendi kendine işlem yok maliyetlerimiz çok düşük yani ne olursa olsun biz bu kağıtta para kazanırız.
bu forumda bazı üyeler var sanırım borsada kendi tercihlerinden çok para batırıp hep suçu tahtanın spekulatorlarına atmışlar kendi hatalarını görememişler nerde primli tahta var gelip atıp tutup savuruyorlar sonra ortadan kayboluyorlar benim tavsiyem kimse kimsenin dediğine bakmasın herkes kendi kararını kendi versin herkese bol ve bereketli kazançlar.
Sevgili Spekulator, ben onu bunu bilmem de tahtayı kim yapıyorsa elinden öpmek lazım.... şu zamana kadar alıp zarar ettim diyen yalan söyler. Hem %50 bedelsizini aldım hemde çok tatlı para kazandım. Kazanmaya da devam ediyorum en son olarak 9 dan yeniden mal aldım onlarıda çok güzel karla(15-17tl) vermeyi düşünüyorum. Siz teknik açıdan zaten çok güzel yorumlamışsınız tahtayı...
Elbette bu yazdıklarımız yatırım tavsiyesi değil sonuç olarak herkes kendi bildiğini yapmalı... Ancak yakın zamanda göreceğiz ki burda olumsuz yazanların hepsi birer birer kaybolacak.. Sonuç olarak şunu söylemek istiyorum ''it ürür kervan yürür'
Geri çekilmeler alım fırsatı olarak değerlendirilmeli...... 11-12 yolculuğu başlıyor artık hadi hayırlısı.....
tahta %5 düştü felaket tellalları yok mu ortalıkta?
neyse biz sana güveniyoruz izfaş yollar dikenli taşlı olabilir biz destekçiniz güveniyoruz inanıyoruz
Ben sattım ve kazandım bu hissede fazla riske giremedim herkese iyi kazançlar dileğiyle
SPEK ADAMLARI HİSSEYİ ÖNERİYORLAR İSE HEMEN TREND SONUNUN GELDİĞİNİ ANLAYINIZ
https://pbs.twimg.com/media/DV8zcRAX0AcWNzk.jpg:large