Tofaş yüzde 7... Fabrika kapalı otomobil hisseleri gitmez diyenlere selam olsun
Printable View
Tofaş yüzde 7... Fabrika kapalı otomobil hisseleri gitmez diyenlere selam olsun
ralli ?? :kahkah:
neyse.. komedi .. ne diyelim..
Arkadaşlar sağlık bakanı bu hastalık sürecinde kalp ve tansiyon riskinden bahsetmişti ölenlerin kalp ve tansiyon vs kronik olduğundsn bahsetti. Eniştemin tetkiklerini günlük takip ediyorum. Akciğere ilaveten bu hastalık kalp sistemine de zarar veriyor gibi 41 yaşında genç sayılır. Aman ha dikkat hafif atlatin.
Tarihi özet güzel
senaryoda sallantılar var
farklı fikirler var mı yönünde okunabilir...
https://21yyte.org/tr/koronavirus-sa...zeni-senaryosu
Virüs tüm tahribattan sorumlu değil. Çoğunu vücudumuz yapıyor. İzlemekte vayda var.
https://www.youtube.com/watch?v=BtN-goy9VOY
dollynin buralarda tükenmesi lazım bir süreliğine artık
Petkim gidemiyor. Kapattım pozisyonları. 3.50 üstüne atıp 1 saat kalırsa alırım tekrar izleyelim bakalım. Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://i.hizliresim.com/xQ6kUG.png
bu grafikte bir ralli gözükmüyor..
ne var peki?
bir sürü bilinmezliğin olduğu bir kriz sürecinde yön arayışı var.. bir süre daha devam etmesi muhtemel..
tek yöne, yukarı veya aşağı, şartlanmak zarara davetiye çıkarmaktır.. temkin ve risk yönetimi altın kural.. özellikle böyle denge arayışlarının olduğu dönemlerde..
Sabah bende dedim kesişme var diye ama karar aşamasında diye düşünüyorum
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Off bugun ve yarın çok zigzaglı olur, testere olur. Babaların kavuşması var vadeli de poz alanlar dikkatli olun. İki poz terse kalan yüzde 50 kaybeder, tabi doğru tarafta olanda alır.
https://i.hizliresim.com/drPpUd.png
-pandemi yükselişe devam ediyor..
-dünya evlere hapsolmuş
-tüm sektörlerde üretim durmuş..
-resesyon kapıda...
ülke içinde bir ilden diğerine gidemiyoruz
borsada kapalı şirketlerin hisselerini alıp satıyoruz..
Japonya başbakanı abe: Olağanüstü hal deklarasyonunu en erken yarın açıklamayı istiyoruz
japonya başbakanı : Tokyo ve diğer 6 idari bölge için 1 ay sürecek olağanüstü hal tasarlanacak
abe: Yurtdışındaki gibi tecrit uygulamalarına gitmeyeceğiz, ekonomik faaliyetleri mümkün olduğunca sürdüreceğiz
Pgsus long. Deli miyim ne!
bankalardaki baskı kalkmadıkça endeks bir halt yiyemez debelenir durur.
Tofaş flat 15 bine 2700 lira kar. Bime akıyorum.. Bimin grafiği kısa vade borsa için tehlikeli.. Ford 44,8 maliyetli devam.. Tabi ki hisse vadelilerine bulşmıyoruz aklımız varsa
Bence bu hastalığın akciğer hariç başka yerlere de etkisi var asıl sorun da bu olabilir hele kalp sistemine yaptığı sabotaj daha yikici olur
Bu cds’ler ve dolar kuru ile bu endeks bir halt yiyemez.
Ralli diye milleti gazlayan arkadaşların biraz daha realist olmasında fayda var.
Ayrıca bankalardaki sıkıntı esas 3ç ve 4ç’de bilançolarda görünecek.
Bankalar gitmeden de endeks gitmez ayrıca.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
uzun halktan para isteyerek kasanın bomboş olduğunu ilan etti elini gösterdi
yabancı spekler sıkıştırabilir dolar tl tehlikeli
bu arada bu halde halktan para istemek türk tarihinin en utanç verici olayı idi
Buralardan debelenip durmak değil. Dünya piyasalarına göre bugün daha büyük bir tepki beklenirdi.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
109.000 den 4/10 daha cortlanarak 5/10 corta geçildi. 275 te stoplanır.
Bloom da geçti bugün video konferans altyapı yüzünden teknik nedenlerle ertelenmiş Kremlin açıklaması
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Her türlü yorumu yapabilirsin ama Sayın Cumhurbaşkanımız diyeceksin .......... çünkü o makamın arkasında hangi paritden olursa olsun % 51 çoğunlık var.Demokrasiyi savunanlar demokrat gibi davranmalıdırlar.Sen seçilirsen aynı şekilde kişiler gelir geçer ama makamlar milletindir.
11 Mart ilk vaka görüldü, Bist 100 endeks 100400 kapanıs
Bugün 6 Nisan Bist 100 endeks 91200
Saygı duymamak imkansız dünyanın en sağlam borsasına...
Diğer Borsalar çakılırken, %50 düşerken sen cinlik yap, açığa satışı yasakla, marjları kıs,
sonra diğerleri coşarken coşmayı bekle.
Türkiye CDS leri batışı fiyatlıyor. Merkez bankasında para yok. yıllardır tek güvenilir dal olan yani sağlam olan bankacılık sektörü çıkan kurallarla esnetildikçe esnetildi. Umarım corona bitince coranoya başladığımız noktada oluruz. Şuan haberler vs corona corana. Yani maymuna bak maymuna oynatıyolar.
Ancak hiç tecrübe etmediğimiz şeyler olabilir..