Dün %30 bugün de %40 aldım kent'ten de güzel kazandım
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Dün %30 bugün de %40 aldım kent'ten de güzel kazandım
Sayın hayek bir teşekkürü hak ettiniz ufkumuzu açarak çok kısa zamanda piyasanın bu kadar olumsuz durumunda güzel para kazandık çok sağolun....
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Brüt takas gelecek düşüncesiyle sattım ceza gelmedi iyi oldu
Tavan 20.74
Taban 3.46
Az önce şirket R fiyatını E ye göre baz alın dedi açıkça dikkatli olmak gerekli
Ruchan hakkı çok yüksek fiyatlara filekledi! tahtasında büyük hareket var! Bu kadar ruchan hakkını kim alıyor bu fiyatlardan? Bu kadar karlı bir fiyata gelmesine rağmen Gürtaş Almad elindeki ruchanları satmıyorsa, patronlar etiler üzerinden yeni bir dizayn hesaplanıyor sanırım!!
Ziraat 20 den sattı 9 liradan bugün aldı haber gönder hop aşağı sonra yerine koy
bu eskiler ruchani yakalamasi icin kac lira olmasi gerekir.ytd
Onlarca milyon rüchan hakkı 9.00 - 20.00 lira arası işlem görüyor, bu fiyatlardan kadar çok alıcı olmasına rağmen, bu kadar karlı bir fiyatlardan hakim ortaklar Almad ve Gürtaş elindeki imtiyazsız hisselerin rüchanını satmıyorsa, işin içinde ince ayar işler vardır!!
bedelli sermaye hakkında bilgim olmadığı için soruyorum kusura bakmayın..
elinde sadece rüçhan kağıdı olana ne oluyor
normal hisse fiyatıylami birleşiyor yoksa para pul mu oluyor
yarın mesela 10.90 dan 1000lot rüçhan alsam sonraki gün(rüçhan tahtası kapanıyor sanırım) ne oluyor
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elinizde sadece R varsa Ekim 6 dan sonra yanar Ekim 6 dan önce Etiler R başına 2.33 TL yatırarak Etiler hisseniz olur sonrası Allah KerimSM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
rüçhan elde tutma son gün ne günü,yada hangi ayın günü ,nilen arkadaşlar yazarsa teşekkür ederim
E'den bir miktar aldık,3.45 tavanda 3.10 alış fiatım...R ise çok hareketli,9-11 arası gitgel yapıyor,trade yapanlar için iyi takip istiyor,bende devamlı takipteyim...ytd.
birleşme tarihi ne zaman bilen varmı
teşekkürler rafeba, megaptan kesin çıkmadın inşallah
Etiler eski 3.30 da o zaman bedelliye karşılık 1000 rüchan hissesi alanın 2238 Etiler eski hissesi olacak ama üste 2238 tl de ücret ödeyecek şu an ki fiyatına göre Etiler Rüchanın olması gereken fiyatı 5 tl oluyor bunda da fiyatlama doğru değil
Etiler eski 3.30 ise Rüchan 5 tl olmalı
Borsa yönetim kurulu bu işe çözüm bul Kumarhane mi burası
kumarhane tabiki
spk kadar salak bir kurum yok dunyada bu isi yapan
aha burdan yaziyorum okusunlar ! sosyal medyayi surekli takip ediyorlar
bir tane uzmani da aga bu is ne demiyor ? bu kadar mi akil tutulmasi yasaniyor ????
şu bedelli ruchan pazarlarinda yapilan manipulasyonlari akil almiyor ama bunlar ayakta uyuyor !
Satmazsa gider mi %100 bile yaptırmaz tatarSM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir grafik çalışması da ETILR için gelsin. Bayrak bugün itibariyle yukarı kırıldı hacimle. Kısa vade hedefi 5.52 :ok:
https://i.ibb.co/JK0XkFd/ETILR.png
28.08.2020 den bu yana etilerr den hariç diğerlerine bakasım gelmiyor
Bugün al sat yaptım ama en güzeli alıp beklemek hayırlısı Allah'tan
Ya arkadaşlar örnek olsun diye 10 tane almıştım 1,63 ten şimdi portföyde bi 10 tane daha gözüküyor Etiler diye ama onun maliyeti 1,43 gözüküyor. Şimdi ikisini de satabilir miyim? Ya da ne oluyor bu durum biri tam açıklayabilir mi bu durumu ? Şimdiden açıklayan arkadaşa çok teşekkür ederim
10 hisse eski Etiler 10 adet de Rüçhan 6 Ekim'de R tahtası kapanıyor ya sat ya da 10*2.33=23.30 yatır 20 hissen olur 12 ekime kadar R leri Etiler hissesine çevirmeniz gerek yoksa R ler yanar
Nihayet rüçhan ederi güncel hisse fiytının altına geldi. Ben de ufak deneme alımı yaptım. Yeter bana. 4,18 ortalamadan aldığım rüçhanlarım hisse senedine dönüş maliyeti 2,87. Rüçhan kullanımından kısa süte önce kuyas a benZer durum oluştu. Burada da yüklü almad hisse satışlarını yapan etiler de 9 aylığın çok iyi gelmesini bekliyorum . Bununla uyumlu olarak da kağıdın 9 aylıkla birlikte prime müsait olduğunu düşünerek 1 ay vadeli 1 hafta sonra ödemeli olmak üzere 2,87 fiyattan vadeli etiler almış olduk. İnşallah beklentimize uygun bir 9 aylık gelir ve kasımın ikinci haftası itibariyle kar ederek hisseden çıkarım.
Not: yazılanlar hiçbir şekilde alım satım tavsiyesi değildir. 30 senedir devam eden küçük yatırımcı muhabbetidir
3.75 yapan R 4.96 yaptı:)-E 3.05 oaradanda ilaveye devam...R yarın tahtadsan kalkıyor,sağolasın bizi bu hisse ihya etti,çok iyi takipte iyi kazandırdı:)
Şimdi bedelli süreci tamamlandı mı arkadaşlar ? Misal 10 bin tl lik aldım diyelim ne yapmam gerekiyor tam olarak? Tam olarak aydınlatabilir misiniz. Cevap verecek arkadaşlara şimdiden çok tşk ederim
15400 TL Etiler ile 150000 oldu ben ne yaptım gittim yonga aldım bu da bana ders oldu demek ki para kazandığın hisseyi bırakmayacaksın bak etiler tavan diğeri ne yaptığını bile bilmiyor
Yongadaki zararı crfsa ve inveo dan çıkardım ama ben borsaya zarar etmek için gelmedimSM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gitmeyen gıda hisselerinden,bugün R'leri bedelliye çevirmenin son günü saat 16'ya kadar,elinizde R kalmasın,yoksa yanar zarar edersiniz !!!
R'ler E'ye dönüşümü bitti 16'da,ama E hisse taban çekti 3.62...Hesabına geçenler varmı ?,benim hala geçmemiş,sanırım 18.30 sonrası geçebilir.
İyi pirim yapmıştı R 4 cıvarı ve altından aldığım için,zaten 5 kapatmıştı,geride çok az lot kalmıştı,kalanları yarıntası E'ye çevirdim,dün 19 sonrası gerçekleşmiş,bu hissede çoğu kez trade yaptığımdan lotumda az Kuyasın 10/1 kadar,ama yaptığı pirim süperdi E ve R için,kuyasta çok 170 k cıvarı,bu sefer akıllandım diğer bedellilere göre,girdiğim bedellilerin hepsi uçtu gitti,üstelik bazıları astronomik gitti,sadece atlas hariç,bugün kuyasta 2.60 üstü bekliyorum,sanırım 2.20 mazi olmuş gibi 2'nin yok oluşu gibi,bunda erkenden R çevirimi yapanlarınki dönüştü,ama R fiatı çok yüksekti,birara 10 üstünde hareket ediyordu,10 neresi,3.75 neresi,4 iken yüklüce almıştım 4.70 üstüne atınca dayanamadım sattım 15 k lotum bile yok bunda.
3.60 sıktı,barajı 4 yapması lazım,buna eşdeğer gıdalar uçtu gitti...zaten ucuz hisse kalmadı borsada,bu ve kuyas kaldı !!!...ytd.