Bu âlemde 2 yeşil bir vix bir bist. Zaten ıkiside korkuyu ölçüyor.
Printable View
Bu âlemde 2 yeşil bir vix bir bist. Zaten ıkiside korkuyu ölçüyor.
birileri ne kadar satsa da bir şekilde karşılanıyor
lakin
karşılayan da bir satsa o zaman kemik sesi gelecek ama.
acaba dow bu fitili akşama yakarmı?
tepeden 1.000 puan düşmüş diyip bist100'de yeşil bahanesiyle hunharca alırlar mı?
yoksa
yeter gari diyip short tuşuna basarlar mı?
azzzz sonraaaaaa ( yani akşam 16:30'da ) :oleyo:
Vurkaç amaçlı poz alalım bakalım günlükte
127.350 den 1 parti Short 🐻
böyle bir haber var....piyasayı diri tutan bu mu acaba diye düşünüyorum...kabine değişikliği...piyasalar için doğal olarak önemli olan hazine ve maliye bakanlığı...bazı bakanlıkların bölünebileceğinden falan bahsedilmiş...
https://www.bbc.com/turkce/haberler-turkiye-53002908
127.325 Vurkaç amaçlı Short 2 parti🐻
127.300 den 3 parti Short 🐻
Akşam duruma bakacağım
Eğer artı olursa yada kar yetti demezsem bu pozlar orta vadeli mala eklenecek
Emeği geçenlere teşekkürler iyi günler akşam görüşürüz
Elimdeki 128.000 maliyetli shortlarin %60 ini 126200 kapadım az önce 127425 ten biraz shortladim. Elimdekilere stop yazayım diyorum algi yapıyorlarsa stopu patlatıp doner kafayı yerim. Pala kesinlikle dow un toplama ihtimaline oynuyor.
Aselsanda devur teslim ne zaman bitecek acep?
bence çok düşük bir ihtimal ama damadını bakanlıktan alıp cumhurbaşkanı yardımcısı yapar mesela...yerine de piyasaların olumlu algılayacağı bir ismi getirir...bu bile o vakte kadar piyasaları zinde tutmaya yeter...böyle bir durum olursa kararın açıklandığı ertesi sabahta ciddi bir yukarı GAP ile final yapabilirler...sadece olasılık tabii bunlar...geçende vardı ama böyle bir haber...
diğer bakanlıklara kimlerin geldiği gittiğinin önemi yok piyasa için...tek önemli kısım hazine ve maliye bakanlığı kısmı...
dowda 26.700 direnci var
Darbe den 10gun önce öyle almislardiki piyasayı 10_12 bin gitmişti. Cuma günü son 5 dakika piyasanın başına oturdum. 1-2 short derken aklım tutulmuş nasi olsa çok gitti hafta sonu bisi olur küçük bi düzeltme gelir umuduyla vop hayatımın en yüksek pozisyonlardan birini açmıştım. Piyasa kapanınca acayip stres yaptım aklım başıma geldi altın vuruş yaparlarsa inanılmaz zarar yazarım diye korkuyordum. 3 saat sonra darbe oldu. P.tesi eksi 4000 açtı dolar darbe olduğunda 2.89 du 3.01 kapamıştı. Sabah dolar 2.91 e kadar geldi piyasayla eksi 1700 e kadar aldılar spot acılana kadar nerdeyse artıya gelicekti. O yarim saatte öyle bir algi yaptıklarki tüm shortlarimi kapadım. Sonra bir vermeye başladılar 109 lardan 86 ya kadar ilerleyen günlerde. Kısaca pala maldaysa umursamaz takı algi bozana kadar. Ama düşmesi gerekiyorsa geçte olsa verir bi şekilde.
Tribal kazanacaklarına oynadılar çıkması oyuzdendi.
hayret yataya gelmiş. merill mi sattı acaba
Garan ve akbanktaki yabancı satışı mı
Cabuk cabuk daha cabuk şırıl şırıl
ne güzel dünya
artık çalışmaya gerek yok
herkesi yediden yetmişe borsacı yaptılar
pahalılık önemli değil paran var emek ile değil beleş para kazandığın için koymaz artık sana
acaba son nasıl olacak.
80 milyon kazanamaz birileri kaybedecek ki birileri kazansın modeli devam edecek.
artık belediyeler önemli değil ihaleler hiç önemli değil
bas parayı ver istediğine sonra milyonerler gibi yaşa
kıyamet herhalde bundan kopacak
akomdan uyarı sıcaklıklar düşüyor gök gürültülü sağanak yağış geçişleri olacakmış.
bu vesile ile borsa düşer mi? :oleyo:
:kahkah::kahkah::kahkah::kahkah:
aşağı bırakıp macdı bozmazlarsa hala hayat var. ytd
https://i.hizliresim.com/WXWRjq.png
17 milyar lira dağıtmış bankalar.
4 de 1 i burya gelse,
papazı bulduk sayılır. :he:
pala bir türlü ne yapacağını çaktırmıyor. başka zaman olsa saatlik macd kırılmış dünya çökmüşken şelalenin ağababasını yapardı :)
https://i.hizliresim.com/veQmR2.png
https://www.tradingview.com/x/SpXCV0Hn/
Saatlik dow jones future grafiği. Trend kırıldı. 27.000 kırıldı. Pull back denemesi olur mu yoksa şelale devam mı :notr:
Merkez Bankası'nın brüt döviz rezervi bir haftada 1 milyar 250
milyon dolar artış gösterdi.
Merkez Bankası verilerine göre, bir önceki hafta 54 milyar 360
milyon dolar olan rezerv, 5 Haziran ile sona eren haftada 55 milyar
610 milyon dolara geldi.
yurtdışından dönen vatandaşların 14 gün evde kal kuralı kalktı.
ankarada 65 yaş üstü bedava toplu taşıma uygulaması yeniden başladı.
Tüm shortlari kapadım. Çok güçlü. Güzel kar aldım. Eminimki kapayan shortcu var biz kapamadan düşmüyor meret. Alırsa tekrar acarım.
2 bilinmeyenli bir denklem
satışlar arttı dow ile göçecek mi?
yoksa
yine kamyona shortcumu yüklüyorlar?