Ben de ekleme yaptım biraz.
Printable View
Ben de ekleme yaptım biraz.
Söylenecek söz yok.
Almanya'ya ürün satışı çok büyük bir adım.
Doğrusu bu kadarını beklemiyordum.
Umarım hep böyle şaşırtır.
Aleykümselam teşekkür ederim güzel sözleriniz için
Bir de şunu eklemek istiyorum
Şirketimiz çok şükür güzel gidiyor ancak mesela bakıyorum bazı diğer uyduruk faliyetsiz gözaltı pazarı hisselerine bazılarının tavanında milyon lot alıcı bekliyor,ancak özellikle boş şirketler için nasıl yukarı gittiyse öyle geri geldiğinide göreceğiz.
Bizim şirketimiz ise çoğundan farklı oldu son 6-7 haftada
Kar marjı çok yüksek bir sektörde tüm anadolu yakasına dağıtım başladı derken bugun birde almanya işini patlattılar.Almanya daki nufusla istanbul anadolu yakasını (oda şimdilik bence sırada avrupa yakası var)düşününce 6 aylık bilançoda ilk meyveleri göreceğiz
Bu arada daha evvel yazılarımda yurt dışı bağlantı haberi beklediğimi söylemiştim,şimdi gözüm avrupa nın diğer ülkelerinde
Unutmamak gerekiyor ki bugunkü kapanışla şirket değeri sadece 60 milyon.Yılsonu gelebilecek 20 milyon ve üstü bir kar neye yol açar düşünmek bile istemiyorum.Gıdalarda kaç fk hesaplanıyor şirket değeri bulmak için i zaten çoğu arkadaşım biliyordur.Tabi böyle bir durumda bu bilançoyu hangi rakamdan karşılarız onu bilemiyorum ama tahminimce şimdiki fiyatlar çok komik kalacaktır :)
Sektör güzel ,patronaj güzel,hikayesi güzel ,yazda geldi tam dondurma havası(tabi bu işin şakası)
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah,saygılarımla
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
malumunuz derin hisse denen bi vatandaş var.Bugun onun grubunda yasak yiyen birinin portföyü açıklandı.Kayda değer bi hisse çıktı portföyde .Doğru tahmin serve:)
Veysi bey yaklaşık 25-30 milyon buraya para koyacak ama asıl önemli olan kuvvagıda ne kadar milyon öz sermaye getirir ?
Veysi Bey'in koyacağı sermayenin 4-5 mn lirası borçlara gidecek.
Geriye kalanı da Kuvva'nın alımına gider. Burada para cep to cep olmuş olacak. :yes:
Ancak Kuvva için verilecek olan miktar öz sermaye olarak görünecek. Karşılığında Kuvva'nın edeceği karın % 45'i Serve'ye yansıyacak.
Umarım çok kar eder.:agla:
Bir de 2-3 dizi prodüksiyonu alsa tadından yenmez. 2018 de bir dizi prodüksiyonu ile yıllıkta 3 mn kar yazmış. Üstelik o zaman borçları da yüklüyken. Şimdi borçlar ödenirse neler olur bir düşünün.:ss:
Saygılar...
Sayın SERCAYOLKAN,
ARTI sayfasında "SERVE bir süre dinlenecek dedin", dediğin oldu :) Dinlensin bakalım.
Bu arada ARTI'yı bugün de alamadım. Taa Cuma akşamından emir girişi yapmıştım. Gün içinde de tazeledim, olmadı. Dördüncü gün...
Link yukarda.Dikkat edilmesi gereken isim sadık uslular
Tekrar belirteyim biz bu adamlar için serve yi sevmedik.ama Bu adamlarda Çin ordusu gibi.Girdikleri hisselerdeki fiyat hareketlerini görüyoruz.Bunlar girmesede serve hakkettiği yere gidecek hele bi yurt dışı haberleri çoğalsın.Önümüzdeki haftalar hatta günler sayılı inşallah.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.İyi akşamlar
Teşekkürler sayın selçukoğlu.
Bu adamlar manipülatif olarak hızlı hareket ettiriyorlar sadece. Olması gereken değere ya çok çabuk ya da geç ulaşmasına neden oluyorlar. Serve için yol haritası belli. Zaman içinde öyle ya da böyle hedefe gidecek inşallah.
Saygılar...
Borsada işlem gören tipe dönüşüm başvurusu yapmış ekipten Ali Uslular. Toplam 85.521 lot.
Ancak borsalarda 6 ay işlem yasağı almış bugün itibariyle.
Hisseleri virman da yapabiliyorlarsa başkası kanalıyla satış yapılabilir. Fakat bu kadar lot tahtayı etkilemez zaten.
Önemli olan Veysi Bey'in şirketi ayağa kaldırması. Gerisi zamanla gelir.
demedim mi 1 ay once sutu....cihan gibi biri cikarsa hic sasmak lazim diye bak cikti.serve senedini bu haber sulandirdi....
insanlari yakaladilar.... birakmazlar...yaaaaa
yakaladilar insanlari. kuvva gidayi veysi efendiyi iyi kullandilar..
yakaladilar insanlari.kuvva ve veysi efendiyi kullandilar.
17.55 te tabandı,karanlık odada taban bozuldu.Yarın inşallah, Allahın izniyle kaldığımız yerden devam...
Bu 28 Nisan'daki mesajınız sayın seheryıldızı.
Bu ikisi de bugün seansın sonuna doğru; tahtamızda işlem başlamadan önce ve son işlem öncesi mesajlarınız.
Sanırım sabırla beklemek size uymamış. :yes:
Satmış olabilirsiniz tabi, son derece doğal.
Ancak kendinizi bu duruma düşürmeniz hoş olmadı.:notr:
Keşke buraya insanların moralini bozmak yerine bilgi paylaşmak için gelseydiniz. Hiç olmazsa daha sonra yazmaya yüzünüz olurdu. Yazık, insanın elinden üzülmekten başka bir şey gelmiyor.
sercan niye kiziyon dogru ama INSANKARI YAKALADILAR.KIZMA BRADER AYNI GEMIDEYIZ.SATMADIM. HOS OLMAYANLARIDA YAZACAZ.
Toparlanma olurmu 5,80 den 4,86 düştü grafik atan olurmu
Arkadaşım yazılan moral bozma ya da insanları örseleme gibi algılanmamalı. Bu noktada yazdıklarımıza dikkat etmeliyiz. Dikkat etmezsek buna benzer durumlarla karşılaşmamız son derece doğaldır. Etki, tepki doğurur. Kimseyi kırmak istemem. Ancak şu anda durumun nazikliği de düşünülerek görüşlerimizi dile getirmeliyiz.
Saygılar...
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın lokasyon merhaba! 3-4 sayfa geride attığım grafikler var. Yardımı dokunabilir. Hisseye yeni girdiyseniz biraz daha gerideki yazdıklarımı/yazılanları okumanız düşüncelerinizi netleştirebilir. Okuyun lütfen. Panik yapılacak bir durum yok. Fırsat bulunca yeni grafik atmaya(dışardayım akşama nasipse) çalışırım.
Saygılar...
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet derinhisse Önder tavukçunun portföyü nü açıkladı Spk
Adam resmen servenin yüzde 5 ine yakınını almış
Muhtemelen sırada bizimki vardı 😄
#ALCTL,ASYAB,AVISA,AVISA,BUCIM,DARDL,DEVA,DURDO,DY OBY,ECZYT,FRIGO,GOZDE,HALKB,HEKTS,HUBVC,ISBTR,ISKU R,KERVT,KORDS,KRONT,LUKSK,MRDIN,ORMA,PKART,RYSAS,S ASA,SERVE,SISE,TTRAK,YGYO #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...05131538211814