Birazdan nöbetçi Golcü gelir yine...:Sad:
6,09 dan aldım.....6,53 den çaktım diye...:wu:
Fiyata dikkat, gün içi en alt nokta ve en üst nokta.:rules:
:kahkah::kahkah::kahkah:
Printable View
Cok iyi...ben sirket sahibinin yakin arkadasi degilsem asla o kadar parayi o fiyatlardanda almazdim..sizde iyi cesaret var yada patronun akrabasisiniz....sirketi bilmek bile bence risk...sonucta patron sirketi...sizin yatiriminiz kadar olmasada hatiri saylir yatirimim var ama riski 12 ye bolmus durumdayim..
5,50 boşluğunu bekleyen, biraz da 6.50 boşluğunu bekleyedursun, daha yakın.:)
Harikasın cemts, gönlüm ve ağırlığım sende. Anladın sen onu 😀😃
Bu hisse al-sat hissesi değil dedik, tahtacı dünden başladı, satana aldırmadan devam ediyor.
Arkadaslar cemts beklentisini eski ortaklardan bana bir zahmet aciklarsaniz cok memnun olurum.kapanista 6.75 ten 6.80 kadar aldilar.devami gelir insallah..
Tüm dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs etkilerini azaltmaya yönelik alınan önlemler çerçevesinde, Çelikhane ve Haddehane üretim tesisimizde 20.04.2020 tarihinden 25.04.2020 tarihine kadar üretime ara verilmesi kararlaştırılmıştır. Satış ve teslimat süreçleri değerlendirilerek; Isıl işlem, Kabuk soyma, Denge çubuğu ve Tamamlama hatları tesislerimizde üretime devam edecektir. Mamul satış ve sevkiyatlarına da bu sürede devam edilecek olup konuyla ilgili önemli gelişmeler yatırımcılarımızla ayrıca paylaşılacaktır.
Kap a bugun gönderdikleri haber. Pazartesi etkisi nasıl olacak bakalım.
Yatırım tavsiyesi değildir
Bir haftalık ara hiç önemli değil.
Tavanda bekleyen 860 bin lot 10 saniyede verildi güven vermiyor
Ytd
Nasil guven vermiyor.tavan olmadiki tavan versin.
O kadar iddiali yazmiski..bir anda tavan taban olmus sandim.1gunde kanat takip ucacakmiydi yoksa.borsa burasi.oyle kolay vermez.bence gayet umut veren bir hisse.ben exta hikayesi varmi bilmiyorum.eskilerden sordum ses alamadim.hayirlisi bakalim.ytd..
Herkeslere merhabalar,bol kazanclar dilerim..bir suredir ben de cemts yatirimcisiyim..sanirim bo topikteki ilk gonderim..insallah ayagim ugurlu gelir
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
5.60 da bosluk var ne olabilir...dolma olasiligi nedir yorum yapacak ortak var mi...
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne satıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin
medyan tahmin -633 puan, ortalama tahmin ise -655 puan oldu.
Foreks'in 35 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en
yüksek beklenti +175 puan olurken, en düşük beklenti -1777,50
puan olarak gerçekleşti.
Ankete katılan 35 analistin 2'si pozitif, 33'ü negatif açılış
tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, dün günü 766,06 puan artışla 98945,88
puandan tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım
uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili
gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : -633,00
Ortalama : -655,00
Maksimum : +175,00
Minimum : -1777,50
Katılımcı: 35[(+2)(-)33]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(21/04/2020 - 09:16:49)
Bir ayı geçti.Çok nadir dışarı çıkmam gerektiğinde elimde dezenfektan fısfıs olduğu halde daire kapısından çıkıp asansör kapısına gittiğimde hemen çeğırma butonuna ve kapı koluna sıkıyorum.Ve sonra asansör kapısını açıp içeri girmeden asansör butonları ve tüm kaygan yüzeyler dahil yerlere varasıya fısfısı sıkıyorum.sansörden çıkınca dönüp yine asansör kapı koluna ve sonra 2 adet bina çıkış kapısının kollarına ve ayrıca şifre numaratörlerine sıkıyorum.Maske ve eldiven kullanıyorum.
Ancak bu yaşıma geldim asla karşılaşmadığım bir durum oldu.Bir haftadır 38,5 derece ateş başladı.Üçüncü gündür.Elimde bulunan yeni Amoklavin antibiyotik ilacı kullanıyorum.Ateşim asla düşmüyor.Sadece ateş düşürücü Parol aldığımda 37,1'e kadar düşüp kısa sürede etkisi geçtiğinde ateşim anında yine 38,4-38,5'lara yükseliyor.
Bu arada kuru öksürük hafif de olsa var.Ancak inkübasyon dönemi olabileceği düşüncemle nefes darlığı,boğaz ağrısı henüz başlamadı.Yarın hastaneye gidip test yaptıracağım.Zira bu normal bir hastalığa benzemiyor.
Sonum nereye gider bilemem.Ama ben Covit19 olduysam diğer insanları hangi tedbir Covitten kurtaracak?
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
inşallah degilsindir degerli kardeşim..?
yaş aynen bizdede berkemal oldugundan çok dikkat etmek lazım yazdıgınız kadar çok dikkat etmisiniz kapalı ve kalabalık ortamdan uzak durmak lazım ..
son sözünüz gibi gerçekten ALLAH,tan başka yardımcımız saglık çalışanları ve doktorlarımız onlarada türk milletinede yardımlarını esirgemesin:inşallah iyi haber alıp geçmiş olsun dileklerimle..
Sn. Behzat, çok geçmiş olsun, umarım değildir ama olsa bile bozma moralini, hergün binlerce hasta iyileşip hastaneden çıkıyor.
sayın behzat büyük geçmiş olsun, bozmayın moralinizi, öksürük ve boğaz ağrısı yok demişsiniz, covid19 olmama ihtimaliniz de var, sonuçta bu aylar hastalık ayları, umarım basit bir grip olmuşsunuzdur. sonuç pozitif olsa bile günde 1800 iyileşme sayılarına ulaşıldı artık. tez zamanda şifa diliyorum size.
Sn Behzat, acil şifa diliyorum. Kötü düşünmemek lazım İnşallah mevsimsel bir hastalıktır. Kaldi ki Corona bile olsa hemen ümitsizliğe kapılmamak lazım.
Bu arada Cemts 7 üstünü zorlamıyor bile, orada yataya sarmasını beklerdik ama buralarda yatmaya başladı.
10 Şubat 2020 den beri sünnetli bıyıklı ve göbekli yabancı(?) satışı 7.484.000 lotçuk 🤪😜
Mercedes'in lastiği mi patladı Cemts, iki gündür endeksden negatif ayrıştı.
Bütür otocular, yan sanayileri yüksek primli, Karsn dahil.:) Bİr tek Mercedes tedarikçisi ekside.
Sn Behzat iyi haberlerini bekliyoruz
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslında bu fiyatlar pek de dinlenme yerleri değil, 7 üstünde beklese hadi eyvallah deriz ki son düşüşte 9-10 lardan buralara gelmiş hisse.
Şu hayat normale dönse de Mercedesçiler fabrikayı ziyaret edebilse süper olacak. Almanya'da hayat normale dönecekmiş, ayrıca aşı da bulmuşlar, bakalım artık.
İyi şirketlerin yanında öyle şirketlerin fiyatları Korona öncesine hatta üzerine geldi ki. Cemts gibi temeli sağlam ve hikayesi olan bir şirket sabredilirse illaki güzel yerlere gelecektir. Ytd
Bu düşüşlerde malını paketleyen tahtacılar hisseleri hızlıca yukarı sürdüler, Cemts henüz o kervana katılmadı, buralardan da mal mı bekliyor daha bilemedim.