Maalesef kotu bir fon, sakin bulasmayin bence. Bende vardi ama sacma sapan hareketler yaptigi icin satmistim. 4 ay sure ile elimde tuttugum halde getirisi yerlerde geziniyordu
Turk Telekom TT175 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Teşekkür ederimANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayı tuzağı,dahice planlanmış ve yatırımcı psikolojisini altüst eden bir yapısı vardır.
Piyasayla inatlaşan sıfırlayacak birlikte dans eden paçayı kurtaracak.Uzun vadeli yatırımcılar koltuklarında oyuncuları heyecanla izleyebilir, tıpkı gerilim ve korku dalında oscar almış bir filmi izler gibi.
M2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İş portföyün sitesine girebiliyor musunuz arkadaşlar.
Ktm %+1,024
mps %+4,650
opb %+1,767
sua %+0,347
Oph +4,757%
İçime sinen döviz bazlı bir fon bulamıyorum maalesef.
Dayanak varlıkların hepsi çok şişmiş gibi.
Mesela AFT dünkü 1 günlük +10,5 olmasa uzun süredir ekside.Dolar artışını da yiyiyor nasdag
Şöyle doların değer artışını %5 civarı geçebilecek (%10 stopajı düştükten sonra) bir fon güzel olacak.
KPC + %3.8
RBH + %5.62
SM-F916B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nnf, tahmini gün sonu getiri oranımız çok farkli ciknaya başladı, olmuyor böyle, ay sonu itibariyle gün sonu tahmin verisi aciklamayacagiz demis
ben burada nnf buffer koyup zarar ve kar oranlarını dengeliyor olabilir dediğimde muhalefetle karşılaşmıştım. geldiğimiz durumda artık tahmini getiri açıklamayı bırakıyormuş arkadaşlar.
son 1 ay getirisi %1,08
aoy içerik ne olarak degişti ,dibin dibinde hala
ABD'de Nasdak Dow hisse değişimi var.
AFT salarken AFA ona göre iyi.
Bir de GBG var.
Kupon almaya geldim borsacı oldum.
Ucuz kuponu olandan alırım.
Bir hacı abi gönderdi DH'tan...:oleyo:
Dolar içeren fon var mı?
Sadece dolar çok değerli arkadaşlar.
Fiyat olarak alım fırsatı olduğunu düşündüğünüz fonlar var mı?
serbest doviz fonları var
aft den degişim yapayım ,bir de ıtp almıstım ,satayımmı bilemedim
Ne kuponu bu, 2 gündür kupon, kupon diye geziyorsun?
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostlar CDS'ler başını aşağı çevirdi gibi.
Eurobond fonları nasıl olur sizce?
İlk katılım para piyasası fonu Zay, kısa vade kira sertifikası fonundan bugün dönüşümü tamamlandı. Fon tefasa kapalı.
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=ZAY
Tefasa açık bir katılım para piyasası fonu çıkarma üzerinde de çalışıyor Kt portföy(Klu).
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=KLU
25 Mart Perşembe günü, kesin olmayan getiri oranımız:
NNF +0,84%
Bist100 -1,38%
Tca % - 0.26
Zpf % - 0.27
Zpe % - 1.29
Elz % - 0.69
Pdd % + 0.038
Kira sertifikası fonu görünümünden kurtulamadı, düşük riskli ve t+1 olması sebebiyle şimdilik bulundurmaya devam ediyorum. Faiz tepe yapıp, ardından indirimler başlarsa, daha cazip getirileri olabilir.
Bes fonları tefasa açılınca katılım değişken fon kategorisi baya rekabetçi olacağa benziyor, bes fonları arasında güzel getirili katılım değişken fonlar var.
Tefasa açık katılım degişken fon olarak ise, yeni fonlardan FFH'ın da performansı şimdilik fena sayılmaz, portföy dağılımını da beğeniyorum, takibimdeki fonlardan biri.
Saygılar.
Yine bir sürü yeni fon kurulmuş, dijital oyun fonundan ,turizm seyahat fonuna kadar ne ararsan var
Blockchain fonu bile var o neyse
Blockchain ile ilgili kendi soruma cevap vereyim bari ,özgür demirtaş bu videoda yeterli bilgiyi veriyor izlemenizi tavsiye ederim
https://www.youtube.com/watch?v=6WtvWzroZt4&t=1s