sn. kitapci34,
neden ve nasıl soruları dün ve tabii olarak bugün ne olduğumuzun cevaplarını içeriyorsa önemsemelisiniz ve önemsemeliyiz..
it is the average of five people in the human environment..
Printable View
sizin yazılarınıza bazan denk geldiğimde gördüğüm şey!
müslümanların müslümanca yaşamadığına dair kanaatiniz , onlara olan öfkeniz sizi küfre götürüyor, hatırladığım kadarıyla uyarmıştım, en kızdığınız kişiyi örnek vererek
Reis kim ki o na olan öfkeniz sizi küfre götürecek, netice de o da kul
o müslümanca yaşamıyor yaşayamıyor sa siz yaşayın, önünüz de engel mi var. yaşayın örnek olun.
Bir tane daha soru genel katılımcılarımıza.
Tüm dünyaya bulaşsa anında bu virüs ömrü ne kadar olur?
Yok yok öyledeğil güvenmiyorum dini kullanan ve öne çıkaranlara.
Genelidede kanatim.KURÂN dışı oldukları.
Ben töbe haşa peygarmiyimde yaşanmıyan bir dini ben yaşayacağım.KİTAPLARDA KALDI MÜSLÜMANLIK.
Açık ve net ATALARIMIN dinine döndüm ve kendi kendimi kandırmaktan vazgeçtim düzelmiyecek bu insanlar.
Geçmişte olduğu gibi devam edecekler bölünmeye ve parçalanmaya.
''Medyası özgür olmayan Türkiye'de iktidarın medyası, tasarlanmış "mülteci krizi"nin başlatıldığını tantana ile duyurabilir ama krizin sona erdiğini öğrenmek için yabancı basını izlemek gerekiyor: ''
https://twitter.com/KadriGursel/stat...48057243070466
istediğiniz şeye inananabilirsiniz, herkes kendi inandığının doğru olduğuna inandığı için o dindendir, kişi'nin kur'an'a inananlar kur'an'ın emrettiği gibi yaşamıyorlar diye başka dini seçmesi (iman zayıflığıdır) kendi tercihidir, unutmayınız her koyun kendi bacağından asılır.
Düzce’nin Gölyaka ilçesinde, Almanya’dan 12 gün önce dönen ailenin 5 yaşındaki kızları koronavirüs şüphesi ile götürüldüğü hastaneden babası tarafından kaçırıldı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı: Bakanlığa bağlı tüm kütüphaneler, 16-30 Mart arasında okuyucu hizmetlerine kapatılacak.
İspanya'da yeni tip koronavirüs teşhisi konulan hastalarda ölü sayısı 288, vaka sayısı ise 7 bin 753'e çıktı.
İtalya'da koronavirüsten ölenlerin sayısı 368 kişi artarak 1809'a, virüsün bulaştığı kişi sayısı ise 24 bin 747'ye yükseldi
Trabzonspor :1 Başakşehir 1
Galatasaray :0 Beşiktaş 0
Galatasaray / Muslera: "Utanç verici bir gece yaşadık. Çok fazla futbol konuşulmasına gerek yok. Dünyanın içinde olduğu bir sağlık problemi var. Bizim canımız yok mu! Ben, takım arkadaşlarım, rakip takım oyuncuları... Eğer böyle bir sağlık sıkıntısı varsa bu maç neden oynanıyor? Avrupa'da ligler erteleniyor. Yapılan bence hem bize hem de taraftara saygısızlık. Galatasaray-Beşiktaş derbisi oynanıyor. Taraftarlar bu maçı bekliyor. Trabzonspor-Başakşehir maçı var. İki kader belirleyici maç var ve bu karşılaşmalar taraftarsız oynanıyor. Avrupa'da bütün ligler ertelenirken biz neden oynuyoruz? Bu maçları bekleyen taraftarlara da haksızlık"
Beinsports / Metin Tekin: ''Muslera, maçın oynanmasına dair sert bir eleştiri getirdi. Neyi sonuçlandırmaya çalışıyoruz ki? Bu psikolojide devam edilmesi çok zor gözüküyor.''
Beinsports / Güntekin Onay: ''Tüm oyuncuların, konsantrasyon anlamında olumsuz etkilendiğini düşünüyorum.
Fatih Terim: "Niye tedirginler, tedirgin olmalarına gerek yok ki. Maçı böyle oynattıklarına göre TFF'nin bir bildiği vardır. Rahat olsunlar futbolcular, ben söylerim onlara."
Terim: "Maçın içinde taraftarın olmaması ve bu süre içinde akıllarının tamamen hastalıklar, hadiselerde olması oyuncularımızın konsantre olamamalarına neden oldu ki bundan daha doğal bir şey olamaz. Onları eleştirmeyeceğim
Terim: "Türkiye'de her türlü kurum ve kuruluş evlerine gönderildi, toplantılar iptal edildi. Futbol, basketbol, hentbol gibi sporlar devam ediyor. Bunlar temas oyunu. En büyük espri, Tenis Federasyonu'nun maçlarını ertelemesi 2 gece önce. Tuhaf bir şeyler var."
Terim: "Bizi bilgilendirmiyorlar, neden oynadığımıza dair. Korumaksa, 850 kişi görevli var burada. Diğerleriyle beraber 1000 kişi var burada. Bizim gibi takım sporlarında eğer erteleseniz bu bela virüsten korunacağız. Birimizde çıksa ne olacak ? Bizim canımız yok mu? Bizim ailemiz yok mu? Hiç mi Allah'tan korkmuyorsunuz?
İcsileri Bakanlığı genelgesi : Coronavirüs (Kovid-19) salgınından vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını engellemek için Sağlık Bakanlığı ile yapılan değerlendirilmelerde; “Umuma Açık İstirahat ve Eğlence Yerleri” olarak faaliyet yürüten ve vatandaşların çok yakın bir mesafede bir arada bulunarak hastalığın bulaşma riskini artıracağı, bu nedenle pavyon, diskotek, bar, gece kulüplerinin yarın saat 10:00 itibariyle geçici süreliğine faaliyetleri durdurulacağı belirtildi./ Son dakika
selamlar saygılar.
kazasız olaysız her türlü virüslerden kurtulduğumuz güzel haftalarımız olsun.
Ankara Valiliği: Umreden ülkemize dönen vatandaşlarımızın karantina merkezine yoğun bir şekilde intikalleri nedeniyle ilk anda oluşan görüntülerin sosyal medyada iyi niyetten uzak bir biçimde ve sürekliymiş gibi yaygınlaştırılmaya çalışıldığı gözlemlenmiştir. Ancak durum, görevlilerimizin yoğun gayretleriyle kısa zamanda normale döndürülmüş olup, misafirlerimize en iyi sağlık standartlarında hizmet verilmeye devam edilmektedir.
Yeni Zelanda Merkez Bankası olağanüstü toplantıda 75 baz puan faiz indirimine gitti
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Açıkladığımız ilk vakanın gözlem altında tutulan çevresindeki iki kişiye tanı konmuştur.
Şuan itibariyle Avrupa ülkelerinden gelmiş 7, Amerika’dan gelmiş 3 vakamız var. Durum üzücü ama… Tespit edilmiş her vaka, her izolasyon hepimiz için emniyettir.
Fed faizleri 100 baz puan indirdi
Fed 700 milyar dolarlık parasal genişleme yapacak ..
ABD Başkanı Trump: Fed’i tebrik ediyorum.Çok büyük bir adım, çok memnunum
Bakan Koca : Az önce açıklanan ve yeni olan vaka sayısı, toplam 12’dir. Bunlardan 2’si ilk vakamızın temas çevresindendir. Şu ana kadar toplam vaka sayımızsa 18’dir. Vaka sayısı bilgisi açık, tam olarak bu şekildedir.
New York’da okulların 20 Nisan’a kadar tatil edildiği aciklandi