Mk tte si
6.5 tan 1 e dustu
Printable View
Yediye kadar yokum
İns guzel kapanis olur
Koroglu daglarini gececegim
Kamyon yuklu...selametle
Brezilya basını: Bolsonaro'nun korona virüs testi pozitif çıktı; geçen hafta Trump ile görüşmüştü
tc vaka sayısı 5 oldu.
Mustafa üstad Bes fonlarından tam zamanın da çıkmışım fonlardan biri abd hisse senetlerine diğeri dolar, bir diğeri de altın baktım şimdi hiçbiri prim yapmamış hatta geride
Sonbahara kadar bizim zarar anca çıkar.
Alman endeksi eksiye geçti, Abd de birazdan eksiye geçecek gibi duruyor. Erken kapanmamiz sayesinde bugünü guzel bitirdik. Haftasonu güzel haberler gelsin artık.
Acc 2,15%
eıd 3,50%
fph 3,09%
gl1 2,44%
gmr 2,58%
mac 1,90%
mps 1,28%
tcd 3,57%
tkf 4,23%
tte 1,21%
xu100 2,10%
dedigim gibi altını caktılar.
dax nereden nereye geldi abd trump açıklamalarına kilitlenmiş durumda umarım olumsuz açıklama yapmaz.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Altında da zarardayım ons 1525 e kadar düştü.ülkeler altın satıyor galiba bol bol
Tzv 0.073
...
Tzl 0.092.....
Canlar ne oldu ons cokmus
Eib 0.46.......
Margin call neydi sabah jmk ustad aciklamisti sanki ama bulamiyorum simdi ?
Mustafa ustad ,bu ay yeni dagilim tablosu yapmayi dusunuyor musunuz ?
Ustadlar bir de TMG fonu hakkindaki dusunculeriniz nelerdir ?
altında kampanya 309 tl son indirim
Şant Manukyan' dan
"Altin 4.0%, gumus ise 7% asagida seyrediyor.Euro ise 1% asagida. Dolar kriz basladiginda altin dahil hic bir varligin kurtulamayacagini cok kez tekrarladigim icin neden dustukleri* konusuna girmiyorum.* "Fed para basiyor" sacmalagini da bir kenara birakiyorum. Bugunku repo ihalesine bakmak faydali bir bilgi saglayabilir. Ekte gorduğunuz uzere potansiyeli yuz milyarlarca dolar olabilecek bir ihalede 41 bn dolardan bahsediyoruz. Rakamda bir hata yok sadece 41 milyar dolar. Sorun nedir? Teminat .... Repo krizi sirasinda vurguladigim bir nokta vardi "UST sadece biz olumluler ve TV yorumculari icin guvenli limandir, finansal sistemde ise teminat piramidinin zirvesinde bulunur" . Atacaginiz her adim teminat kalitesine bagli ve su anda likiditeye ihtiyaci olanlarla teminata sahip olanlar farkli kesimler. Fed bilancosu kac trilyon olursa olsun rezervlerin buyuklugu bu durumda ise yaramaz (bu ortamda bankalar hareket etmeyeciği icin) .
Ikinci kritik nokta, hafta basinda dikkat cektigim basis swaplar dolar lehine hareket etmeye devam ediyor. Yuksek bir tepeye ciktiginizi umuyorum. Dolar lehine hareket etmek ne demek? Fed faiz indirimlerinin hic bir anlami yok demek. Basis bu hareketini surdururse 18 Mart indiriminin de hic bir anlami olmayacak cunku piyasa dolar oranını "yukseltiyor"... Fed repo ve faiz oranını dusurerek beklemeye gecemez... Daha fazlasini yapmak zorunda ya da virus korkusu yatisacak. Yoksa..."
Bugünde çakılma sırası altın fonlarına gelmiş.
-2,5'tan açmışlar kapıyı.
Bu ortamda fon falan alınmaz.
İnene çıkana yetişmek mümkün değil.
Arkadaşlar ABD'de para muslukları açık.
Fakat bankacılık sistemi plase etmiyor parayı.
Tahminen batmış olan veya zorda birileri var.
Bu arkadaşlar da ne varsa satıp, kaldıraçlı işlemlerdeki teminatlarını tamamlamaya çalışıyor.
Bir de bizim gibi küçük yatırımcılar da dolara dönüyor.
Çünkü acil durumda hisse, fon ile bir şey yapamazsınız.
Likit bir şeyler gerekir.
Bunlar ya cash ya da fiziki altındır.
Sistemde altın fiziki tutulmadığından buraya da satış geliyor.
Millet dolara dönüyor.
Ünlü spekülatör Webster üstadın da dediği gibi Titanik batarken bile dolar geçerliydi.
Sonuçta dxy artıyor.
Not: Kendi düşüncelerim olup haberleri oradan buradan kopyalayıp benimmiş gibi satmayı sevmem.
Saat 22'de Trump konuşacakmış.
Bakalım neler söyleyecek.
Acil durum ilan edecek falan deniyor ama doğrumu acaba?
https://www.milliyet.com.tr/dunya/ca...vrildi-6164868
Acil durum zaten ilan edildi
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Onlar eyalet eyaletti,
Ama bu defa ulusal çapta ilan edebilir deniliyor.
https://tr.sputniknews.com/abd/20200...m-ilan-edecek/
Ha o olabilir. Bence virus yok trumpta. Yoksa kameralarin karsisina cikamaz, karantinaya alinirdi
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ama bu virüs işi iyice ciddiye bindi.
Yazın geçer deniliyordu
Avusturalyada yaz ayları sayılır ama İçişleri bakanı bile virüse yakalanmış.
Bunu yaz ayları da biteremeyecekse durum kötü.
https://www.aa.com.tr/tr/dunya/avust...dildi-/1764611