Xbank tam 110 bine dokunmuş sekmiş. Ula pala tam trendci oldun.
Printable View
Emlak konutta yine güzel ralli yapıyorum
Selocan bu hizla devre keser.
500 puan en az faiz artmazsa 2. konkordato sureci baslar
Yavru ceylanlar kaçısiyor
Şuan bist 100 kaç arkadaşlar
http://www.patronlardunyasi.com/habe...-edildi/239083
Paralar nerelere gidiyor, nerelere harcanıyor bilinmiyor...
Bu ülkeden bi cacık olmaz... Adamlar sorgusuz sualsiz paraları yok ediyor.. Birde utanmadan konuşuyorlar...
Bu ülke insanı geriyor.... Stres yapıyor... Nereye el atsan çürüme ve kanunsuzluk...
400 ila 500 arası bile yeterli olmayacaktır ama 100 anca yaparlar
adamın işide zor yaaa
bir yandan yunanistana kafa tutuyor
bir yandan borsayı tutmaya çalışıyor
bir yandan dolara müdahale etmeye çalışıyor
bir yandan oy kaybını engellemeye çalışıyor
bir yandan iç meseleler ile uğraşıyor
bir yandan muhalefete cevap yetiştiriyor
bir yandan yaverlerinin arkasını toplamaya çalışıyor
bir yandan abd ile arasını iyi tutup paçasını kaptırmamaya çalışıyor
bir yandan mısırı libyası sıkıştırıyor
bir yandan
bir yandan
vay arkadaş bu ne yaaa
avrupa çakılıyor...
Avrupa çakılsın Akçay abi
Bizde mevzu Yunan ise ben bu malın altına yatarım arkadeşler
Satıcı varsa Alıcı olarak bekliyorum agresif alırım yeterki mevzu Yunan olsun
ayın 20 sine daha çok var ve dolara bağlı
dolar 7,50 üstü kalırsa 150-250 arası
7,50 altı kalırsa 50-150 arası
7,50 - 8 arası olursa faiz değil başka önlemler devreye girer.
ytd.
Amaç nanelik olsun
Eksilerin azalmasını bekliyorum
damadın son açıklamalarından sonra sanki doları 7.80 seviyelerine kadar çıkmasına müsade edecekler gibi geldi bana.
faiz artmazsa orada da tutamazlar ya...
ben de dükkanı kaparım artık bu saatten sonra pandemi bitse de bu kurlarla kimse yurt dışına çıkamaz.
500 bir işe yaramaz, 1000 lazım en az...
1000 puan artarsa kamular gider anahtarı MB'ye teslim eder, bizden bu kadar sen devam et der... bunu gören mudiler özellere koşturur, bakarlar ki yatırdıkları dövizleri MB çoktan satmış... akabinde de bankaların piyasada neden bu kadar ucuza satıldığını herkes çok net bir şekilde anlar...
neyse, ne 500 olacak ne 1000.. o yüzden de bunları çok konuşmaya gerek yok..
Doların 2018'de 1 senede 3.5-7 100% çıkışında batmayan adam, bugun diyelim 8 oldu, 6.85-8 %17 çıkışında hiç batmaz.. salsınlar ipini, en kötü 8.5'dan döner... o bile %25 ediyor ancak... 2 senedir baskılandığına sayarız... 2018'de ağızları yandığı için artık ihracatçı olmayana döviz kredi filan verilmiyor 2 senedir, açık pozisyonları olanlar da çok daha yuksek oranda hedge kullanıyor... dış borç da azaldı 2018'e göre... kur tahribatı şirketler üzerinde o kadar yuksek olmaz... yuksek faizlerinse bu beleş kredi sürecinden sonra bankalar üzerinde felaket etkileri olur, %7-8 ile verilen yüz milyarlarca liralık kredi var. Bunları 17-18 ile fonlayamaz hiçbir banka...
vatandaşın fakirleşmesi ayrı mesele, o zaten devam eden bir süreç bu yönetici kadro kaldıkça...
Cok firma kisi batti 2018 de daha beteri olur zaten aylardır ia yapamiyor kimse 2018 den cok daha kotu durumda ulke
Adam hala kriz yaratmaya ugrasiyor
Bi algilaymadi bunlarin artik oy getirmeyecegini
500 yeterli bence a yine kriz pesinde kosarsa bi 500 daha arttirmak zorunda kalır
Dolarin teknik fincan hedefi cok sakat onu kesmeleri lazim acilen
dolar 8-8,5 diyor herkes.... Şu şartlarda doların nerelere gideceği hiç belli olmaz... 2 senedir yatay takılmış, mb bütün dolarları satmış, ülke krizde, herşey yalan dolan, görünürde serbest kur olmasına rağmen sabit kur var.... Bu şartlarda bu dolar 12-13 yapmadan bırakmaz... Dediğim gibi nereye gideceği hiç belli olmaz...
6.2 lerde de fincan yapip 7.3 da tamamladi grafige bakin
Simdi büyüğüne yeltendi aman diyim birileri uyarir ins ulke kaldiramaz 2. Konkordato sürecini
Hukukî düzenlemeler yapılmış olsa MB bağımsızlıgi olsa zaten buna gerek kalmazdı. Adam şahsi için bu kadar zararı göze aldı onu yapmak mı Zor olur..bu arada bozkurt dayaktan bayıldı etrafındakiler kolonya döküyordu. Pala kiymikli odun arıyor. Elindeki bozkurtu döverkrn kırılmış.
🚀🚀🐮🐮🐮💓🚀🚀
🤞🤞🤞🤞
dolarda beklentim 8.40 bu yıl içerisinde
bende ağustos vade açık poz 427.000 görünüyor.. çarşamba 466.000 adet idi. takip edebilenlerde de o şekilde mi acaba.
Yurtdışına bi çaksalar devreler kesilse keşke. Bizi 98 bine çakarken orda eğlenmişlerdir :)
yahu zaten adamlar çıktı reisinden maliye bakanına kadar, bundan sonra yok faiz maiz, düşük faiz yuksek kur dediler... boşa kafa yormaya gerek yok, adamlar vermiş kararı... ben 3 kuruşluk portfoyumu bile buna göre hedge ediyorsam milyon dolarlık şirket de etsin kendini...