Bugünkü veriler
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ad3b9d8bd4.jpg
Printable View
Bugünkü veriler
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ad3b9d8bd4.jpg
Doları değil...! Dünya nüfusunun. "1 milyara düşürüldüğü" similasyonunun başarısını tartışın...![emoji41]
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her ailede dedenin malına çöken, yiyen bir amca , dayı vardır zaten . Ha sizin ailede yoksa o yiyen sizin babanızdır.
Teknik konusunu bilmem de toplum arasında hep hülle yapılır, direk satış mal kaçırma olur diye.
Direk satılsa dahi o iş uzar gider , kardeşler olmasa yeğenler düşman olur . Torunlar mezarınıza söver.
Gıda uygunluğu manyaklığı tavan yapmış, ayran makinesinin su pompası sıcakta 75 derece civarı sıcaklık, gıdaya uygun olmayabilirmiş ohaaa... dedim!
Dürümcü dediniz de dün geceki kızcaazın topiği aklıma geldi yav. :kahkah:
Şahsen şehirler arası yollar ve yasakların kaldırılması vs bence normal. Vakalar katlanacak olsaydı 1 aydır gazıosmanpaşa esenler bağcılar vb yerlerde ki pazarlardan dolayı katlanırdı. M2 ye 20 kişi düşüyor oralarda.
Toplu taşımada yüzde 50 'yi kaldırdılar, özel okulları açtılar. Seyahat engeli de kalktı.
Bence asıl şimdi dikkatli olmak lazım. Çok hızlı kaldırıyorlar yasakları.
Kayınbabamın yaşadığı ilçede, virüs olayları sıfırlanmıştı. İstanbul 'dan bir polis ve eşi gelmiş geçen hafta , onlarla beraber 40 kişi karantinaya alınmış. Bu ve benzer olaylar artacak.
Cin' deki bir stajyer kızdan 6 milyon kişiye bulaşan virüs için şu aşamada bu kadar serbest davranmak biraz saflık bence. Saldım çayıra mevlam kayıra.
Karantina tedbirlerini değil gevşetmek daha da arttırmanızı tavsiye ederim .
Sadece sağlık çalışanlarına üzülürüm. Bu iş tekrar patlarsa olan onların izinlerine olacak. Tabiki bizde mağduruz aile büyüklerini hastahaneye kontrol için götüremiyoruz. Bu iş bitince haklı olarak doktorlar izine çıkacak bu sefer doktor bulamayacağız.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://twitter.com/Ve_fakat_/status...55359620009984 Bunun amacı nedir ? ne yapmak istemektedir ?
Bizim basimiza gelen olay su, dedem 97'de oldu 20 dairesi vardi dukkan, tarla vs cabasi digerlerinde veraset olayi sorunlu oldugu icin sadece daire olarak anneme 3 daire dustu fakat anneannem sagliginda kendisine dedemden kalan 5 dairenin 4'unu 2 dayima pay etti kendisi 1'nde oturuyor yani anneme dusecek 1 daire buharlasti, bu olayda zaman asimi gibi bir durum yok değil mi?
Bu sabah belediye otobüsünde , boş bırakılan ve uyarı yazısı olan koltuğa oturan kişiye '' bu koltuk boş kalacak diye yazıyor '' hatırlatması yaptığımda '' Bu canı ALLAH verdi, ancak O alır. İnsanlara eziyet etmek için uydurulmuş işler. '' diye başlayarak 5 dk. susmadı. Kalktım ayakta gittim geri kalan yolu.
Akşam üstü , toplu taşıtlarda %50 tedbirini kaldırdılar. Feraset sahibi adammış !! :))
%50 kapasiteyle devam etseler, büyükşehirlerde insanlar işe gidecek araç bulamaz. Haliyle sağlık mı, ekonomi mi dediler ve zaferi para kazandı.
şehirler arası otobüslerde de yasak kalktımı %50 oranı