Keşke brüt kredili tek fiyat açık..ne kadar ceza varsa hepsini yesede kapalı işleme geçse..ortalık malı oldu çıktı,sözde yıldız pazarda..veya atsınlar alt pazarada adam olsun biraz.
Printable View
Keşke brüt kredili tek fiyat açık..ne kadar ceza varsa hepsini yesede kapalı işleme geçse..ortalık malı oldu çıktı,sözde yıldız pazarda..veya atsınlar alt pazarada adam olsun biraz.
Bilanço kesin bugün mü açıklanacak daha önceleri 26 Ekim tarihinde açıkladığıda olmuş belki pazartesiye kalır
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
teşekkür ederi sayın bloomı
Güzel günlerde ziyaret edip gazlayan arkadaşlar gelmez olmuş. Işte size indikatör. Ne zaman gazlama başladı satıp kenara çekilme zamanı gelmiş demektir. Ben öyle yapıyorum hiç şaşmadı şimdiye.
Bilanço 26 ekim akşamı açıklanır tahminim.
9 aylıkda kar atmasyon tahminim 205 Milyon TL
Yıl sonu temettü tahminim de 0,93-0,95 krş.
Ölmezsem yıllarca buradayım uzaktan takipteyim.
YTD.
Aynen sizlere katılıyorum.
Yavrucu gitmeden ederine ulaşmaz adam çıktı aleni dedi emekli olunca alacağım dedi senedi ne kadar sahiplendiğini yaşayarak görüyorsunuz bizde bu yaşanmışlıkları yaşamayın diye tecrübelerimizi aktardık kimse inanmadi bilanço vs hikaye her daim bilanço günü yüzde 2 3 5 yapar sonrasında şelale olmuştur beklenti bitti ayağına bu çok konuşulan USD si var hissenin USD vs ile alakası yok 41 den 100 e gelişinde bilanço kötü gelmişti zarar açıklaması için dua edin belki 41 100 hareketinin benzeri olur ayrıca tekrar ve son kez yazıyorum hissenin 41 100 hareketinin mimari benim ben, aradım ana avrad sovdum tehdit in en alasını yaptım 1 ay vade de 100 TL yapacaksınız dedim yaptılar, emine Şerafettin vs hikaye niye anlatıyorum bunlar bu dilden anlıyorlar arayın güzelce anlatın baktın güzellikle anlamıyorlar gerisi size kalmış herşeye rağmen güzel grup algyo alcar korelasyonundan güzel para aldım heptende kotulemiyeyim yinede işleri rastgelsin... saygılar sevgiler.
Bi daha yapın şu hareketi ytd. Bilanço cuma gelir haftaya yine bu hareketlere devam edecektir. Uzun vadeli yatırımcı istiyor spek yani ky burdan zor ekmek yer. Ytd.
Bu konuda şaka yapmıyorum şirketi arayıp samimiyetle sorabilirsin doğruyu söyleyeceklerdir.Eger ben değilsem Emine yine yazıyor gitmiyor Şerafettin yazıyor yine gitmiyor konu bu değil zaten yaşanmış bir olaydan ders alıp hakkınızı aramak bidaha yaparmiyim yapmam yaptığımı tasvip etmiyorum ama bunu hak etmişlerdi çünkü çok fırsat kacirtti benim şansım 16 USD de algyo satip USD 6 idi,50 lerden alcara geçmek oldu.benim gibi tehtid etmeyin ama arayın hakkınızı arayın ağlamayana meme yok kardeşim.Kal sağlıcakla.
Bu hisse bolunmeden once 100 lira iken o gunku dolar kuruna gore 18 dolar civari hesaplamistim yanilmis olabılrim su an 2.30 dolar o zaman 15.7 dolarlik bir marj var onumuzde kabaca 15 dolar diyelim dolar kurunu 8 alirsak 144 gibi bir rakam cikiyor
100 lu rakamlar bile ucuz kaliyor zannimca
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bölünmeyi hesaba katmıyor gibisiniz..
Dolar/hisse paritesinde dediğiniz oranda bir değişim yok..
YTD
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın piyasalar açılmadan karga bok yemeden şirketi arayıp gün sonu yeni zirve ısmarlaması yapacağım.
Yapmazlarsa kendileri bilir.
Tam cozemedim soylediginizi
Bu hafta beklentinin tam tersi aşağılara mı basacak spekcik acaba ytd.
Değerli dostlarım; covid-19 PCR testim geçen hafta pozitif çıktı. Önümüzdeki hafta da sağlığım açısından çok önemli. Çok rahatsız verici bir hastalık. Kendinize dikkat edin. Maske - Mesafe - Temizlik
sn.yavuzdemirci geçmiş olsun.
Dolar bazlı hisse fiyatında belirttiğiniz şekilde yüksek oranda bir düşüş yok..
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Noldu bizim sağlam eurobondcu,dolarcı hisseye -%5 yaptı ,noldu bizim milyonlarca kâra? Yavuz bey geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
Döviz kuru yükseldikçe robotlar agressivleşiyor. Bugün o günlerden birini daha yaşıyoruz. Ellerinden gelse taban yapacaklar ve belki de yaparlar. Robotların tasmasını tutan el ya da eller büyük keyif alıyor olmalılar bu durumdan.
Arçelik gibi bir dev bile açıkladı, şirket yönetimi halen bilançoyu çizikdirip yayınlayamadı. Sanırım iki geçerli nedenleri var: birincisi çok meşguller, ikincisi ALGYO bilançosu o kadar karmaşık ve uzun uğraş gerektiriyor ki herhalde bu hafta sonu da yetişmez belki de İMKB'den uzatma isterler.
Böyle olunca robotlar ve onların tasmasını tutan el ya da ellere kalıyor meydan.
Elbet birileri birgün bunların hesabını sorar. Bu hesap "mahşere" kalmaz. :)
SayınYavuzdemirci, Allah sabır ve şifa versin inşallah. Kısa sürede sağlığınıza kavuşmanızı dilerim.
1 ay borsay ara verin dedik dinleyen olmştur umarım
Şirkette kaybolan birşey varmı....yok
Eldeki dolardan an itibariyle 8,09.... deli gibi kar yazıyormusun evet....
eeee o zaman niye %5 düşüyosunnnn