https://youtu.be/G5zoJcJNjcw
Printable View
Tupçü bi düş yakamizdan be ya...
Alıntı:
Fikret Orman: "Bu bir nezaket görüşmesidir"
Başkan Fikret Orman, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Milli takımı çalıştırma konusunda TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya gelişini DHA'na şu sözlerle açıkladı;
"Bu bir nezaket görüşmesidir. Ben daha önce hocamınızın hem Beşiktaş hem de Milli takımı çalıştırmasını uygun bulmamıştım. Görüşüm bu yöndedir."
https://resmim.net/f/7IAsbB.jpeg
RAHMETLE ANIYORUZ...
3 tane cezalı as oyuncu yokken bile yenilmedi bu takım çok iş yapacak gibi.
Bir cimbomlu olarak tebrikler BEŞİKTAŞ diyorum
şiir gibi oynadı
Takım hakkaten tam bir şampiyonlar ligi takımı gibi oynuyor.
Alışkanlık haline geldi şampiyonlar liginde kazanmak, bu çok iyi birşey takım için.
Yalnız iyiki maçı kazandı yoksa Babel'in buz gibi golünü ofsayt diye iptal ettiler ya çok yazık olurdu.
Tebrikler...
BJK-Monaco maçı İdman Azerbaycan TV'de şifresiz yayınlanıyor.İzlemek isteyenlere duyurulur....
İdman tivi de olmasa yandık
Karakartal monacoyu şampiyonlar liginden sildi...
bu yıl şampiyonlar liginde tarih yazıyor, tebrikler Beşiktaşım
Bu akşam Ahmet ÇAKAR'ı mort etmek için yenmesi lazım...
Bi daha Beşiktaş'ı ağzına almak için iki kere düşünsün..
Tebrikler Beşiktaş...
Ahmet cakara selam olsun....
As kadroyla cikilmayan bir Sampiyonlar Ligi macini da gormek varimis hayatta..
Basarilar kartal...
Tebrikler gobeller...
Tebrikler BEŞİKTAŞK
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
8-0 bekleyenlere kapak olsun...
Şampiyonlar liginde grup maçlarında 14 puan toplamak rekor kırmak, tebrikler Beşiktaş.
kartal gooool goool gol!!
ne kayseriymiş beee
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, Cenk'in satılması durumunda Zlatan Ibrahimovic'i kadroya katmak istediği iddia edildi.
Patron çıldırdı. :he:
http://spor.haber7.com/besiktas/habe...imovic-bombasi
http://fs1.directupload.net/images/180205/8i8ap5n5.jpg
beşiktaş istanbul şampiyonu oldu.
dün akşam üzeri taksim stadyumunda yapılan müsabakada galatasaraylılar,
sıfıra karşı iki sayı ile beşiktaş takımına mağlub oldu
resmin altındaki yazı:
istanbul futbol birinciliğini kazanan beşiktaş takımının dün maçtan aldığımız resmi.
Hava soguk...
Hafiften ciseleme...
Elinden geleni yap...
Basarilar...
2. Yarıda başarılar,10 kişi güzel mücadele ediyorlar...
İçimizdeki İrlanda'lıların yüreğine indireceksiniz.
Beşiktaş yüreğiyle oynuyor önemli olan bu.
1-1 harika, 1-0 güzel sonuç olur.
Twitter aleminde sanal devriye ye çıktım.
Beşiktaş yenildi diye ukalalık yapan, Türk takımına hakaret eden, haddini aşan, terbiyesizlik yapan ve içimizdeki İrlanda'lıları
takipten çıkarıyorum.
Futbol bu yenersin yenilirsin ama terbiyesizliği ve haddi aşmayı asla kabul edemem.
Sıcağı sıcağına bakayım sonra unuturum da
BeşiktAŞK
Yine de tebrikler...
Savunma...
Olmayınca olmuyo...
Çok zor görünüyor ama bugün Fener yense çok iyi olur. Birisi hesap yapmış Fenerin fikstürü çok iyi berabere kalsın diye. Bence bu Feneri kendi haline bıraksalar. kendi kendini helak eder zaten...Gsyi yener gider Karabük'e mağlup olur davarlar.Yani bir Fenerbahçeli olarak bu Fenerden kimsenin korkmasına gerek yok diyorum...bari koca g.ötlü Fatihle gaza gelen GS yi saf dışı bırakmış oluruz...Fatih'in de morali bozulursa iflah olmaz çünkü teknik taktik bilmez duygusal olarak takımı motive eder.
Hiç yoktan iyidir. Yarın beraberlik 1, galibiyet 3 puanın çok daha fazlası.. İnşallah yarın bol golle yenelim yıllardır beraberliği pek seven Avcı’nın ekibini.. [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayın gainer,ben en iyi sonucun bu olduğunu düşünüyorum.Çünkü FB 5 puan geride kalırken GS bizden 1 puan önde olacak ama GS fikstürünün zor olduğunu düşünüyorum.Not:BJK yarın başakşehirsporu yenmesi koşulu ile..YTD
Sayın kopuk;sizin düşündüğünüzün aynısını ben 15 gündür düşündüm ve istediğim sonuç geldi.Size ek olarak bugün Gençlerbirliğispor puan kaybetmesi lehimize oldu.İyi gclr.YTD
Aynen. İnş yarın kazanırız
B,, şehir, yarın yenerse,bjk de - 5 açabilir
GM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rahat olun beyler bize en kötü beraberlikte yetiyor . Cimbom’u her halükarda yenmemiz gerekiyor.
Fenere -4 dediydin, Bu niye eksi 5
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.