nazar değmesin bu yazıyı yazmamdan sonra 0,18-0,25 hareketi yaptı. Ana hissenin bugün 100 üzerine atması ile hareketlenebilir. Henüz bu varant ihraçcının elinde. 100 geçildikten sonra daha fazla talep göreceğini düşünüyorum
Printable View
Günaydın arkadaşlar brent için ne düşünüyorsunuz , vrnt arkadaşım senin düşüncelerin çok önemli sell mi buy mu
bist100..98,850
vıob....121,800...
dax...12,800..........................short
bayram hediyesi olsun
archii archii is offline
Üye
Duhul
Feb 2017
Gönderi
237
dün laf atanlar nerde ??? bu endeks 100000 olmadan düzeltme yapmaz.
archii...nın bu yazısını gordukten sonra full short
tabi tabi brentte 51.70 den doldurdun milleti longa hepsinin parasını *** ettin. şimdi bana sarıyosun demi.
ne uyanık adamsın sen ya iş varantın adamısın sen kesin.
okuyun arkadaşlar son sayfaları pası 51.70 den brente soktu herkesi. artık kendi farklı hesapları da mı var bilmişyorum. bi yandan brentte insanları zarara sokup bi yandan da evet vrn seni seviyoruz vrnt sen çok biliyon vrnt gibi laflarla kendini doğru yazıyomuş gibi gösterip *** etti herkesin parasını şimdi bana sarıyo.
kıvarma cakal yazılar burda ot bakalım neler uyduracan
senin götun başın tam oynuyo ********. burda deutsche ve iş varantın adamlığını yapıyorum demiyoda stopumu koydumda bilmem ne de 52.70 ten sattığını nerde yazdığın yalancı ********.
ben hergün yazmadım 1 kere yazdım buraya burdan bile yalancı ******** olduğun açık.
ve de haftaya pazartesi bütün borsalarda okkalı bir gap bekliyorum. yukarı doğru daxta bistte dji de %2 ye yakın bir gap ve ordan aşağı şelale başlayacak.
senden bariz çakal yok burda
bazıları konuşuyor endeks coştukça coşuyor.
ha bu arada brentinde 46.80 e kadar yolu var daha
küfürleşin bari. Hissenette bu kadar düşük seviye görmemiştim daha önce...
bu hareket böyle giderse 105 binde bulur X100 kendini
evet arkadaşımız (adı lazım değil) gene terste bıraktı herkesi.
Bir ara Deli lakaplı biri vardı.Malum pala savaş açar her seferinde kaybederdi.Eski hurdaları satar limonlu çay içerdi.BİST kesmez DAX a çarpar Deutcheye çarpılırdı.Vrnt gardaş bu adam öldü mü parası mı bitti yoksa başka bir isimle mi yorum yapıyor...
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar bist 100 de ilk hedef 102 bin bayramınız hediye alalım diye rezil olmasın. sonrada 105 binler hedefte
a...am.........kadar götürün nasıl olsa kaybediyoruz.Sonra 105 den biiii s.....
Burayı takip eden var mı bilmem ancak sakın burada yazanların dediklerine göre işlem yapmayın. Varant piyasası acımasızdır. Paranız çöp olur...
arkadaşlar bugüne kadar hep long kovaladım. ama bugün yaptığım incelemede dow jones un artık yükselen kanalı kırdığını gördüm. ayrıca nasdaqın cuma ve bugün yaptığı harekette bunu destekliyor. bundan sonra tüm endekslerde short. dow 20000 e düşecek nasdaq 5800 lere. dax 12000 lere bist de 90000 lere. düşüş çok sert olacak bana göre. düşüş 3 gün içinde başlayacak. büyük ihtimal fed startı verir.
uzdrr de neden kademe oynamıyor endeks düne gore %0.50ekside fakat varantda hareket yok.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugun akşamda endex yatay demeye başlar çünkü tek o şık kaldı çakal ARÇHİİ.. gotun başın oynamaşın danşöz ......
uzdrr ile ilgili bilgisi olan var mı. deutche üçkağıtçı islerine mi basladı. satis yok varantda alici var diye kotasyonu degismiyor
is yatirimin ayni vade ayni hedefli varantı uzıty 23-24 calısirken deutcenin uzdrr 21-22 çalışması ve hareket etmemesi normal gelmedi bana
deutchenin varantlarıni ekranimdan kaldıriyorum . sizede tavsiye ederim . zaten kademede zor kazanirken bide boyle ş.sizlerle mi ugrasacaz
arçhii gotu bşı çok oynadığından pozları kapatıyorum
tam net konuşurşa terşine poz açaçam
nakitttttttttttttttttt
tüm endekslerde shortttttttttttttttttttttttt
bugun nakıte geçme zamanı