Ben üstat değilim arkadaşım .saat 16.00 işte şimdi hadi bakalimVIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ben üstat değilim arkadaşım .saat 16.00 işte şimdi hadi bakalimVIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akbankta ki yav...biterse rahatlayacak
VIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yesilayciyim doğayı seviyorum ondandır.VIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabancı bir şirkette bulunan vede yüksel kardeşe vekalet verilen 30.80 oranındaki
Hisse oranı yüzde 4 civarı azalmış
Kap sitesinden görülebilir
Genel kuruldaki oran farklı
Yine bir fırıldak çeviriyor
Yy.tv.degildir
Kap sisteminde ki ortaklık paylarinda
Weiser asset m.ltd payı 26.08
Daha önce 30.80 idi
Bu şirkette yüksek kardeşin payı 30.80
İdi bu neden yabancida gözüküyor vede yüksel kardeş vekalet alarak genel kurulda
Temsil ediyor
Yükselin payı yok demekki bu kadar açık
Degilmi
Bu adam güven vermiyor maalesef
Yy.tv.degildir
Sayın Cinali ,
Son takas da DEUTCHE 3.8 MİLYONU Citye virnanladi..
Daha onceden de City deutcheye 7 milyon virmanlamisti..dediğiniz fark ondan sanirmMI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi baktım Weiser in malı %4.75 azalmış son bildirimde,80.000.000*0,0475=3.800.000 lot.Yani Doçeden Citiye yapılan virman kadar tam olarak.Citideki malı da Akyatırım üzerinden satıyorlar.Bugün üçüncü gün.
cinali kardeş senin ve HEG kardeişimin görüşleri benim için çok değerli onun için bilginiz olsun ona göre yeni bir yorum getirin diye yazıyorum ortada gizem yok herşey açık sanırım eksik bilginiz var bunu gördükten sonra sizlerden yeni bir yorum bekliyorum çünkü baya bir uğraş verdiniz sağolasınız şirkette nama yazılı% 1 imtiyazlı hisse var buda sanırım yüksel kardeşin düşünsene 1985 de şirketi kuracak 2003 de halka arz edecek ve biri gelip hisseleri toplayıp şirketi ele geçirecek bu adam öyle yaş tahtaya basarmı sence bu arada tüm şirketlerin iötiyazlı ve normal hisselerini kap/ bist şirketleri/ tüm şirketler/ ilgili şirketi seçtikten sonra/ genrl bilgiler/ sermaye ve ortaklık yapısı altında görebilirsiniz..
Borsada takaslar illüzyondur. Nasıl göstermek isterlerse, öyle görürüz.
10 kademede 62 bin lot. kademeler bomboş.
Böyle mal çıkıyormuş gibi göstermeleri hiç inandırıcı değil.
https://i.hizliresim.com/z2chFI.png
6,20 den bile hisse alabilecek cesarete sahibim. 1500 adet aldım. hhahahaha:))
İyi dileklerine teşekkürler
1.simdi tekrar inceledim biliyordum ama yanılıyor muyum diye bu şirkette imtiyazlı hisse yok.
2.yine tekrar baktım dolaylı olarak yabancının payı 30.83 gözüküyor bu neden dolaylı oluyor
3.bu durumda bu yabancı ortak 4.75 neden dolaylı olarak ilaveyle 30.83 oluyor
Dolaysız 26.08 oluyor
4.egerki 30.83 de satış olsa bildirim zorunlu biliyorum yada mkk.gonderiyor
Yani demem odur ki karışık bir durum
İşin içinde yüksel kardeş olunca
İşin içinden çıkamadım Akbank kimin malını satıyor adi
düşüş hızlanır, hazır olun. 2 hafta düzeltme en az. yukarıdan alanları silkelemeden gitmez artık.
Yav git işine sana inat 5.97 den aldimVIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birazdan çok bilmisler gelir
5.97 de yazdin not aldım seni ilerde utanacak yüzün olacakmış diyeVIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım yaptım abuk sabuk yazmayın bilmeden bir ihale daha gelsin Akbank satigina pişman olur acelem yok 5.97 den aldım .Beklerim güzel olacak Allah izin verirse umudum var
Patrona hesap sormasinida biliriz yapsın bakalım bir hatalı işlem bak napıyor um
Bana aval için okuma bilmeden konusma elinden mal olan insan abuk sabuk yazmaz.Bu cihazların ne işe yaradığını öğren.Begenmiyorsan SPK uygun olmayan cevap yazma .Yonlinderme yapmaVIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5.97 den düşecek deyip artistlik yapma hissenin varsa kimseye uymadan araştır ve sus .Yatırımcıya satirip kağıt tavan olursa vebal almaVIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İsterse Ak Yatırıma rağmen yükselebiliyormuş
Sayın arkadaşlar Akbank mal bitti inşallah pişman olur bakalım şimdi gorecegim
Ak docenin malını sattı kendi malı duruyor citi ve garantiye gitti mallar
GÜN SONU PASTA
https://i.hizliresim.com/lOq0mx.png
Yabancı çıkmadı arkadaşım küçükleri bugün kovdu korkanlar kaçtı.Birde bilinçsizce yazı yazan var oda etkili oldu satın düşecek dedi.Halbuki 10 önce takasta herkes akbanka odaklandı ama asıl hikaye doce malında .Akbank docenin malını sattı mallar kime gitti cıte diğer yabancıya böylece hisseyi düşürdüler biri geldi tokatı attı ağzı açık kaldı .Haftaya bir güzel haberde pişman ederler adamı .Ben yatırımcıyım elbette bir fiyatım var ama ayak oyunları ile mal satılmaz ...Bir ihale bir buluş arkadan baktırır.Sizler araştırarak hisseye yatırım yapın bana ve digerlerine göre değil.Bugun bende ayrılırdim ama bok atarak değil...VIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son takası bir görsek ne güzel olurdu.. [emoji848]
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben atarlı değilim 3 aydır hissedeyim maliyet nasıl yüksek olacak 3 TL ortalama maliyet oldu cumada aldım.Hisee hep yukarı çıktı yukardan aşağı düşmedi
Biraz yazarken mantıklı yaz zamanımı öldürme .hoşçakal hissenet burda boş yere zaman kaybediyorumVIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gersan şirketi teknoloji,sağlık,otomotiv gibi lokomotif sektörlerde faaliyet yürüten bir şirket olarak çok farklı bir konumda .
Sanki holding gibi,farklı ürün gamlarında adından söz ettirmeye başladı.
Bir ortaklık veya holdingleşme ,çok yakışır kanaatindeyim.
Kısmet artık.
Yabancı fonun birisi 5.96 olmuş
Diğer yabancı 22.17 dolaylı ise 30.83 gözüküyor
Yine garip işler bakalım ptesi bu değişim
Borsa istanbulca kapta ilan edilecekmi
Yikselde fırıldak işler bitmez
Hayırlısı diyelim