Ne zaman genel kurul
Printable View
Satmadığım için köppppeeekkkkk gibi kudurun. Satmayacağım da.........
Kıçını yırtıyorlar kağıdı çıkarmak için ama nafile... Hakkım EKGYO yönetimine haram olsun. İsteselerdi bu kağıt buralarda olmazdı...
EKGYO yüzünden daha önce alamayıp da uçan kağıtlara yine aval aval bakıyorum ve yine hepsi de uçmuş gidiyorlar... Sizi Allah'a havale ediyorum.
Bankalar gitmedikçe çıkış gel gel hareketleri, yalan, yalan, yalan
Ne dedikti 1,85 trolleerrrrrr saldırıyordu ,,,oldu mu oldu temel analizde çünkü ,,siyaset bizi ilgilendirmiyor ,,,,emlak gyo çok kötü yönetiliyor varlık fonları kartal imamci mezunu işbaşı yaptı hal ortada ,,ulje hali ortada ,,hergün twit atıp bugün su kadarinuz covid oldu su kadarinizda vefat deyip önlem kiditlama tedbir almayan bir akp parti rejimi ,,,son çöküş merkez banka atanan yenisafakci damafin adamı ,,ve asıl çıkarılan iptal edilen yasalar ,,uljenin hali ortada asi yok ,,,neden yok bilinmiuor neden getirilmiyor bilinmiyor dün açıklanan ab den gelen 1,5 milyon asi ne olmuş bilinmiyo Yüce Allah uljemi ve güzel insanlarını korusun
bu ön yargı bu hiddet niye ? kendin diyordun bi hastalığım var filan diye ..öyle kalmış kafamda
ona istinaden sordum
alem adamsın latif ..sakin sakin.. yavaş
‘’Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’’ iki bakanlığa dönüşecekmiş diyorlar.
EKGYO’yu da Çevre Bakanlığına bağlayıp, bütün arsa ve arazileri ‘’Millet bahçesi’’ yapıyorlarmış😀
Al-sat tut değildir.
CB kanal haberi ile tavanlar yapar mı
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genel kurul ne zamandi
Latif bey zaman daralıyor konuşmanızı hazırladınız mı
Bugünkü yazdığınız sakız benzetmesi çok güzeldi lütfen gidin ve bizim orada hakkımızı arayın size güveniyoruz orada bizi temsil edecek en iyi kişi sizsiniz şimdiden teşekkür ediyorum mutlu haberlerini bekliyorum
Kanal haberi yok herhalde
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne mal hisse ya lanet
diğer gayrimenkuller otobana çıktı şov yapıyor bu lanet ara sokaklarda yolunu bulmaya çalışıyor kalıbına.
bu hisseyi anca yigit bulut diriltir...endekse el attı .bide buna el atsa belki adam olur.yada tokinin başına geçsin.
EKGYO*** EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Genel Kurul Çağrısı
Genel Kurul Tipi Olağan Genel Kurul
Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi 01.01.2020
Hesap Dönemi Bitiş Tarihi 31.12.2020
Karar Tarihi 24.02.2021
Genel Kurul Tarihi 25.03.2021
Genel Kurul Saati 10:00
GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih 24.03.2021
Ülke Türkiye
Şehir İSTANBUL
İlçe ATAŞEHİR
Adres Barbaros Mah. Mor Sümbül Sok. No:7/2 B
Gündem Maddeleri
1 - Açılış ve Toplantı Başkanlığı'nın oluşturulması ve Genel Kurul tutanaklarının imzalanması için Toplantı Başkanlığı'na yetki verilmesi,
2 - 2020 yılı hesap dönemine ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun okunması ve müzakeresi,
3 - 2020 yılı hesap dönemine ait Bağımsız Denetçi Raporu'nun okunması,
4 - 2020 yılı hesap dönemine ait Konsolide Finansal Tabloların okunması, müzakeresi ve onaylanması,
5 - Yönetim Kurulu Üyelerinin Şirketin 2020 yılı faaliyetlerinden dolayı ayrı ayrı ibralarının müzakeresi ve onaylanması,
6 - Şirket'in kar dağıtım politikası çerçevesinde hazırlanan 2020 yılı kârına ilişkin Yönetim Kurulu'nun önerisinin görüşülmesi ve karara bağlanması,
7 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Mevzuatı çerçevesinde 2021 yılı hesap dönemi için Yönetim Kurulu tarafından yapılan Bağımsız Denetim Kuruluşu seçiminin pay sahiplerimizin onayına sunulması,
8 - Şirket Esas Sözleşmesinin 12. maddesi çerçevesinde Yönetim Kurulu Üyelerinin seçilmesi ve görev sürelerinin belirlenmesi,
9 - Yönetim Kurulu üyelerinin yıllık ücretlerinin belirlenmesi,
10 - 2020 yılı içinde yapılan bağışlar hakkında Pay sahiplerimize bilgi verilmesi ve 2021 yılında yapılacak bağışlar için üst sınır belirlenmesi,
11 - Yönetim Kurulu Üyelerine, Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddelerinde yazılı muameleleri yapabilmeleri için izin verilmesi,
12 - 28.03.2018 -25.03.2021 tarihleri arasında geçerli olan pay geri alım programı ve gerçekleştirilen pay geri alım işlemleri ile ilgili Genel Kurula bilgi verilmesi,
13 - Yönetim Kurulu'nun Ortaklığımızın Pay Geri Alım Programı ve bu program kapsamında pay geri alımı yapabilmesi için yetkilendirilmesine ilişkin önerisinin pay sahiplerimizin onayına sunulması
14 - Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1. sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 12'nci maddesi uyarınca Şirketin ve bağlı ortaklıklarının 2020 yılında 3. kişiler lehine verdiği teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen gelir veya menfaatler hakkında pay sahiplerimize bilgi verilmesi,
15 - Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1. sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nde yer alan 1.3.6 numaralı Kurumsal Yönetim İlkesi çerçevesinde belirtilen işlemler hakkında pay sahiplerimize bilgi verilmesi,
16 - Kurumsal Yönetim İlkeleri uyarınca yazılı hale getirilen Ücretlendirme Politikası çerçevesinde Yönetim Kurulu Üyelerine ve idari sorumluluğu bulunan yöneticilere yapılan ödemeler hakkında pay sahiplerimize bilgi verilmesi,
17 - Sermaye Piyasası Kurulu'nun III.48.1 sayılı "Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebilği"nin 21'inci maddesi çerçevesinde pay sahiplerimize bilgi verilmesi,
18 - Dilek, temenniler ve kapanış
Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
Kar Payı Dağıtım
Genel Kurul Çağrı Dökümanları
EK: 1 GEInv2020.pdf - İlan Metni
EK: 2 GKDavet2020.pdf - İlan Metni
EK: 3 GEInformationDocument2020.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı
EK: 4 GKBilgilendirmeDökümanı2020.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı
Ek Açıklamalar
Şirketimiz 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 25 Mart 2021 Perşembe günü Saat 10:00'da, Barbaros Mahallesi, Mor Sümbül Sokak No:7/2 B Ataşehir, İstanbul adresinde yapılacaktır.
Konuyla ilgili olarak www.emlakkonut.com.tr web sayfasında bilgilendirme yapılacaktır.
Şirketimiz 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 25 Mart 2021 Perşembe günü Saat 10:00'da, Barbaros Mahallesi, Mor Sümbül Sokak No:7/2 B Ataşehir, İstanbul adresinde yapılacaktır.
Hesap vereceksiniz para baronları öyle sakız fiyatına emlak yok yazıklar olsun Bir de yönetimin ücretleri belirlenecek miş
Yani maaşlarına dolar bazında bindirme yapılacak yiyin efendiler yiyin
Genel Kurula katılabilen var mı?
ne dedikse o.. 2,03 geçilmeden imkansız ..geçmiş perfonmans bu yönetim çok çok kötü .tarihindeki en kötü yönetim ..bilnaço öyle son 15 yılın en kötü bilançosu ...varlık fonu dicez el atsın onlar daaa beter .yeni atanan kartal imamcı mezunu da ilaç olamadı ..yeni merkez bankcı zaten yeni şafaktan transfer .piyasalara bakınca zaten akp partisi zaman kazanıyo ..merkez bankın başına uluslararsı bir uzman gelmedikçe kendileride biliyor finansal piyasalar zanlanamaaz ..aşı yok getiremiyor.aşı vermiyorlarmı bunlara yoksa bunlarmı başka bi şe var kafalarında halk heryerde konuşuyo ..covid ve covid ölümleri tarihe geçti ..
bunlar temel analiz teknik de 2.03 geçilmesi için babacan lazım ....aşı lazım .huzur lazım güven lazım ..cübeli yanmaz bez taciri bile mücddeeeee diyo ..temel analiz önemli bankalar çok iyi fiyttaa birz portföye eklenebilir..iş ve yapı kredi mesela **yatırım tavsiyesi değildir..
[QUOTE=propolis;5260233]ne dedikse o.. 2,03 geçilmeden imkansız ..geçmiş perfonmans bu yönetim çok çok kötü .tarihindeki en kötü yönetim ..bilnaço öyle son 15 yılın en kötü bilançosu ...varlık fonu dicez el atsın onlar daaa beter .yeni atanan kartal imamcı mezunu da ilaç olamadı ..yeni merkez bankcı zaten yeni şafaktan transfer .piyasalara bakınca zaten akp partisi zaman kazanıyo ..merkez bankın başına uluslararsı bir uzman gelmedikçe kendileride biliyor finansal piyasalar zanlanamaaz ..aşı yok getiremiyor.aşı vermiyorlarmı bunlara yoksa bunlarmı başka bi şe var kafalarında halk heryerde konuşuyo ..covid ve covid ölümleri tarihe geçti ..
bunlar temel analiz teknik de 2.03 geçilmesi için babacan lazım ....aşı lazım .huzur lazım güven lazım ..cübeli yanmaz bez taciri bile mücddeeeee diyo ..temel analiz önemli bankalar çok iyi fiyttaa birz portföye eklenebilir..iş ve yapı kredi mesela **yatırım tavsiyesi değildir..[/QUOT]
sayın babacan bi defolun siyaset yapmayın.mevcut siyasilerin hepsi aynı yok birbirinden farkı.
Genel kurula giden var mı beyler ne oldu son durum nedir Ne kararlar alındı var mı babayiğit cevap verecek
Nolmuş nasıl olmuş.
Ne konuşmuşlar tartışmışlar mı bomba açıklamalar var mı yoksa aynı tas aynı hamam kek yiyelim çay içelim hadi bize eyvallah mı demişler
#EKGYO temettü miktar ve tarihini kesinleştirdi:
- 5 Mayıs, pay başı 0.0217TL, son fiyata göre %1.14 (Kesinleşti)
200.000 lotu olan 2000 lira alacak bozdur bozdur harca hırsız var hırsız var hırsız var hırsız var
Yanlış yönlendirmeyin lütfen....%2.17 tl demek 22 kuruşa isabet ediyor....200000 lot olan net 43400 tl temettü alır.....ytd