Türkiye Merkez Bankası ne iş yapıyor acaba ?
Printable View
Türkiye Merkez Bankası ne iş yapıyor acaba ?
06.11.2020 17:32:55 faiz dışı denge ocak-ekim döneminde: -42.88 milyar tl (ocak-eylül: -47.02 milyar tl) - hazine ve maliye bakanlığı
06.11.2020 17:32:37 nakit dengesi ocak-ekim döneminde: -147,5 milyar tl (ocak-eylül: -140,69 milyar tl) - hazine ve maliye bakanlığı
06.11.2020 17:32:08 faiz dışı denge ekim ayında: +4.37 milyar tl (önceki: -16.41 milyar tl) - hazine ve maliye bakanlığı
06.11.2020 17:31:47 nakit dengesi ekim ayında: -6.68 milyar tl (önceki: -30.82 milyar tl) - hazine ve maliye bakanlığı
diğer topicte kaldı geçen gün bist100 için TOBO gösteren bir grafik koymuştum...rakam yazmadım ama çizgi çekerek gösterdim...formasyonu bilenler kabaca hesabını yapmıştır...kabaca 119.000 di hedefi ve bugün gördü...bundan sonrasını PALA bilir...
Birde dolar bazında bakıp öyle yorum yapabilir misin?
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.307 SHORT ............ :drunk:
Allah belanı versin gümüş. Bi naneye benzesen altın olurdun zaten teneke fiyatına gitmezdin
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
132 bin maksimum görünüyor bende ve bence.
sanki basılan para borsa kanalıyla piyasaya veriliyor.
çeşmenin başındakiler ceplerini doldurmuyorsa bile,
yabancılara rahat çıkış sağlıyor bu durum.
satıyorlar.
işlerini kolaylaştırmayın.kim sorumluysa bir el atsın buna.
bence.
Böylesine güçlü bir haftalık kapanışı 1000 puan için yapacağını sanmam haftaya görcez artık:) 132 ye kalmış 1 zaten üfff dese oradaSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trend takip sistemleri yatayda hep zarar yazar abi; bunu bilerek trend takip sistem geliştirmeyi seçtim çünkü zaten aksini ( mean reversion ) kendim istemsizce uyguluyorum total pozlar dengeyi sağlamak adına bir ihtiyaç idi.
Yatayda işlem yaptırmamak çok kolay ama bunu tercih etmiyorum, daha profesyonel bir şey yapacağım az sabır sene sonuna kadar daha alfa aşamasındayız ocakta beta testler başlar. Doğum gibi bir süreç sonuçta burada yazdıklarım da bunun bir parçası:)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herif banka yine almamış, Xbank yatay sayılır.
Ama sanayi kağıtlarını almış, yüzde 2 civarı yeşil yeşil. Hmmm...
Herif diyoki ya sanayi hisselerini hertürlü çeviririm sıkıntı yok diyor. Ama bankalardan korkuyor.
SPOT TÜM kapanış
https://i.hizliresim.com/8j18YC.png
Biden seçildikten sonra birde dostum erdoğan falan diyormuş..
Bölgesel güç , sağlam müttefik falan..
:kahkah:
dün 1300 ü geçer demiştim...
öyle de oldu.
anlaşılan mb kararına kadar yükselecek.
ama pazartesi kapanışı kritik.
ytd
https://invst.ly/sqsbt
pastanın alım tarafı çok güçlü gözüküyor.
pala ky karşılaşması,
arada kimse yok asdas. :he:
Aynen öyle. Konu şurada al burada sat konusu değil para yönetimi, risk yönetimi, kaldıraç yönetimi en az yonu tutturmak kadar ve hatta daha önemli. Üstelik, birim data ile yapılan testler hariç aslında hiç bir backtest tam olarak doğru değil. Özetle sistemcilik gerçekten zor ve meşakkatli bir iş, 10 kişi yaparsa 1 kişi çok zengin olur 1 kişi kendini kurtarır kalan 8 kişi bırakır. Kendini kurtaran 1 kişi olma hedefim var fazlasi değil...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abd de seçim bider turp kaybederse ~ki öyle görünüyor ocak 20 ye kadar bu turp piyasayı öper mi acep??
VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Illaki patlatacak onlardan çoğusunu... Hep aynı döngü. Ne mi olacak? Altta kalanın canı çıksın oynayacak pala nenem. En sevdiği oyun. Tabi en son atlayanlar çook önceden atlamış olanların canı çıktıkça kazanmaya başlar ha, altta kalmak iyi olmaz ne kadar üstte kalırsan o kadar kazanma şansın artar. Tabi en üstte kalmak büyük marifet ister
En son atlayan hep ben bildim diye düşünür. Tabii bir müddet sonra bir acı hisseder halbuki kendi de çoktan altta kalmıştır artık :))SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Almanya nota vermis corona da yalan veriler aciklaniyor diye
Haklı yerinde nota
Sol anahtArıdır o 🎼
Avrupa endeksleri hep eksi kapatmış. Bu gün ABD de eksi kapatacak gibi olursa az bişey şort denerim
Haftaya da bankaları sürer belki belli olmaz bu işler;) içlerinde direk çızıp flamasını da tamamlamış olanlar var flama yukarı patlar ise bum puffy... bir inceleyin derim...
Bu arada artık bye bye Trump diyelim mi,
Hoşçakal Trump sarıların Trumpı vay be hey gidi hey
Hoşgeldin Joe,
CongratsSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ver ordan bi sibemol en sevdiğim SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abd endeksleri sanki işlem olmuyormuş gibi yatayda bekliyor. Hiç böyle olmazdı
Rosense abime gelsin bu grafik.
"Bütün bunlar daha önce yaşanmıştı. Gelecekte yine yaşanacak" (BSG)
Williams Dalgacılar da sever böyle grafikleri. mini ve maxi TOBOlara dikkat!
https://i.hizliresim.com/dsHas5.png
Kulak arkası olsun diye Dow'daki MEGA TOBO tekrar!
https://i.hizliresim.com/zH4XiA.png
Bende bi şort denedim. dow yükselemiyor gibi geldi.