varant"larda vadenin salı son gün olması nedeniyle kafa kağıtları biraz yorabilirler.. dolayısıyla bu endeksede yansır.. benim düşüncemde değişen birşey olmadı.. düşüncem derken bana göre manzara aynı
Printable View
varant"larda vadenin salı son gün olması nedeniyle kafa kağıtları biraz yorabilirler.. dolayısıyla bu endeksede yansır.. benim düşüncemde değişen birşey olmadı.. düşüncem derken bana göre manzara aynı
borsa"da risk iştahının yüksek olduğu bir dönemde azcık eli yüzü düzgün kağıtların yükselme ihtimali oldukca fazla olduğu için kimse tamam ben bu işi çözdüm havasına girmemeli.. bu hareketler insanların özgüvenini güçlendirebilir ama başkasının yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış hesabı.. ileriki dönemlerde büyük sıkıntılara neden olabilir
piyasadaki bu sıkıntı varant"lara çekilen ayardan dolayı kaynaklanıyor.. salı gün akşam kurtuluyosunuz.. sıradakiler gelsin diyecekler:)
BRSAN_ bu şimdiye kadar doğurması lazımdı çıkaramadı.. bir kere düşük yaptı onu gördümde:)
VKGYO_ valla şahane kağıtmış. vereceksin bunu direksiyonu sağlam bir şöforün eline... ama traktör şöförü olmayacak tabii:)
Hocam Varlık Fonu tarafından sigorta şirketlerinin alınıp tek çatı altında birleştirilmesi Türkcell, kardemir, kozal derken GYO ların birleştirilmesi söz konusu olabilir. Emlak GYO Halk GYO VKGYO vb... Kanal İstanbul'un inşası için güç birliğine ihtiyaç olabilir. Bu arada Emlak GYO ile Halk GYO iyi prim yaptı. VKGYO kaldı... Ya nasip diyelim hocam...SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
orasını bilmemde gerçekten kağıt benim hoşuma gidiyor. çünkü hacim var, hareketlilik var. dün mesela dün 2.46 dan bi topukladı 2.61 gördü. daha önceleri yaptığı hareketleri, bugünkü hareketleri saymıyorum. ama işte direksiyon sağlam olmalı.. traktör şöförlerinin kullanabileceği bi alet değil bu:) bazen böyle hiç yürümüyor sanılan kağılardan bile para kazanılabilir.. hayırlısı bakalım
süper ligde oynayan kelle analistleri aceba neye göre yazıyorlar neye göre çiziyorlar diye anlamaya çalışarak takip ediyorumda, aslında herkes aynı pencereden bakıyor ama sanki birilerinin gözünü camın önüdeki ağaçlar kapatıyor diye düşünüyorum.. bazende yok yav olurmu öyle şey adam ömrünün yarısını borsa ya vermiş iğne deliği bile yeter ona diyorum.. doğrusuda bu çünkü görememeleri mümkün değil onlar için diyorum. eğitim falan filan.. cefa"sını biz çektik, alın sefa"sını siz sürün, diyecek değiller herhalde.. yok yana yatmasaydı, yok çamura batmasaydı diye, ömür hayal kurmakla geçer işte.. alın size heyecansa heyecan diyorlardır herhalde diyorum:plc:
ULKER_ meydanı boş bulduk sallıyorum işte:)
şimdi bu mesajı alıntılıyorum diye sanki isabetli bir öngörüm olduğu için yaptığımı düşenüyorsanız geçin o işleri.. burda "varant" gibi bir gerçek var ve vade sonlarına doğru piyasayı dengesizleştirir diye hatırlatmak istedim.. çünkü varant"ı olan hisseler bankaların hepsi ve xu030 hisselerinin bir çoğu olmasından dolayı, ve her hisse kendi kullanım fiyatlarına göre hareketler çekeceği için,piyasanında dengesizleşmesi normaldir. ama sonunda yine yollarına devam ederler..
hep söylerim bir insanın kendini tam olarak mesajla ifade etmesi mümkün değildir.. onun için biraz daha açayım istedim.. salı gün akşama kadar kafa kağıtlarına ve endekste testereye devam...
ENDEKS_ piyasadaki yükseliş beklentimizden dolayı, böyle bir durumda bana göre destekten çok direnç takip edilmeli.. geçemiyorsa tepelerden testereye gelmemek için buna göre posiyon alınmalı diye düşünüyorum.
DİRENÇLER
114.975
115.355
115.627
116.279_ karşılaştırın bakalım üstad"larla kafalarımız nerede tokuşuyor:)
yeni vade "varant" salı gün başlar ben kaçar... arada böyle uğrayarak bir iki laflayyıp gidiyorum.. boşmu konuştum, dolumu konuştum, artık onun kararını takip eden verecek.. hadi bol şanslar
https://youtube.com/watch?v=vXwNVcCEGXE…
belki biraz erken yazmış olabilirim ama, ben bide bu kağıdı beğeniyorum AEFES iyi bir pazarlık yapın bakalım:)
BRSAN doğurdu gibi[emoji28] %6 . VKGYO da bir hareketlilik olur mu hocam ? Kamu ihale kanunundan da muaf tutuldu. Bunun anlamı elindeki taşınmazları iş merkezlerini arsaları el altından ben verdim gitti olduda bitti maşallah deyip yandaşlara satış yapmak mı yoksa kanal istanbul mu hocam? Garip bir hisse...SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasıl yüzde %6?.. bu kağıt 10.90 dan gelen bir yükselişi vardı 12.10 gördü bugün.. günü yakın olduğu için doğuracağını biliyordum:) haber işlerinden anlamam. teknik önde gider, haber arkadan gelir mantığı ile yazdım bugüne kadar ama,VKGYO kağıt fena değil.. bi bozulmada yok.. artık hisse işi benim için bittiği için yazabilirim.. siz neye sayarsanız sayın.. bu kağıt benim elimde olsaydı varya ateş dansı yaptırırdım ben buna:)
ZOMBİ ŞİRKETLER__Zombi şirketler büyük heveslerle kurulup, zaman içerisinden fiilen iflas eden ama kağıt üstünde yaşamaya devam eden şirketler olarak ifade ediliyor
ekranlarda gördüğümüz ünlü prof analist"lerin, her hisse üzerine yorum yapmayarak pas geçmeleri ve sürekli büyük hisseler üzerinde durmaları ZOMBİ şirketler okuduktan sonra kafamın zonglamasına neden oldu...
" artık hisse işi benim için bitti demişsiniz." Hocam endeksde düzeltme beklediğiniz için nakite mi geçtiniz bir süreliğine ? SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hisse on yıldır ilgilenmediğimi başlarda bir kaç defa yazmıştım.. ben varant"cıyım.. bu vade geçsin bakalım diye boşlukta hisse yazdım.. endeks görüşümü bir kaç gün önce bana göre ilk etapta 121. bin diye yazmıştım. hatta okuduğum bir kaç mesajdan sonra gaz"a gelerek biraz yüksekten konuşmuştum:)
hisselere ne kadar yansır onu bilemem ama, piyasa günü düzeltmeler yaparak kapatabilir.. aldı işte alacağını yolu bir kez daha açtı
piyasa derken garan baz alarak günü düzeltmelerle kapatırız demiştim.. daha erken ama bakalım iyi demişmiyim:) biraz makara biraz takara tukara böyle bir yer işte buralar.. e birazda ciddi olduğumuz zamanlar oluyor tabii:)
nasıl? biraz iyi demişim değilmi:) neyse birazda siz deyin:) ama hep söylüyorum endeks cambaza baktan başka birşey değil.. laf olsun diye yazıyoruz işte...
endeks yürüyüncemi kafa kağıtlar yürür, kafa kağıtlar yürüyüncemi endeks yürür.. tavukmu yumurtadan çıkar, yumurtamı tavuktan çıkar, gibi oldu ama siz çıkan yere bakın:)
yarın ayın 1 i ve benim maç başlar. ama kafa kağıtları ile tabii... siz nasıl olsa beğenmezsiniz üçü beşi her gün tavan olmalı demi ama... bunlarda benim olsun. hadi bol şanslar
bu borsa o kadar illet bir şeydirki yeterki girmeye gör. bugün istediğin kadar kazanabilirsin. hatta umduğundanda fazlasını. eğerki benden bu kadar bu dereden bu kadar balık avlanır dersen şampiyonsun. ama gözünü para hırsı bürüyüp bide işler ters gitmeye başladığında daha dönemezsinde. dönecek olan zaten başında parayı vurduğunda dönerdin. dağlar kadar paran olsa dayanmaz bu işe. kazın ayağı hep böyle olmayacak çünkü. bu kadar usta bolluğuda olmayacak. çünkü bugün ebemde oynasa oda usta olurdu. niye yazıyorum? ne bileyim belkide bu mesajın değerini bilen olur diye...
ENDEKS_ haftalardır yuvarlak olarak geçilmesi gereken dirençler diye verdikleri dirençler somut olarak 117.415____ 118.570
Kapıda Libya sorunu varken endex düzeltme yiyecek derken ABD ve Avrupa borsalarında ikinci dalga korkusu yayılırken piste biste hoşgeldiniz hocam. Bizde tam çıkıyorduk [emoji28] bu hafta full nakite geçecektim hocam. Siz geldiniz de kafam karıştı şimdi [emoji42]SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ooo.. gümüş üye olmuşum bravo bana:) bu altın olanlar kimse merak ettim. tanışmayı çok isterdim ama kulağımın zarı patlardı aman lazım değil:)
sen bazı şeyleri yanlış anlıyosun. endeks düşmüş çıkmış benim için farketmiyor. bana lazım olan bir tane yükseliş potansiyeli olan kağıt.. onuda herhalde bulurum kocaman gözlüğü boşa takmıyorumya:) burası şaka idi şimdi gerçeğe dönelim.. eğer böyle bir korkun varsa dirençleri yazdım takip et. korkma çin malı değil:)
otobüs durağında sıcağın alnında bekleyene kadar otur evinde emekli maaşı bekler gibi eşeği gölgeye çek bekle işte... :)
hayvanın biri daha doğuracakta başındaki kalabalıktan stres yapıyor:)
şu endeksi ağzıma almayım diyorum yinede alışkanlık olmuş yazıyoruz işte. ne yapacaksın sen endeksi kendi kağıdına baksana.. hep söylüyorum bu cambaza baktan başka bir şey değil.. varsa bir sıkıntı kağıdınıza zaten yansıyacak.. oda büyük ihtimal kağıdınızla ilgili bir durumdur...
Sayın karar -anı hocam destek direnç takip falan şifreli konuşmalar bizde bilelim belki bizede bir ekmek düşer bakarsın😀😀hocam.
yükselebileceği düşünülen bir hissenin yükselişe geçtiğinde peşinden koşmak yerine, bazen düşerkende değerlendirilebilir.. bunun içinde destek bilmek lazım, direnç bilmek lazım, doğum sancıları çektiğini görmek lazım:) değilse herkes hisse yazıyor. nerden alınıp nerden satılacağını bilmedikten sonra iki hareketle çeker elinizden alırlar. sonrada ben sattım yükseldi diyenden geçilmiyor ortalık. yani onu takip et bunu dinle boş işler.. bakın şimdi piyasa satışta. çok insan kaçıyor ve daha devamını bekleyenlerde var..
benmi? alım için taktik antremanı yapıyorum:)
ENDEKS_ sabahta eksi açılması bana göre normal. çünkü bugünkü ağır darbeden sonra sabah artı açılacak değil. açılmış olsada bu çakmak için gel, gel olur.. benim tahminim yarın aldığı yaralardan kurtulmak çin günü dengeyi sağlamakla geçirir, cuma günü bir sürpriz yapabilir çünkü bu hala bir düzeltme..