vallahi öptürmüyor be tunahan, artık kime saklıyorsa... :) tırt bir haber geldi ama bişey çıkmaz. hangi akla uyup 3.60`a gitmişti 3 ay önce.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
vallahi öptürmüyor be tunahan, artık kime saklıyorsa... :) tırt bir haber geldi ama bişey çıkmaz. hangi akla uyup 3.60`a gitmişti 3 ay önce.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kadar kaşıyorsa vardır bir hesapları. Biz küçük çanak dedik onlar olimpik havuz hesabı yapıyorlar galiba.. Ufak ufak da millet dökülüyor zaten. Trade de yaptırıyor sağolsunlar 2.44/2.50 ..! Eee daha ne olsun.. Ben mesela hiç bakmıyorum, bırakalım işlerini yapsınlar.
Daha toplayamadınız mı ? Pardon dökemediniz mi ? 😎
Hedef 3/5 olsa bende verirdim. Ama gözüm çok yükseklerde. 😎
Kap da bi haber var ama tam bakamadım bi bilgisi olan var mı
Maliyet 3.17.. Alarmı kurup köye gidiyorum zaten köyde internet de çekmiyor. 😎
Allah da seni güldürsün.. 😅 Adamlar tek tek lot sayıyor sen arsa diyorsun. Kıyamete kadar götürmezler benden söylemesi... 😎
Şehre indim, internet çekiyorken bi bakayım dedim.. 😎 Hala 2.40'ı almam formasyonu, hep beraber sabırla beklemeye devam..
014 'e karşılık 007 bilginize..!
Sayın 014, "19" haftadır bekliyorum bir hafta daha bekleriz. 😎
Hadi iyisiniz 150 lot çaktiniz bana 2.14 den. 😀 Yarın 2.09 dan biraz daha verirsiniz 😀
O14 bırak bu işleri 😀 ..! 2.38 den itibaren "1" lot ala ala bir hal oldum. Ama dün bugün yüklü aldım 150/150 😀 .. Silkeleyerek tahtaya %20 çaktılar. Ben 1.90 altı bekliyorum gelirse bahçede ki cevizleri satar girerim. 😀
Daha aşağı diyorsun yani.. Hadi bakalım.
Bak siz alacaksınız diye yukarı çekiyorlar korktular sizden eee nede olsa yüklü.😀
Bu hacime yazık olmasın tavan bekliiiikkk..
Kimde ise şu mallar verin de gitsin artık.. 014 sizi bekliyor olmalı.. Alın da gidelim artık. 😊
Ha gayret.. Azimli s....can mermeri deler.. Tovbeee sanki atla deve.
Sabah 'dan beri İzel/Çelik/Ercan'dan.. "DÖNMELİSİN" şarkısını söylüyorum. 😀.. Spk yada söyleseler bari şimdi den tahtayı mars'a götürücez sakin olun karışmayın diye.. Galip gibi bir çay'a da mı gidemiyorlar. 😁
Bir gün diye diye yarın öğleden sonra kaç dan almayı düsünüyor sunuz ?
"2.50" mi bu kadar çileyi bunun için mi çektik. 😁.. Şaka bir yana orası bişey değil hele bir götürsünler oraya sonrasına bakarız. Maliyeti "3.17" "2.80/3.00" olan var. 😊 Önceki operasyon kaldığı yerden devam etmeli. Bu piyasada götüremezlerse daha da götüremezler spk biner tepelerine verir "6" ay sonra kuş uçmaz kervan geçmez. Demedi deme İbrahim. 😊
Ha bir de verirlerse alırız. vermezlerse ben de iztar a gider paramı ayhan öztürk e kaptırırım :) Kendileri bilir artık
arkadaslar yanlıs anlamayın şu borsada bir sürü kağıt varken neden böyle ne oldugu belli olmayan bi kağıt bu kağıtta ne var menbada ne vardı hıtıtde ne vardı avhol de ne var
Alırsın o fiyatlardan.. Dediğin doğru oralar alım için daha uygun aslında teyit almış olursunuz. Yine de karar sizin tabii.. Arkadaş da ne işiniz var diyor bu tahtada 😊 Yarın görürsem sorarım sana. 😊 Manyağız biz ne bileyim. "3.17" yakalandık diyoruz kimse inanmıyor. 😊 Sn "014" ben ton balığını çok severim her daim sofrada bulunur siz de yiyin afiyetle. 😉
2,39 en üst limit. yarın 2. seans nerden yakalanırsam artık :) illa 2,39 dan alacam demiyorum tabi ki. manyakmıyım ben? aslında manyağım sanırım. borsada onca kağıt varken böyle ne idüğü belirsiz kağıtlarda zamanımı ve paramı harcıyorum :)
Aslında onca kağıt varken neden bu dandik avhol ün forumunu okur insanlar onu bile anlamıyorum. içlerinden "ulen acaba???" diye geçmiyordur.eminim :)
Selam millet :)
2,84-3,00 işlemi ile Vertu dan çıktım. Yarın büyük ihtimalle yanınıza geliyorum.
RSİ den bir sinyal aldım. Yukarda 2,73 te bir GAP boşluğu bırakmış. Eğer ki şartlar istediğim gibi gelişirse o boşluk dolana kadar sizin gemide olacağım :)
Ben spektir, tahtacıdır vs bilmem. Şirket haberi falan da okumam. Sadece tekniğe bakar kafama yatarsa ya nasip der girerim :) O yüzden kesinlikle YTD yazalım şuraya :)
Ek 6948
Macd tamam dı..
Rsı de tamam..
Fibonacci de bugün gelmiş..
Yarın da boşluğu gören gelirse bu iş tamamdır.. 😊
Eyy ruh sende geldiysen tren kalkıyor. 😀
Arkadaşlar hepiniz hoş geldi.
YTD...
Sn 014 hadi sizi bekliyor. 😊