https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d1c29ccfdf.jpg
Printable View
kağıdı 10.26 dip yaptılar arkadaşın biri oltaya takılan varmı demişti..ben takılmıştım oltaya..ama % 100 e yakın kazançla..
tam bir hafta önce arkadaşın yazısı..şimdi bu yazıyı gören nasıl bu kağıdı alıp bir haftada % 100 kazansın..bu kağıda nasıl bulaşsın..işte ben buna algı operasyonu derim..belki bilerek belkide bilmeyerek..speğin ekmeğine yağ sürmüş oluyor arkadaş..bilmeyerek diyelim yazılmışsa bu yazı..bundan sonra daha dikkatli davranılmalıdır..
bu saatten sonra beklenti ne olur arkadaşlar varmı fikri olan
ov iyi olur burasi... ytd degildir
Bu saatten sonra ne olur arkadaşlar varmı fikri olan
b grubu oldukda. sonra ben burayı 30 un üzerine atacağını düşünüyorum...
gelişen işletmeler piyasasına çıkıyoruz inşaAllah ...fk 2,65 :)
tavan olur
luk luk efendi çok yazı yazma tahtayı bozarsın demedi deme
bak haber getirdin gardas
luk luk şu an eşleşme 15.27 taban yaaaaaa
15,27 den satış varmıki eşleşmeler taban oldu?
Ek 10836
17:45 alış satışlar
Bende onu sordum biladere ne tabanı?
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yazmayın abi DEMEDİ DEMEYİN
Eşleşme tabanda bilginize https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e8a37f2fc9.jpg
yatırım tavsiyesi değildir
ahmet atak mal veriyor bence. kendince tahtada fiyatı ben belirlerim diyor. herkes malına sahip çıksın... bu hisse 2018 in kağıdı.. ytd değildir
Ek 11387
aralık sonuna kadar 34,04 olabilir
%2 stoploss ile
alttaki grafik yanlış oldu kusura bakmayın
Ne oldu? Buradaki yazılar herkes sözleşmiş gibi birden bıçak gibi kesilmiş? Yoksa al gülüm ver gülüm durumları mı?
hıııh.bide sen gel Dr.efendi yaz yaz devam etme demedi DEME
Seheryildizi eskiden dr sen vardın seni dinlemedik almadık 2 lerden
HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ocak ayında değerlenir buralar. YTD değildir.
neye göre sinan bey lütfedip aydınlatırmısınız
Wowwo nun ikinci 6 aylik bilançosu ile konsolide olacak holding bütçesi kar yazacak beklentim ciddi kar yazilacagi yönünde.
Ana pazara geçiş tamamlanmasi lazim ocak ayında kotasyon değişikliği max 2 -3 ay sürmesi lazım.
Ana pazar geçiş ile bedelsiz sermaye arttırımı söz konusu olabilir.(olması lazim)
Bence bunlar yeterli. Yazdıklarımın hiç biri yatırım tavsiyesi değildir. şahsi yorumumdur. İyi geceler
Konsolide olacağını nereden biliyorsunuz, öğrenebilir miyiz? Eğer öyle olursa, kârda düşüş olur. Wowwo'nun 9 aylık kârı 6.5 m olarak açıklanmıştı. Sene sonu hadi 10m olsun, %50si holdingin olduğu için holdinge 5m kalır. 2016 sene değerleme kârı ise 37m idi. Kâr gördüğünüz gibi 1/7 sine düşer.
Ana pazara geçiş ile bedelsizin ne ilgisi var onu da anlamadım. Geçişte veya geçtikten sonra öyle bir kriter aranmıyor. Temennilerinizi, olması gereken şeylermiş gibi yansıtmayın lütfen.
sinaaaaaaaaaaaaaaaan dur tamam karlısın.YAZMA demedi D E M E:shh:
yokki bende keşke olsaydı :(
2017 bilançosunda yüksek kar açıklarmı acaba ...egeend olmaya aday gibi....
prime time da tv reklamları dönüyor wowwo nun işler iyi demekki.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...51ca93052d.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
BEN ANLAMADIM BUNLAR NEYİ İFADE EDIYOR SAYIN Dr.bey
Bu ne biçim hisse ya, % 2600 artmış. Geçenlerde alım yazdım gelen giden olmadı. İşlemi kim yapıyor, nasıl yapıyor, ne iştir anlamadım.